siema. ja chciałbym tam pojechać na obóz dh ale nie wiem czy jest sens jechać z dragstarem i bez kasku(trzeba by było kupić). i jaki wogole jest tam przedział wiekowy?? mam 14 lat i umiejętności prawie żadne ale aż tak źle nie jest. jest sens tam jechać?? i jak to wogóle wygląda?? zwykłe zjeżdżanie czy dropy i hopy są jakieś konkretne? wielkie dzieki za odpowiedzi. pozdro
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
[b]888[/b] ja tez mam 14 lat, ale trzeba próbowac :D:D
A ze zdjęc które są tam na tej stronie wynika ze bedziesz miał co robic jadąc z dragstarem :)
Sporo tam bajkerów było co mają tego typu bajki!
ja też byłem:)
1 wyjazd był fajny a drugi fajniejszy.... pomimo złamania palucha :)
naprawde polecam szczyrk jest rewelacyjny jeżeli chodzi o freeride mnustwo tras naprawde polecam
Cosmos Ty stara pindo lepiej nie jedź bo nie będziesz mógł wódeczki walić codziennei:P
ciekawe by to bylo gdyby nie bylo ciaglego zjezdzania w dol... cos bardziej technicznego by sie przydalo jakis fr northshore skatepark.... ale pomysl i tak zajebisty dobrze ze cos takiego istnieje!
Co do tej dziewczyny w niebieskim to ma zgrabne nózki i jest z chicago.Wiem bo byłem na dwa dni w Szczyrku wtedy kiedy był tam obóz skury i z nia gadałem.Co do obozu to całkiem fajny chyba pojade na niego w tym roku.Niezła frajda jezdzic z taką iloscia zdjazdowców w górach i widziec jak ludzie uciekają gdzie popadnie gdy sie zjezdza hehe:P
No wiec tak...Do Skury dzoniłem na komorke, facet jest wporzo wyjasnił mi wszystko, jak i co na czym sie opiera obóz i o co biega z tym rygorem i jestem na 99% pewien ze pojade...Jedyny problem to to ze krucho z kasą zeby juz wpłacac zaliczke ale pogadam z tym biurem albo z samym skurą, bo moze cos skmini zebym zapłacił zaliczke trosze pozniej ale miejsce miał zarezerwowane...