Kraków nie dla rowerów?? MASÓWKA
kura ******** mi sie i link i komenda:p
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... php?t=1827 - to link
powiem tylko ze wyniki sa takie:
Radni chcą zabronić wożenia rowerów autobusami
48% Nareszcie! Rowerzyści w autobusach to prawdziwa plaga (381)
40% Skoro wolno wozić wózki i walizki, to i rowery (320)
12% W życiu nie widziałem roweru w autobusie (94)
Liczba oddanych głosów: 795
Polskie spoleczenstwo suxx
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... php?t=1827 - to link
powiem tylko ze wyniki sa takie:
Radni chcą zabronić wożenia rowerów autobusami
48% Nareszcie! Rowerzyści w autobusach to prawdziwa plaga (381)
40% Skoro wolno wozić wózki i walizki, to i rowery (320)
12% W życiu nie widziałem roweru w autobusie (94)
Liczba oddanych głosów: 795
Polskie spoleczenstwo suxx
Pro rider^^
kurwa no co jest z tym linkiem.................. ale lol:(
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2119196.html jak teraz bedzie zly to pierdole...
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2119196.html jak teraz bedzie zly to pierdole...
Pro rider^^
sluchajcie ja mam taki pomysl:
1.piszemy petycje z zachowaniem wszystkich grzecznosciowych form,z sensem i wogole...(petycje dajemy potem do mpk i urzedu miasta)
2.zbieramy sie na mase i podpisujemy ta petycje (myslalem czy nie moznaby zrobic potem ksera i dac oryginal do urzedu miasta a kopi [moznaby poswiadczyc przez notariusza..] do mpk)
3.zbiorowo jedzie do siedziby mpk (ul.jana brozka 3 [taki jest adres do korespondecji wiec mysle ze tam powinnismy uderzyc]) i oddajemy petycje(+podpisy)
4.nastepnie udajemy sie do urzedu miasta (Plac Wszystkich Świętych 3/4) i oddajemy petycje+podpisy
uwagi:
calosc musi byc rozkreklamowana (czyt.dajemy ogloszenia do sklepow itp)-nie chodzi TYLKO o rowerzystow wyczynowych ale tez o zjednanie sobie tatusiow ktorzy lubia czasami z dziecmi na rowerkach pojezdzic,xc-owcow,itp...
1.piszemy petycje z zachowaniem wszystkich grzecznosciowych form,z sensem i wogole...(petycje dajemy potem do mpk i urzedu miasta)
2.zbieramy sie na mase i podpisujemy ta petycje (myslalem czy nie moznaby zrobic potem ksera i dac oryginal do urzedu miasta a kopi [moznaby poswiadczyc przez notariusza..] do mpk)
3.zbiorowo jedzie do siedziby mpk (ul.jana brozka 3 [taki jest adres do korespondecji wiec mysle ze tam powinnismy uderzyc]) i oddajemy petycje(+podpisy)
4.nastepnie udajemy sie do urzedu miasta (Plac Wszystkich Świętych 3/4) i oddajemy petycje+podpisy
uwagi:
calosc musi byc rozkreklamowana (czyt.dajemy ogloszenia do sklepow itp)-nie chodzi TYLKO o rowerzystow wyczynowych ale tez o zjednanie sobie tatusiow ktorzy lubia czasami z dziecmi na rowerkach pojezdzic,xc-owcow,itp...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z ta petycja i TVP 3 to dobry pomysl.ja mam do tego jeszcze kupmla,ktory jest w redakcji jakiejs tam (sam nawet nie wiem jakiej,bo sie go o to nie pytalem) ale w kazdym razie gazety funkcjonujacej w krakowie. Ziom sam nie jezdzi,ale jest pewnego rodzaju zangazowanym dzialaczem w rozne sprawy.Sam mi kiedys proponowal,ze mozna zrobic artykul o rowerzystach krakowskich jezdzacych w lasku wolskim.chcial pisac miedzy innymi,ze jest klopot czasami z dostaniem sie tam autobusem,ze wbijaja gwozdzie i ogolnie ze rowerzysci sa gites ,ale czasami mja ciezko w naszym miescie.a po czyms takim jak uchwala o tym ******* zakazie,to byloby jeszcze latwiej cos takiego rozkminic i opublikowac.gazeta ta pewnie nie jest jakas tam najwieksza,bo to nie wyborcza,czy tym podobna,ale kazde wsparcie by sie przydalo.gdyby byla juz ta petycja i nasz protest mozna byloby o tym tam napisac.no i sie podpierac,ze nawet w prasie sa glosy krytyczne co do tej debilskiej uchwaly.....:-) Ja mam teraz malo czasu,bo mam za niedlugo obrone pracy mag.potem jade za granice,ale z ziomem moge o tym pogadac.odpiszcie co wy na to?
piotrex niestety jestem na modemie więc możemy się skontakcić na maila lub komórę.
Moja e-malia: korress@yahoo.com
Moja e-malia: korress@yahoo.com