ej tak gadacie o tym kamerzyscie ale w sumie to co by to dalo z by tam pobiegl czy co? po pierwsze tam jak widac byl drugi koles i tamtemu pomogl a po drugie zauwazcie ze kamerzysta stal dosyc daleko wiec troche by mu zajelo dojscie tam
Bener tego by za cholere nie ustał !!!!!! Prawde mowiąc to nie wiem czy by z tego skoczył wogole... jak juz to jest to gap dla Simmonsa, mu takie rzeczy wychodzą :)
RESPECT DLA KOLESIA,TEN GAP JEST WIELKOŚCI JAH DROPA ...JA BYM TEGO NIE SKOCZYŁ...:P
"Bener tego by za cholere nie ustał !!!!!! Prawde mowiąc to nie wiem czy by z tego skoczył wogole... "
Ale pierdolenie...
Skad ty mozesz wiedziec co by zrobil ktos komu do piet nie dorastasz... grrrrrrrr jak mnie tacy ludzie denerwuja. Dzieki takim jak ty tak ciezko bylo zdobyc niektore kontakty...
aaaa... :] teraz dopiero sie skapnąłem ... puśćcie sobie to na zwolnionym tempie i powiekszcie troszke moment lądowania. Gość puszcza rower przed lądowaniem i spada na nogi (chyba wiedzial ze nie doleci). Wydaje mi sie ze to go uratowało troche ... bo gdyby uderzyl przednim kolem to z wyrzucenia przez kiere byłaby chyba troszke wieksza siła niz z takiego lądowania na nogi i potem dopiero fikołek... wiadomo poturbowalo go jak widac bardzo porzadnie ale gosc widzial co sie swieci i sam sie uratowal :) - Niezły rzeźnik :>
ten gosc wypuszcza rower przed ladowanie ale wedlug mie wyglada to na to ze tam po jego lewej stronie jest jakas betonowy murek i wystraszyl sie chyba ze w niego walnie
qb to widac przy normalnym tempie;) . Cholera, cos takiego mi sie kiedys snilo... Tylko kolo ze snu po upadku byl juz na wozku. Na szczescie nie bylem to ja...
no gosciu sie ewakuuje a to co leci w lewą stronie to nie jest golen od amora czy cos od roweru tylko jego but;p jak sie przypatrzycie to mu wywalilo buta z nogi
jeśli sie podejmujesz takiego wyzwania musisz uwzględnic ryzyko...
dlaczego on sie ewakułował 3 metry nad ziemią ?? nie mógł siedziec na baju, chociarzby zeby uderzenie o ziemie było słabsze..
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/