DZISIAJ 19.40 TVN

pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Panowie, powinniscie skontaktowac sie z redaktorami tego programu i poprosic ich o dane kolesia z ktorym rozmawiali. Trzeba cos z tym zrobic, bo pewnie TVN nie pomyslalo zeby zaraz po reportarzu pojsc na policje i dac cynk na zlodzieja. Dla nich liczy sie tylko zajebisty material a co pozniej to nie wazne... Poza tym moga sie wykrecac ochrona danych osobowych i innymi pierdolami...

A z karteczka w kierownicy to niezly patent, mozna sprobowac. Bo niestety rowery rzadko kiedy sa sprzedawane w stanie w jakim zostaly ukradzione. Slyszalem kiedys o kolesiu ktoremu gwizdneli malo wypasiony rower a gdy policja go odzyskala (po numerach ramy) to w rowerze mial zainstalowany osprzet XTR :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

"Oglądałem uwaga.
Jeden mówił o kradzieży monstera i napadzie na bikkera który go sprzedawał.
Czy tego już ktoś nie opisywał na DH zone?"

Co do twojej wypowiedzi to......hemmm no niestety naszego monstera nadal niet......a wlasnie to ja i Lectus pisalismy o tym :( na dh zone.

Wstane jutro rano i obadam !! NARAZIE !!!!!!!!!!!!!!
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja juz dostalem kask, i bez niego sie na miacho nie ruszam...

Musze jeszcze kupic dobra zbroje, ochraniacze mam. Bede tez w plecaku wozil morgen-sterna , o ile ktos wie co to jest...

Tala fajna pala z kula na koncu srednicy kolo 10cm nabijana 2cm kolcami... jest drewniana wiec bezpiecznna dla mnie. Ciekawe jak ktos zareaguje jak sobie takie cacko wyjme...

A tym dostac to juz nie zarty, jeden dobry strzal i frag...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Qrwa no paranoja, sory za takie posty ale niem oge wytrzymac, to jest przegiecie, niedlugo bedziemy jezdzic w zbrojach nie po to zeby ochronic sie przed upadkiem , a przed zlodziejami, kurwa moze jeszcze se kupie kamizelke , chelm, zapodam na rure sterowe, nad mostek Ckm jak w hammerze i bede tak na miasto napeirdal? no bez jaj...

Na szczescie jezeli moj rower sproboja ukrasc i nic mi nie robiac uciec, to biada im, oj biada, bo po 15/h zaczna sie schody a ja umiem szybko biegac, wtedy poranna gwiazda pojdzie w ruch, i *** ze pojde potem do pierdla, bede z siebie dumny! rrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sorry...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

No obejrzałem sobie powtórkę........i jestem teraz spokojniejszy, w końcu nie mam dobrych kół ze specjalnymi dwoma albo trzema szprychami....buhahaha
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
groober
Kontakt:

Post autor: groober »

siemka
to bylo tak:
zdwonil do mnie koles z tvn i mowi ze chca nakrecic program o extremalnym jedzeniu na rowerze.Umowili sie ze mna ze przyjada do Łodzi i nakreca program gdzies gdzie mamy najfajniejsza trase,nie bylo mowy o kradziezach.zaczeli krecic,glownie nasza jazde+kilka wypowiedzi,o kradziezach wspominalismy niby przy okazji.potem sie qrwa okazalo ze program jest tylko o kradziezach.to jest jakas paranoja,teraz kazdy drech wie ze kradziez rowerow to swietny interes,tylko patrzec jak kogos sciagna z jego ukaochanego bika.
kiedys w china town(misteczko z zarciem od skosnookich)zajebalem dresowi sztyca w leb tak ze sie zalal krwia i mial problemy z wstaniem-potem sie wszyscy ze mnie smiali ze pobilem niewinnego dresa(a w dupe ****** tak do nas szural ze juz nie wytrzymalem),teraz bede tlukl kazdego,jak tylko bedzie sam ,tak jak oni to robia.nie ma litosci dla skurwysynow

ps.jebac TVN(juz niegdy wiecej nie bede malpowwal przed kamera)
MaciekM
Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
Kontakt:

Post autor: MaciekM »

ehh.. widac jednak ze z tvn sie trudno dogadac.. :/ jeb****a telewizja..... taki sam kraj.. :/ mam nadizeje tylko ze ten program ogladalo jak najmniej dresow... a moze jakos zasypiemy mejle tworcom tego programu ze robia przewaly ? kazdy by wyslal chociaz jednego albo 2 mejle.. ja mam kilka kont, moglbym wyslac nawet 20.. tylko zeby cos zrobic, bo to co obiecuja przed nagraniem, ze program ma byc o czyms tak, a ogladajac program okazuje sie ze jest inaczej.. co za poj****a telewizja.. :///

F**K TVN !!!
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

tvn'owskie pizdy. po jakiego montowac taki material. teraz kazdy drechol wie jakie rowerki krasc i na jaki sprzet polowac.
to miala byc informacja ze sprzedaja sprzet za 1/10000000 ich ceny? qrwa nawet nie udalo im sie osieszyc tych jebnych dresiarzy.
kujnia zgrzybnia. walic tam ich wszystkich i zaebac wszystkich dresiarzy !!!
sikun jestes...
MaciekM
Kontakt:

jedyne chyba pozadne telewizje to te panstwowe.. oni nie szukaja tanich i glupich sensacji jak taki komercyjny tvn :/ teraz w mojej ocenie tvn bedzie jedna z gorzysch stacji tv.. jezeli nie najgorsza.. to co ? wysylamy mejle z protestem ? ciekaw jestem komu oni chcieli pomoc tym reportarzom ? nam ? czy dresiarzom krasc i zarabiac wiecej jeszcze ?
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

to faktycznie gupie pizdy, ja pierdole.. wielkie kurwa halo robia wokol zlodziej niby kuraw penwi profilaktycznie a sami prowouja kradzieze, kurwa dobrze ze chopaki tak malo o cenach gadaly
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

uwaga@tvn.pl to co piszemy??tylko trzebaby wymyslic jakas jedna tresc dla wszystkich...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

po co wszyscy maja pisac to samo. niech kazdy napisze cos od siebie, wlasnego.
moze zrozumieja jak przecytaja te wszystkie mejle ze zrobili wielkie gowno..
sikun jestes...
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

good point.
Tylko czy rzeczywiscie tak bylo, ze kmioty wkreciły mówiąc ze chcą robic reportaz o ostrej jeździe a zrobili o kradziezach?
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
piotrex
Kontakt:

no wlasnie niech ktos kto bral w tym udzial powie DOKLADNIE jak to bylo...
jollka
Kontakt:

Post autor: jollka »

Gratulacje dla tych, którzy poinformowali drechów ile wart jest dobry amor, co za brak wyobraźni. Ja bym nie spała już tak spokojnie...
piotrex
Kontakt:

no to tak swoja droga...
MaciekM
Kontakt:

a w tych mejlach podawac jakies linki do postow czy cos ? zeby nie bytlo pozniej lipy jakby ktos podal i cos by sie dzialo albo jakos.. zanim wyslemy trzeba obmyslec wszystko...
tupamaros
Kontakt:

Post autor: tupamaros »

da sie j akoś zciągnąć z neta ten odcinek Uwagi ?
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

strongbikker co to z tym uwaga co monstera ukradli ja to pisałęm
mojemu kumplowi tak go ukradli
dizsiaj o 19.40 bedzie czy jak ???
pisz wszystko
.................................. nic :/
ODPOWIEDZ