Co myślicie o tym rowerze?

-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

prezes jestes taki gluuupi ze az Cie szkoda nie dosc ze masz widelec jedno polkowy o ogromnym skoku z glowka na 1 i 1/8 cala to jeszcze jest on na zwykla os i masz duza tarcze ... masakra czlowieku poza tym jestes brzydki i Cie nie lubie i jestem chamem ze wsi tylko sobie wawe wpisalem tutaj bo dziewczynki 12 letnie leca na warszawiakow ... CIOTA !!
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

to chyba malo istotne czy mieszka na wsi czy nie. temat jest bez sensu i sadze ze autor ma jakies problemy osobiste skoro zaklada taki temat. co do mostka to masz pelno tematow, ja tylko powiem ze ma byc "KRUTKI"!! 50mm jest w sam raz. masz brzydki rower, po **** ci takie hample jak masz pedaly co nog nie trzymaja, troszke mysl skladajac bika, bo majac sztyce diabolusa w romecie wcale nie bedziesz latal wyrzej.
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Jak to wszystko przeczytałem to mi sie chce PREZES płakać :/ <lol2>
http://www.jokejoke.prv.pl/

Mostek jest ok. jak dla ciebie! Zmień lepiej ryj a nie mostek :) CIOTA!
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Prezes, suuuuuper. Masz taki boooski rower, ze stales sie moim guru. Moge cie dotknac? Albo lepiej nie bo o pedofilie mnie oskarza.

Swoja droga zjebales z kilkoma czesciami
gutek281
Kontakt:

Post autor: gutek281 »

Prezes...ale masz fajny kolegów harcorowców <lol2> widać ze daja po traskach jak nic :P...a tak powaznie to zjebałes sprawe z kilkoma rzeczami.....miedzy innymi z ramka (mnijeszy rozmiar trzeba było wziąs), amorek: bo on jest ****** trzeba było wziasc marcoka jakiegos....ale ten mostek to nomlanie w cip** jest <lol2> <lol2> <megalol>
Simek
Kontakt:

Post autor: Simek »

ZAJEBISTY ROWER!!! Ł A ŁŁŁ ! ! ! :P
Crazy_DH
Kontakt:

Post autor: Crazy_DH »

do wymiany kiera i mostek to podstawa :P potem hamulce, mogłas kupic cos tanszego i np zainwestowac w korbe lub pedały :D i rama za duza. tyle.
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
mokwa
Kontakt:

Post autor: mokwa »

Zmien korbe!!!!!!!
http://tiny.pl/ml4w
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

a ja ci o mostku jeszcze przypomnie ....
wymień : )
Gość

Post autor: Gość »

po pierwsze: Meszna to wcale nie jest wiocha zabita dechami a fajna miejscowka z ktorej jedzie sie 10 min pod kolejke na skrzyczne i mamy tu fajne miejscowki na rower poza tym jest ladna i wogole spoko :-) sam tu mieszkam wiec wiem co mowie
a po drugie Ty prezes wez sie najlepiej odpeirdol od tego forum bo slyszalem juz o Tobie jak moj kumpel przeszedl kolo Ciebie na manualu to do rowu wpadles <buhahaha>, nie wiem ocb z ta V10 ale ja to Cie jakis czas temu to na GTiX ie widzialem...
a po trzecie wez sciagnij te fotki z pinka bo malo kto chce ogladac Twoj rudy ******* ryj w dodatku caly z blota i jeszcze ten podpis zkad jestes najlepiej by bylo jak bys wogole napisal ze nie z polski nikt by sie nie plul ze robisz wioche...
a jak jestes taki "prezes" to napisz na prva zgadamy sie na diry pokarzesz co potrafisz... "prezes"... :/
ehh szkoda gadac wstyd mi tylko ze robisz mi obiach z mojej miejscowosci.. wogole pocos Ty sie tu przeprowadzil nie mogles gdzies na dalej np do czech? :/ ehhh
szkoda gadac... Idę spać
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

mostek mi się nie podoba!
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

A poza tym jak nie umiesz pisać po angielsku to nie pisz!!!! (chodzi mi o podpisy na pb) Nie można dałnhilować w szczycie :] Śmiszny jesteś i tyle Ci powiem :]
kubabiker
Kontakt:

Post autor: kubabiker »

Prezes1990 ale jestes glupi, tylko tyle mam do powiedzenia na twoj temat.
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

hmm sie temat rozwinąl jak mnie nie było... weź zrób coś na rowerze a nie że sie chwaliz, kocham takich co mają nowy spzęt, jadą na miejscówe i stoją pozując sprzętem... a coś widze że ty taki jesteś, ktoś tam o tym pisał.. naucz sie jakiegoś tricka to pogadamy to wtedy mozesz ewentualnie dać fote na pinka..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

o znowu ten DAŁN , na twoim miejscu ja bym sie tu juz nie pokazywal, a rowerowym masz z d_upy wyciagniety i ****** lepszy byl GTiX jak to wyzej wspomnial M I C H A Ł, sprzedaj to i wroc do tametgo bajka. Na lepszy nie zaslugujesz, maly gnoju !!!!!!! W dupie mam to co napiszesz!! wiec pozdro !!!
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

hehe

fajne sa lepki jak wpadaja na jakas miejscowe z nowym sprzetem, podjezdzasz do nich, przez przypadek stukniesz kolem w rame czy w cos w jego rowerze a on z morda skacze ze mu cos porysujesz, zniszczysz itd. <lol>

spoko, jak mam nowy sprzet to dbam o niego, wiadomo, wiekszosc zbiera na sprzet wiec szanuje ale bez przesady :D

hehe kiedys lepka na pitbulu sie spytalem czy z takiego murku 1m skacze a on na to taki zdziwiony: cie poj.ebalo?! jeszcze mi rama peknie <lol><lol2> :|
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ODPOWIEDZ