WIERCHOMLA MISTRZOSTWA DH
byłem kurde !! ale pierwszego dnia zajeballem dwona o drzewo po drugich kamieniach i pogiołem mojego pizdziarnego usd :| i koło to było pierwszego dnia w sobote okolo 14, dlatego jesli ktos poszukiwał mnie pózniej, to byłem tylko w roli fotografa, i pogromcy Harnasi :D Ogolnie fajna impreza, zaraz pobadam fotki, ale nie wydaje mi sie zeby ktos miał dostep do fotek które robiłem Arka aparatem :|
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
a to dlatego cie nie było :) ja za to spękłem aganga..............zobacze co Velo z tym zrobi :)
fajne zawody, jak zobaczyłem co Polc robił na tych kamieniach to do tej pory mam opad szczeny. To jest dopiero technika, flow i co tam jeszcze chcecie. Wincent tez daje rade :)
fajne zawody, jak zobaczyłem co Polc robił na tych kamieniach to do tej pory mam opad szczeny. To jest dopiero technika, flow i co tam jeszcze chcecie. Wincent tez daje rade :)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
nie no byłem , ale jako obserwator. Po przejazdach mastersów zszedłem na dół bo zgłodniałem. Jestem zdania ze zawody w fr, slope style, czy cos takiego, ulokowane w jednym miejscu, tak ze cała trase widac z jednego miejsca, byłyby ciekawsze. I to nie tylko dlatego ze nie trzeba by było lazic z miejsca na miejsce, ale tez dlatego ze slope style to głównie tricki, chopy, gapy i inne 100razy bardziej widowiskowe zabawy :)
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
jeszcze raz te same filmiki na innym serverze dzieki HCR z wawy
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... 0(AVI).zip
pozdro
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... 0(AVI).zip
pozdro