Full do 5000zł
Witaj! ja moge ci sprzedac nowke bighita za 4000 a moze nawet za 3800, oczywiscie model na 2005rok(nowka,karton)
odezwij sie na gg: 3143748 lub mail david3331@wp.pl
odezwij sie na gg: 3143748 lub mail david3331@wp.pl
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
mialem tez taki problem , zastanawialem sie powaznie na Big Hitem z tego roku kosztuje dokladnie 5000zl ale dozbieralem i kupie w najblizszym czasie stinkacza, ale i tak jak bym mial teraz tylko 5k to bym chyba cos zlozyl , jak na specu to starego Fsra i jazda albo Dh Fr ktoregos i masz full wypasony bike, aha sorka ze nie czytalem calego tematu ale po co jak odpowiadam tylko na pierwszy post pozdroo
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
fsflip, a co z moim rowerem ? czekam juz na niego poltora tygodnia i ani slowa odezwu !! w warszawie bylem po rower w umowionym miejscu i godzinie w zeszla niedziele, ale nie przyjechal nikt od kogo moglbym kupic ten rower !! stracilem caly dzien i pieniadze za paliwo. Jak pisze do ciebie na gg to mi nie odpowiadasz nic, jak dzwonie do twojego wspolnika na kom to on ciagle ma wylaczony telefon !!!!!!!!! Poki co wszstkim odradzam kupna jakich kolwiek rowerow od fsflipa !!!!!!!!!!
Jesli jest ktos zaineteresowany kupnem(tanio,dobrze i pewnie!) roweru piszcie do mniej, u mnie mowisz i masz rower. Moge miec kazdy model:specialized,kona,cube,klein,gary fisher.
Kontakt: tel: 504 254 630
GG: 3143748
E-mail: david3331@wp.pl
Kontakt: tel: 504 254 630
GG: 3143748
E-mail: david3331@wp.pl
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
cofam to co napisalem nt. fsflipa. Wszystko sie wyjasnilo, wyszlo na to ze jest solidnym czlowiekiem, poniewaz w zamian za to ze ja bylem w wawie i stracilem swoj czas on mi osobiscie przywiezie ten rower do k-k :] No i oczywiscie wszystkie sprawy z tym czemu nie odbieral telefonu zostaly wyjasnione, wiec jednak fsflip jest godny polecenia, sorry za poprzednia opinie...
Witam , mam dla was smutna wiadomosc nie ma juz tanich rowerów ( przez okres wakacji najprawdopodobniej ) ktore mogeliscie umnie zakupic :( skonczyla sie ilosc rowerów ktore mialem do sprzedazy Beda dopiero w nastepnej paczce ktora mam nadzieje bedzie umnie za dwa miesiace a dlatego za 2 miechy dopiero bo sa wakacje ...
Bike....