Witamy na odswiezonym forum!
www.www.pl...
-
- Kontakt:
Ogólnie potwierdza się teoria, że jak DH-Zone się za coś bierze to wyjdzie mega KUPA. Po cholere było ograniczyć forum i wszystkie jego możliwości? Kogo obchodzi, że Wam to by generowało dużo ruchu i znikał by wam banwidth? Spieprzyliście sprawę i to ostro. Ale z drugiej strony kto się spodziewał, że bedzie lepiej?! Podpis nawet ograniczony bardziej niż w poprzednim forum, bo tu już wogóle nic nie można :( Włączcie wszystkie opcje. Dajcie normalny wygląd a nie to. Zróbcie je czytelniejsze - nawet kosztem wprowadzenia więcej niż 3 (!!!) kolorów czy nie integrowania go z całym DH-... .com :P Ale nawet gdybyście się za to zabrali to i tak nic z tego nie wyjdzie - to forum było robione parę miechów. I co teraz zrobicie? :] Mam nadzieję, że ktoś mi odpisze.
www.GRBF.com/articles.php?id=5
gg 1138921
gg 1138921
błeee
Forum było jakie było, ale kazdy sie przyzwyczaił do nieg, i kazdy wiedział ze nasz (kochany? (sic :/) ) Dh-Złom, chodzi jak chodzi, ale o wiele łatwiej było dolądac nowych postów i topiców, szczerzemówiąc mam nadzieje ze nie jest to droga bez odwrotu, wiec mysle ze niedługo ludzie zaprotestują przeciw temu labiryntowi....
http://www.GRBF.com (ziom? :])
Gdańskie Rowerowe Bractwo FreeRide'owe
Karol
No KArol Racje Prawi... naprawde zamienił stryjek siekierke na kijek....
Czekam na powrót do starych (złych) czasów...
szczerze to bardzo łądna formuła forum jest u "nas" na grbf.com.... mysle ze twórcy mogliby sie od karola troche nauczyc..
Czekam na powrót do starych (złych) czasów...
szczerze to bardzo łądna formuła forum jest u "nas" na grbf.com.... mysle ze twórcy mogliby sie od karola troche nauczyc..
http://www.GRBF.com (ziom? :])
PO PIERWSZE CZEMU ODPOWIDZI NA JEDEN TOPIC SA PODZIELONE NA STRONY:/ ?? PO 2 POTRZEBNY JEST ZDECYDOWANIE LINK DO STAREGO FORUM BO JUZ SIE ZACZYNA POINT CZY DRAG ITD ,PEWNO I TAK BEDA OD NOWA TE TEMATY NO ALE COZ OGOLNIE TO MOZNA SIE PRZYZWYCZIAC ALE FORUM WYMAGA JESZCZE DOPRACOWANIA OD MODERATOROW
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
No mi sie nawet podoba nowe forum :) , ale napewno jak wiekszos z nas uzytkownikow nie moga sie jak narazie przyzwyczaic , ale to tylko kwestia czasu :P . Pozdro i gratulacje dla Nikoma ze zrobil je od poczatku do konca , jak wspomnial :> :P :D :] :P. Pozdro !!
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
Ej beznadzieja. Podzial tematow OK, ale tak, zeby wszystkie bylo widac!!! Tak jak poprzednio moznabylo wybierac. Poza tym forum chodzi duuuuzo wolniej niz kiedykolwieg, kiedy ewidentnie sie nie pieprzylo, a ten podzial na strony to zupelna porazka!!! Jako + to to, ze cos sie chcialo adminom i spis urzytkownikow. Jesli jest tam wyszukiwarka lub bedzie to jeszcze lepiej. Ogolnie to w skali szkolnej to 2=.