Wro-71 bedzie nowy skatepark...
-
- Kontakt:
hmmmm dziwna sie zrobila ta dyskusja...jak zwykle na chu.jach muj.ach sie konczy...jesli chodzi o skatepark to miasto chyba wyklada hajs na to zeby kazd mogl korzystac...bmx, rolki , deski jak rowniez mtb...fakt ze bmx'owcy bardzo sie w to zaangazowali i chwala im za to ze sprostali wszystkim przewnosciom losu i innym...ale rowniez nieo ot chodzi zeby sie klocic...a pomyslcie gdyby to rece umoczyli mtb w wiekszej czesci to co bmx'owcy mieli by zakaz wstepu...troche to dla mnie niepojetne...nie ma co sie klocic na drodze bmx - mtb...dla mnnie liczy sie fun i mozliwosc jezdzenia z gronem kumpli a nie najezdzanie ze ci sa tacy i nie moga wchodzic bo tamto...to glownie miasto zadecyduje kto bedzie jezdzil tam... a majac na uwadze wolnosci to przyjedzie kazdy kto w tym przypadku zaplaci za wejscie...pozdro i porsze nie klocmy sie i zacznijmy jezdzic...
HWDP
Heniek Wsiadaj Do Poloneza!!
birol- hmm nie obraz sie ale co jak co ale we wroclawiu na parku niestety moglbys nie sprostac panom na bmx na swoim czolgu,wroclaw reprezentuje ze tak powiem dosc wysoki poziom wiec napinanie sie nie ma sensu.
p.s. sam jezdze na mtb:]
Heniek Wsiadaj Do Poloneza!!
birol- hmm nie obraz sie ale co jak co ale we wroclawiu na parku niestety moglbys nie sprostac panom na bmx na swoim czolgu,wroclaw reprezentuje ze tak powiem dosc wysoki poziom wiec napinanie sie nie ma sensu.
p.s. sam jezdze na mtb:]
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
-
- Kontakt:
Hofmen czy ty masz świadomość swoich wypowiedzi
Wnioskuję że nie.
Może ty byś tylko rollbaki napierdalał ale ja wykorzystałbym ten park o wiele lepiej.A co do parku na wolności byłem kilka razy i niestety tego pozimu o którym wspominasz nie zobaczyłem , oprócz zawistnych spojrzeń ze strony bmxsowców stojących non stop przy barierkach.
A tak poza tym rower to rower, jak widze kolesia który nieżle wypierdala to nie patrze czy ma 20' czy 26' tylko przybijam mu piątke.
Więc przestańcie się kłócić tylko zacznijcie jeżdzić, bo zapewne najbarziej aktywni na tym topiku najmniej potrafią.
Nie jeżdże na MTB ani BMX tylko na rowerze kurwa mać. Proste.
Wnioskuję że nie.
Może ty byś tylko rollbaki napierdalał ale ja wykorzystałbym ten park o wiele lepiej.A co do parku na wolności byłem kilka razy i niestety tego pozimu o którym wspominasz nie zobaczyłem , oprócz zawistnych spojrzeń ze strony bmxsowców stojących non stop przy barierkach.
A tak poza tym rower to rower, jak widze kolesia który nieżle wypierdala to nie patrze czy ma 20' czy 26' tylko przybijam mu piątke.
Więc przestańcie się kłócić tylko zacznijcie jeżdzić, bo zapewne najbarziej aktywni na tym topiku najmniej potrafią.
Nie jeżdże na MTB ani BMX tylko na rowerze kurwa mać. Proste.
fazi no nie wiem czy jest tak, że bmxowcy stoja caly czas przy barierkach jest raczej na odwrot mtb zazwyczaj katuje barierki i wracajac do nowego skateparku miasto nie robi raczej tego skateparku takze dla mtb, zauwaz to ze ten dzieciak co sie zabil jezdzil na rowerze z jakiegos supermarketu ale co prawda byl to mtb i nie szdze zeby wpuszczali kola 26
p.s sam jezdze na bmxie
p.s sam jezdze na bmxie
Szczeże mówiąc nawet nie robie sobie nadzieji, że bedą wpuszczać MTb ,bo to standart wszyscy się zawsze do mnie przypierdalają jak wbijam na jakiś skatepark. A ten dzieciak to mnie tylko wkurwił, bo nam chujową renomę zrobił i wszyscy będą mulić że na mtb nie można bo się dzieciak zabił(jakby na BMXie się zabić nie dało).Chora sytuacja, chyba wyjade z tego kraju bo tu się jeżdzić nie da.
PS.Posrać to się mogłem ewentualnie do WC mr. hofmen. Pamiętaj na naukę nigdy nie jest za póżno.pzdr.
PS.Posrać to się mogłem ewentualnie do WC mr. hofmen. Pamiętaj na naukę nigdy nie jest za póżno.pzdr.
wyluzujcie, szczerze to wyglada na to ze ten sk8park bedzie z dupy:/ wlasnie przeczytalem dzisiejsza wyborcza i na pierwszej stronie dodatku wroclawskiego jest artykul o sk8 parku. i teraz uwaga:
Miasto zleci najprawdopodobniej bez przetargu projekt i wykonanie firmie ktora robila sk8park na wolnosci... tak wiec zadne renomowane firmy ...przeczytajcie sami to sie przekonacie;/ poryte miasto.
Miasto zleci najprawdopodobniej bez przetargu projekt i wykonanie firmie ktora robila sk8park na wolnosci... tak wiec zadne renomowane firmy ...przeczytajcie sami to sie przekonacie;/ poryte miasto.
heh, a czytales moze jakie plany przedstawila niemiecka firma, szef tejze firmy mowil iz park ten wyglada jak park z Xgames dla bmx, wiec mi pasi, tylko deskorolkarze sie przypierdalaja, bo niemiec zrobil dla nich plan i patrzac na niego to moglbym sobie pojezdzic ale wokol skateparku... bieda http://x10.putfile.com/10/28917084113.gif
TwoFourPlayer