wrocław
siema panowie
dawno mnie nie bylo bo maszyne caly czas skladam :] i w sumie w srode koncze
i mam zaraz po pozdrowieniach dla ALL sprawe:
>> szukam czarnej sztycy rozmiar 29,6, pilnie na srode czyli na 15 grudziaka!
slyszalem ze na bsk ladnie sie rozroslo (dawno mnie nie bylo ;)
cieszy mnie to bardzo, tylko szkoda ze w zimie nie moze byc np + 20,rozkminialismy z kolesiami jakby to fajnie bylo gdyby zaspy byly cieple i mozna by sie w nie rzucac w koszulkach, ehhh :|
wrzuce za jakis czas niezłą, choc pewnie starą, ale moze ktos tego nie widzial, kmine jak urozmaicic enesa :]
Pozdr For All
dawno mnie nie bylo bo maszyne caly czas skladam :] i w sumie w srode koncze
i mam zaraz po pozdrowieniach dla ALL sprawe:
>> szukam czarnej sztycy rozmiar 29,6, pilnie na srode czyli na 15 grudziaka!
slyszalem ze na bsk ladnie sie rozroslo (dawno mnie nie bylo ;)
cieszy mnie to bardzo, tylko szkoda ze w zimie nie moze byc np + 20,rozkminialismy z kolesiami jakby to fajnie bylo gdyby zaspy byly cieple i mozna by sie w nie rzucac w koszulkach, ehhh :|
wrzuce za jakis czas niezłą, choc pewnie starą, ale moze ktos tego nie widzial, kmine jak urozmaicic enesa :]
Pozdr For All
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
sztyce juz kupilem :)
wiesz gdzie dostalem? u Krajka, na prawde fajny gosc, choc z poczatku go nie lubilem teraz mam do niego szacunek
TranzX'a na 29,6 - pasuje jak ulał
jutro (za pare godzin juz dziś :) dwupółkowy amorek na przod i fajniusi na tył w paczce mają mi panowie z poczty przywiezc i w koncu zaczne testowac nowa maszyne :DD
pozdro
wiesz gdzie dostalem? u Krajka, na prawde fajny gosc, choc z poczatku go nie lubilem teraz mam do niego szacunek
TranzX'a na 29,6 - pasuje jak ulał
jutro (za pare godzin juz dziś :) dwupółkowy amorek na przod i fajniusi na tył w paczce mają mi panowie z poczty przywiezc i w koncu zaczne testowac nowa maszyne :DD
pozdro
Rower gotów :]]]]
oczywiście teraz szata graficzna i małe bonusy, ale maszyna jeździ (LATA:)
jakbym potrafił linka do foty wrzucić zamiast podpisu to..... bym to zrobił :]
(bez komentarza)
Stinky
mam sprężynę czarną 750 lbs, szerokość musiałbym zmierzyć... i potrzebuję ją zamienić na 650-700, masz już jakiś plan? :>
oczywiście teraz szata graficzna i małe bonusy, ale maszyna jeździ (LATA:)
jakbym potrafił linka do foty wrzucić zamiast podpisu to..... bym to zrobił :]
(bez komentarza)
Stinky
mam sprężynę czarną 750 lbs, szerokość musiałbym zmierzyć... i potrzebuję ją zamienić na 650-700, masz już jakiś plan? :>
przełożenie mam 1:3 a dumpera GTM Giant 7 z olejowym tłumieniem odbicia (dobicia?) no i sprężynę 750lbs, twarda choć ważę te 85kg i gnie się dość swobodnie, jednak skoro mam tłumienie to wolałbym 700, sprężyna jest nowa, długość 100mm, średnica zewnętrzna 44mm, może znasz kogoś kto jeździ w DH czy Dircie i chciałby zamienić swoją miększą na moją twardszą i odwrotnie
poważnie 350 pln nowa sprężyna kosztuje? hmmm :> sporawo, zwłaszcza że za taką cene to można sobie fajnego dumpera już kupić ;P
pozdro Stinky
poważnie 350 pln nowa sprężyna kosztuje? hmmm :> sporawo, zwłaszcza że za taką cene to można sobie fajnego dumpera już kupić ;P
pozdro Stinky