WIERCHOMLA MISTRZOSTWA DH

birol
Kontakt:

Post autor: birol »

byłem kurde !! ale pierwszego dnia zajeballem dwona o drzewo po drugich kamieniach i pogiołem mojego pizdziarnego usd :| i koło to było pierwszego dnia w sobote okolo 14, dlatego jesli ktos poszukiwał mnie pózniej, to byłem tylko w roli fotografa, i pogromcy Harnasi :D Ogolnie fajna impreza, zaraz pobadam fotki, ale nie wydaje mi sie zeby ktos miał dostep do fotek które robiłem Arka aparatem :|
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

a to dlatego cie nie było :) ja za to spękłem aganga..............zobacze co Velo z tym zrobi :)
fajne zawody, jak zobaczyłem co Polc robił na tych kamieniach to do tej pory mam opad szczeny. To jest dopiero technika, flow i co tam jeszcze chcecie. Wincent tez daje rade :)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

nie no byłem , ale jako obserwator. Po przejazdach mastersów zszedłem na dół bo zgłodniałem. Jestem zdania ze zawody w fr, slope style, czy cos takiego, ulokowane w jednym miejscu, tak ze cała trase widac z jednego miejsca, byłyby ciekawsze. I to nie tylko dlatego ze nie trzeba by było lazic z miejsca na miejsce, ale tez dlatego ze slope style to głównie tricki, chopy, gapy i inne 100razy bardziej widowiskowe zabawy :)
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
dudas20
Kontakt:

Post autor: dudas20 »

jeszcze raz te same filmiki na innym serverze dzieki HCR z wawy

ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... 0(AVI).zip

pozdro
WONGLIK
Kontakt:

Post autor: WONGLIK »

Bardzo dziekuje w imieniu swoim i kolegów za udostepnienie fotek na kilku sie odnalazłem, gdyby nie wy pewnie by nie było takich pamiątek, szczegulnie dziekuje żecznikowi prasowemy Wierchomli. Fotki są świetnej jakości.
jacoppo
Kontakt:

Post autor: jacoppo »

ma ktoś fotke z leszczem numer 39 ... pilnie potrzebuję ... co ja w pracy pokaże
http://jacoppo.blogspot.com/
piotr72
Kontakt:

Post autor: piotr72 »

Baja
No, są tylko proszę nauczyć się obsługiwać serwer ftp
to się nie otwiera jak zwykła strona www
proszę kliknąć na ikonkę np. Mój kaputer - w pastu zadań wpisać nazwę serwer ftp jaką podałem - jak sie pokaże storna to kliknąć na menu "plki" dokonac logowania i będą
piotr
mimmo
Kontakt:

Post autor: mimmo »

3- eba tam je wrzucić są tylko jakieś sterowniki po zdjęciech ani śladu!
.: mimmo :.
korfant
Kontakt:

Post autor: korfant »

bo się nie zalogowałeś i nie wpisałeś hasła
a zdjęcia tam są, bo przed chwilą ściągnąłem
ODPOWIEDZ