a ja nie lubie monotnnych w jednym kolorze rowerów ja lubie kolorowe wesołe rowerki które smieja sie do swoich właścicieli :P i sie żucają w oczy nawet jezeli mi jest smutno to spojrze na mój rower i od razu jestem szzęśliwy a po zatym znajdz mi żułty amortyzator chyba tylko jakieś mozo by pasowało kolorem :P
fakt, slicznie na nim wygladasz... a jak mowiles o tych pannach? "ta pierwsza brzydka z mordy i druga zreszto tesz ta pierwsza ma ryj jakby czołg po niej przejechał"
jak ja widze twoj ryj, to tez moge powiedziec, ze to porazka...
ku rwa sam zajebiscie piekny, a ocenia innych... pie rdolony.
nie o to kur wa chodzi krzywy. chodzi o to, ze typ jedzie po innych , a sam zajebiscie ladny... a co do twojej fotki na pinkbike'a , sram na nia, nie o to chodzilo. ale inteligencja nie blyszczysz "grzesiu".
ja nie najezdzam na innych a tamte móiłem że są brzydkie bo denerwóją mnie dziewczyny któe nakładają na siebie 30cm tapety zeby zrobić na innych wrażenie albo jak jedna z moich kolezanek sobie skarpetki w stanik wkłada żeby wszyscy myśleli że ma duże i jest atrakcyja dlaczemu wszyscy nie moga być tacy jacy sa tylko sie kryją za różnymi pomatkami i tapetami :P
to "ta pierwsza ma ryj jakby czołg po niej przejechał" akurat ma sie nijak do jej tapety na twarzy... z reszta nie chce mi sie czepiac innych ludzi... panny wystawiaja swoje zdjecia, zeby sie pochwalic... no to takie zycie, ze nie moga byc tylko pozytywne opinie...
[b]szmitu[/b]tak to jesr dangerous mke ds 2.0
dziś została troszki pokatowana na hopce na której sie leci gdzieś z 6m i ze 2 w góre fajnie sie na niej jezdzi i spodobała mi sie i jej nie oddam za nic w swiecie