Oszukista!! tak

enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

więc tak, napisałem kolesiowi że mimo to chce sie wymienić to zaczął kręcić strasznie, adresu od niego nie wyciągnąłem, troyo ma zły adres, dobry jest ten od maxa i slayerka - uwierzcie mi, sam nie wierze ale jak inne rzeczy mi powiedział ten sam człowiek i były zgodne z prawdą więc ta też musi być, trzeba doprowadzić kolesia do porządku...

a pozatym zapewniał mnie że grimeca jest nowa, a ja sie dowiedziałem dzisiaj że musze go napełnić, wymienić sprężynke odbijającą klocki i była gdzieś spawana :D

więc sami widzicie, to nie może być przypadek, robim pielgrzymke do rudy śląskiej i tyle :]
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

w kazdym badz razie powodzenia :) informujcie jak sie 'dogadacie' z gosciem bo az ciekaw jestem. masz cos jeszcze kochasiu do powiedzenia?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

a i z tym hamulcem to nie ma racji, bo z maxem gadał dużo wcześniej na temat wymiany tej grimeci więc nie ******* głupot już :/
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

ale mnei denrwojesz no normalnie juz bym o wszystkim zapomnial (nawet otym ze mi jeszcze kase wisisz) ale teraz to normalen imnie wkurwiles gowniarzu jeden... poczekaj a sie doigrasz... (a to ze rugi leca to moja sprawa i wiem czemu temu ze jestem na ciebie na maxa wkurwiony! )
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

Ostatnio nieczesto dowiedzam forum, bo czasu brak.. ale dziś się natknąłem na ten wątek.. patrze a tu powróciła sprawa słynnego motocrossera pajacyka marionetki:-) Jak zapewne pamiętacie moje posta z poprzedniego (starego) forum, to właśnie tam opisałem tego przekręta którego szmaciarz chciał mi wykrecić. Pisał że to areosa jakaś tam (najwyższy model) a tak naprawdę miał pękniętą TL-kę!! Jak się dowiedziałem, to nery mi puściły. Jechać mi sie nie chciało.. we sumie daleko nie mam, a gówniarzowi przydałaby się porządna nauczka.. jednak postanowiłem go wycyckać na troche kasy (oczywiście ja na nim nie zarobiłem ani grosza, ale przynajmniej on stracił) i pozbawić amorka na jakiś tydzień-dwa. Podałem sie za jakiegoś miłego pana i powiedziałem że chce od niego kupić amora (tak pajacu przyznaje ci się teraz odtwarcie i smieje prosto w twój krzywy ryj! to byłem ja!). Pajac spakował i wysłał na fikcyjny adres... oczywiście paczka wróciła (po jakiś dłuższym czasie) a nasz przyjaciel był w plecki jakieś 30zł i amorka na czasy wysyłki. Niech się nauczy - pomyślałem sobie, ale jak widać takigo delikwenta nie mozna niczego nauczyć, on przekręty ma we krwi!!! Dobrze by było gdyby ktoś zapodał linka do tego mojego topica ze starego forum, tam było wszystko ładnie, pieknie wyjaśnione. A temu dupkowi naprawde nalezy się porzadna nauczka!!!!!!!!!!
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
<<<GLIDER>>
Kontakt:

Post autor: <<<GLIDER>> »

***** ta koncówka jest wymyslona tej rozmowy
aha jeszcze jedno
jak miałbym ci niby amora zajebac jak mam szermana to jest 1
2 amor niebył pęknięty tylko cały ! prawie nowy
3 niby jak ci zajebałem suntura nie jak gg mi sie spierdoliło i wogule
4 po jake gówno mi NS SUNTOUR JAK MAM SZERMANA !!!!!!!!!
I KURWA MAC JEST NOWY WIĘC PRZYJEZDZAJCIE I KÓRWA PACZCIE ( mówie tym co mówią ze ******* bo sami są zjebani )
A JAK KŁAMIE TO JA DOSTANE W RYJA A JAK WY TO WY KÓRWA !!!
mam fotki na pinku kórwa tego szermana ! ! ! ! ! !!!!!!!!!

TWOJE SŁOWA SJELER
pewnie ze siedzi na forum bo gadal... a propo ma on z tego co pamietam 14-15 lat wiec jest szczylem ... i jeszcze jedno pewnie sie niesmieje bo ***** ja mam prawdziwy adres.. i jesli ktos ma blisko to mu go dam i wted ysie skonczy ***** smianie.. ja mialem do niego jechac tylko ze costam na forum bylo ze on zacza przepraszac i pare osob mowilo zeby dac mu spokoj... ale jak dalej robi ludzi w **** to ci co maja blisko by pojechali i kluczem francuskim by mu wytumaczyli oco chodzi.. a ze ma 14 lat to jakbyscie mu przez minutke potumaczyli to juz by nigdy w zyciu czegos takiego niezrobil.. ale ze nikto niechce jechac to bedzie dalej ludzi w **** robil i tylko adresy zmienial.. jak chcecie.. ja mam go centralnie w dupie bo to ****** burak ktorego bejsbolem napierdalac ..

CZY TY KÓRWA GDZIES WIDZISZ ZEBYM KOGOKOLWIEK WYJEBAŁ CHOC NA 1 ZŁ ?????
kase jestem winien chyba 20zł to moge oddac jak sie kórwa topik skonczy bo mnie to wkóriwa rozumiesz !
kórwa nic niezrobiłem a kórwa wszyscy sie ciepią ( prawie wszyscy)
AHA OUTSIDER WYMYSLEJ DALEJ Z TĄ AEROSĄ TL ze była pęknięta itp ****** jeden

i sie odwalcie od mojego allegro
ODPIERDOLCIE SIE OD DRAGSTARÓW
STone
Kontakt:

Post autor: STone »

wiesz co glider, kiedys tak ci ktos porzadnie wpier.doli ze obudzisz sie w szpitalu, buraku jeden. Licz sie z tym bo ktos naprawde moze zafundowac sobie biles do rudy slaskiej i nie bedziesz wtedy taki mocny w gebie.
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

glider przestań rzucać mięchem, bo na tym forum oprócz Ciebie nikt tego w takim tempie nie robi. I nie dziw się, że na Ciebie najeżdżają. Chyba w swej naiwności nie wierzyłeś, że będą Ci bić brawo.
Próbując (choć raz) naciągnąć kogoś na cokolwiek, licz się z tym, że ktoś Ci (w najlepszym wypadku) zrobi koło pióra. W najgorszym wypadku rozwali Ci łeb. A ponieważ jesteś jeszcze młody, więc powiem Ci w tajemnicy, że życie to nie bajka a świadomie robiąc "błąd" bądź choć na tyle odważny, żeby przyjąć konsekwencje tego co zdobiłeś a przynajmniej przeproś.
<<<GLIDER>>
Kontakt:

cze
KorreS - POCO mam przepraszac skoro NIC nieukradłem jedynie moge slejera za te 20zł ( oddam jak sie topik skonczy )
mówie ze tylko 1 raz przliczyłem sie z RST AEROSA TL
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

co za kórwa jebak leśny nic tylko mu najebać!
albo zjebcie go na allegro jakoś niewiem mowcie tym co od niego kupują nabijajcie oferty a potem się wycofujcie itd.
Nic tylko zajebać takiemu!
A tam
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

glider nie zrozum mnie źle. Ja na allegro sprzedałem pewien przedmiot ale przed wysyłką (a właściwie w trakcie demontażu) przedmiot ten uległ uszkodzeniu (wina serwisu a nie MOJA). Na dodatek gościu, który to kupił już przelał mi kasę na moje konto. I co? I napisałem maila w którym opisałem całą sytuację i zobowiązałem się (rzecz jasna) do natychmiastowego zwrotu pieniędzy.
Więc jeżeli coś się spieprzy nie z Twojej winy ale dotyczy Twojej transakcji to też wypada przekazać kupującemu powód dlaczego tak się dzieje a nie urwać kontak i po prostu nie wysłać. Może ten ktoś już na to czeka i być może odwołał inne oferty tylko dla tego że Ty zobowiązałeś się do sprzedaży.
A powiedzenie "przepraszam" chyba nie boli. A goście tak się wk....wiają bo ich najprawdopodobniej olałeś zamiast wytłumaczyć. I tyle. Pozdro.
<<<GLIDER>>
Kontakt:

mówie ze moge przeprosic zjelera za te 20zł i mu to oddac z %

oczywiscie jak znowu sie niewkurwi i mnie nieoleje
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

O ile pamiętam to Ty mu obiecałeś oddać te pieniądze już jakieś 2-3m-ce temu (kiedy to prężnie rozwijał się wątek na starym forum)... peplałeś te same głupoty. Człowieczku dobra rade od wójka -Outsidera - idź do lekarza specjalisty i przebadaj się na główkę, albo poproś żeby mamusia z tobą poszła bo jak widać nie jesteś jeszcze na tyle samodzielny i odpowidzialny. Poza tym, proszę nie wciskaj mi kitu jaki to ty święty jesteś i że nie robiłeś ze mną żadnego przekrętu... jakbym dobrze pogrzebał w archiwum to pewnie znalazłby jeszcze długie konwersacje z tobą na temat shitu jaki chciałeś mi wcisną niby to po okazyjnej cenie. A okazało się że jest to poprostu rozjebana areosa tl (nie pamiętam co z nią dokładnie było, ale wiem że na bank miała uszkodzoną regulację i coś jeszcze, no nieważne)... A kiedy chciałem przyjechać i odebrać towar osobiście to najpierw wykręcałeś się że jesteś chory, potem że cie nie będzie i że ci ojcie na coś tam nie pozwoli... No większego buractwa i krętactwa w życiu nie widziałem. I prosze nie rzucaj mięsem w moim kierunku bo w końcu miarka się przeleje. Jak widać mamusia nie nauczyła cie kultury i szacunku do starszych, wiec dzieciaku pilnuj sie, bo pewnego dnia ktoś sie porządnie zdenerwuje!
<<<GLIDER>>
Kontakt:

SŁUCHAJCIE
sprawa WE MAKSEM SIE WYJASNIŁA sam napisał ze sprawa zamknięta

więc zostaje jeden problem
NIEKUPIŁEM GRIMEKI SYS 8 i oto jest to całe gówno

ok sorka outsider wiem aerosa była poszkodowana ale niejają pokzywiłem TYLKO G_A_R_Y więc mozesz miec do niego problem a nie do mnie
sprzedał mi pokzywioną RST AEROSE TL
<<<GLIDER>>
Kontakt:

SŁUCHAJCIE
sprawa WE MAKSEM SIE WYJASNIŁA sam napisał ze sprawa zamknięta

więc zostaje jeden problem
NIEKUPIŁEM GRIMEKI SYS 8 i oto jest to całe gówno

ok sorka outsider wiem aerosa była poszkodowana ale niejają pokzywiłem TYLKO G_A_R_Y więc mozesz miec do niego problem a nie do mnie
sprzedał mi pokzywioną RST AEROSE TL
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

sugerojesz cwelu ze sam napisalem ta koncowke rozmowy ?? jak ktos chce to zapraszam do mnie do domciu i udowodnie pajacu ze po raz kolejny robisz nas w ciula :| jasli ktos chetny to podam mu swoje dane na maila i moze sobie przyjkechac a ja mu pokaze archiwum gg :/
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

Hehe glider ale ty sciemniasz..Najpierw piszesz ze nie chciales tej grimeki sprzedawac maxowi bo zapowietrzona czy cos, pozniej ja chciales enjoyowi wcisnac, a teraz wyszlo ze wogole jej od troya nie kupiles. A kilka postow wczesniej napisales ze zrobiles tylko jeden przekret z ta aerosa- a z ta grimeka to co jak nie przekret??!!
Ciesz sie czlowieku ze ktos sie naprawde na ciebie nie wkurzyl jeszcze, serio.
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]

[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
_Outsider
Kontakt:

No niewytrzymam.. widzę że ty nadal nie jesteś świadom swojej głupoty i buractwa! Że niby co?? Do kogo powinienem mieć pretensje? do jakiegoś twojego kumpla co ci sprzedał krzywy amortyzator? A **** mnie za przeproszeniem obchodzi jakiś koleś... to TY mi pisałeś że masz do sprzedania "w pełni sprawy, używany w XC amortyzator RST areosa BAS"... po pierwsza wmawiałeś że to najwyższy model areosy (BAS), po drugie nic nie wspomniałeś że jest cokolwiek uszkodzone, a po trzecie.. po trzecie to z każdą twoją wypowiedzią kreujesz się na jeszcze większego DEBILA! Niepotrzebnie zaglądałem do tego tematu bo tylko się zdenerwowałem przypominajć sobie sytuacje z tym smieciem.
Masz leszczu tupet, że sie tu w ogóle pokazujesz...
Nie dziwię się nikomu z tego forum, że jest taki wqrwiony na ciebie... wręcz przeciwnie, całkowicie wszystkich rozumiem!
ODPOWIEDZ