Poznań Junior Freeriders III :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widzę że filmik szlak trafił :-). A ja mam go na kompie :-)
Na szczęście mam w tyrce zajebiste łącze więc wrzucę go na serwer to sobie zassiecie. Będzie w podanej lokalizacji za 20 min
ftp://153.19.35.112/MTB/Upload/PJ3_zagubiona_wersja/
Na szczęście mam w tyrce zajebiste łącze więc wrzucę go na serwer to sobie zassiecie. Będzie w podanej lokalizacji za 20 min
ftp://153.19.35.112/MTB/Upload/PJ3_zagubiona_wersja/
www.cykloza.pl
-
- Kontakt:
Nie linkujcie się z mojego poprzedniego wpisu bo link nie działa. Ten powinien być OK. A jak nie to poszukajcie po nazwie :-)
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... na_wersja/
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... na_wersja/
www.cykloza.pl
Powiem tak: poziom jazdy super, w niektórych momentach nawet lepiej, ale trochę mnie muza zawiodła, bo jest po prostu za mroczna (chociaż die muthafuckers,die jest niezłe:D) podoba mi sie motyw z wychodzeniem spod hopy w zimie, muza też jest do tego ekstra, szkoda,że ten motyw nie jest jakoś kontynuowany.
Generalnie, najlepiej wypadł zielony, chociaż najwięcej ryzykował wojtuś:P gdyby skoki wojtka były lepiej sfilmowane to byłoby większe wrażenie.
Także ujęcia były zbyt monotonne i nie wszędzie pokazywały, jak trudne sa to hopy itp.
Ale i tak nigdy tak nie będę jeździł jak wy także szacunek:)
Róbcie to co robicie, bo robicie to dobrze!
Generalnie, najlepiej wypadł zielony, chociaż najwięcej ryzykował wojtuś:P gdyby skoki wojtka były lepiej sfilmowane to byłoby większe wrażenie.
Także ujęcia były zbyt monotonne i nie wszędzie pokazywały, jak trudne sa to hopy itp.
Ale i tak nigdy tak nie będę jeździł jak wy także szacunek:)
Róbcie to co robicie, bo robicie to dobrze!
http://www.pinkbike.com/photo/3226410/
-
- Kontakt:
dirt_71
wiesz skad to halo i cale zamieszanie wokol pjf3? bo Wojtas w przeciwienstwie do ludzi o ktorych mowisz umie sie - jak widac - zareklamowac
gdzyby ludzie typu berrecloth simmons czy klassen byli fiu fiu skromni to raczej nie ma co liczyc zeby byli sponsorowani przez znane firmy i powazani na calym swiecie (ok ok sory nie obchodzi mnie to ze zenek powiedzial ze simmons to frajer... jesli rozumiecie o co mi chodzi ;] )
wiesz skad to halo i cale zamieszanie wokol pjf3? bo Wojtas w przeciwienstwie do ludzi o ktorych mowisz umie sie - jak widac - zareklamowac
gdzyby ludzie typu berrecloth simmons czy klassen byli fiu fiu skromni to raczej nie ma co liczyc zeby byli sponsorowani przez znane firmy i powazani na calym swiecie (ok ok sory nie obchodzi mnie to ze zenek powiedzial ze simmons to frajer... jesli rozumiecie o co mi chodzi ;] )
http://bodzio.pinkbike.com/