stance flow
YZ, W KTÓRY SERWISIE CI TAK POWIEDZIANO, BO NIEWIERZE ZE W PLUSIE, ALBO POWIEDZIELI CI TAK BOS CIOTA I STWIERDZILI ZE SZKODA DZIECIAKA, BY BULIL JAK MU WYSTARCZL BY NAWE AXEL, WIEDZ PUSCILI KITA ZE ZA SZTYWNE, A I ALUMINIOWE JAES BARDZIEJ SZTYWNE NIZ STAL, CHODZ STAL MOCNIEJSZA. NA CZYM JEZDZISZ?? NA YZ TYM SREBRNYM I BUJASZ SIE PO URSYNOWIE?? BO JAK TAK TO WSZYSTKO JASNE.
Eee.... ty se tak nie czepiaj. widzialem itego amora, wcale nie jest tak zle, nie gnie sie na boki jak to niektprzy mowia jakby byl z plasteliny.
a moim zdaniem ze pracuje troche na boki to dla mnie plus, wiecej wybacza przy zlych ladowaniach
ja tam biore flowa na zwykla qr i mam nadzieje ze bedzie dobrze mi sluzyl
a moim zdaniem ze pracuje troche na boki to dla mnie plus, wiecej wybacza przy zlych ladowaniach
ja tam biore flowa na zwykla qr i mam nadzieje ze bedzie dobrze mi sluzyl
sikun jestes...
eeeh squlim pisze jak pisze i toa sie juz nie zmieni a co do amora napisze krótko! widziałem duzo tego i dośc duzo złamanych a ja nie mam zamairu kupic cos co rozjebie za chwile;/ taki drop off przema tez długo jakos nie wytrzymał i tez sie rozlączył! do tego wygiał;/ i dlatego szukam czegos MOCNEGO!! w rozsądnej jeszcze cenie dlatego mówie!! co do Dja podoba mi sie i wiem jak to z nimi jest dlatego go tu wypisałem a nie skreśliłem odrazu!!
www.ROMED.pl lamusy!
-
- Kontakt:
Kurde, to ja mam teraz dylemat, przydało by mi się ok 120 -150 skoku
i teraz nie wiem, bo kupuję P1 cro-mo i tam jest oryginalnie Static. Jestem napalony na Flow, tylko nie wiem, czy niezwali się geometria, gdy wwali się amor o większym skoku. Bo goście w sklepie gdzie będę kupował P1 Specialzied powiedzieli, że mi odejmą od roweru bez Statica na noramlną oś 1200-1300 (nie znają się i dają zadużo, więc cena nie gra roli). Doradzcie, co mam zrobić, latam Dirt.
Chodzi mi o wytrzymałość i o to zeby był wmiarę miękki bo bardzo lekki jestem (50 kg)
i teraz nie wiem, bo kupuję P1 cro-mo i tam jest oryginalnie Static. Jestem napalony na Flow, tylko nie wiem, czy niezwali się geometria, gdy wwali się amor o większym skoku. Bo goście w sklepie gdzie będę kupował P1 Specialzied powiedzieli, że mi odejmą od roweru bez Statica na noramlną oś 1200-1300 (nie znają się i dają zadużo, więc cena nie gra roli). Doradzcie, co mam zrobić, latam Dirt.
Chodzi mi o wytrzymałość i o to zeby był wmiarę miękki bo bardzo lekki jestem (50 kg)
hui
Eee... dzis przegladajac forum ciagle natykam sie na twoje posty i kazdy brzmi podobnie, a mianowicie "Kup manitou,manitou jest najlepsze" - dlaczego tak na maxa ich polecasz? jakie maniciaki miales?jakie marcoki miales ze porownujesz?
a co do statica,fajnie ze czarna farba odpadla po 3 dniach.A jak mi powiedzili w PLUSIE (uczulony teraz Eee... patrzy :) ) ze obawiaja sie ze ta czarna farbabedzie odpadac :D chyba wiedzieli o czym mowia :))))
ps:bez kitu,jutro chcialem isc zamowic stance,ale wstrzymam sie z opiniami kolejnych posiadaczy tego amorka :)
a co do statica,fajnie ze czarna farba odpadla po 3 dniach.A jak mi powiedzili w PLUSIE (uczulony teraz Eee... patrzy :) ) ze obawiaja sie ze ta czarna farbabedzie odpadac :D chyba wiedzieli o czym mowia :))))
ps:bez kitu,jutro chcialem isc zamowic stance,ale wstrzymam sie z opiniami kolejnych posiadaczy tego amorka :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
coprawda to prawda, juz lepiej by pozostawili je srebrne i byloby bez klopootow
ja rowniez poczekam az pojawia sie jakies konkretne opinie na temat tego amorka
[b]mati-biker[/b] zostaw sobie do dirtu statica. moze byc zajebisty amor oby tlko nie bylo tak ze wszyscy sa mega napalenie na serie tance a okaze sie jest to jedne wielkie dno
ja rowniez poczekam az pojawia sie jakies konkretne opinie na temat tego amorka
[b]mati-biker[/b] zostaw sobie do dirtu statica. moze byc zajebisty amor oby tlko nie bylo tak ze wszyscy sa mega napalenie na serie tance a okaze sie jest to jedne wielkie dno
sikun jestes...
jezdziłem (posiadałem) tylko manitou, ale jezdziłem na wilu amorakach i widzialem pare polamanych i najmniej z polamanych bylo manitou. pozatym manitou jak dla mnie ma najlepsza prace, no juniora praca mi sie tez podobała. pozatym z manitou niema problemow z gwarancja, w przeciwienstwie do marcokuó gdzie gwarancja jest do dupy bo moi kumple mieli z tym problem. a siedze cały dzien na forum bo chory jestem:(
wlasnie nie, moj kumpel ma ponad rok dropoffa o ani sladu startej anody!! A w moim staticu po 3 dniach :| Nie powiedzialem ze mi odprysnela czy cos, ale ze sie starla !! Moj brat ma mniej starty teflon w sidzie 3 letnim!!! Ciekawe czy tak z kazdym stancem jest czy przez to ze mialem klopoty z uszczelka?? qrda niby nic a boli strasznie ;/ a poza tym lagi sa anodowane na czarno by zmniejszyc tarcie wiec to tez mnie niepokoi, jak przy czarnych sie tak szybko starlo to teraz jak sa praktycznie srebrne to co sie bedzie dzialo :|||
Teraz sie zastatanawiam czy daloby sie reklamowac to ]:-> Co sadzicie?
Teraz sie zastatanawiam czy daloby sie reklamowac to ]:-> Co sadzicie?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=405033