Wasze i nasze kontuzje
Koreczek w oczku od rst Mozo starsi uzytkownicy wiedza o co chodzi głośno o tym było w zeszłym roku na forum. A teraz mam coś z kolanem lewym wystaje mi jakaś kośc ale jakoś nie chce mi się isć do lekarza za secjalnie, ale chyba nie długo się wybiore bo zaczyna bolec jak lekko pukne. Mam teraz dużo czasu bo rowerek w rozsypce i czekam na nową dostawe NS.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja teraz kolano lecze, jakos mocno sie podparlem i cos jeblo w srodku, prawie nie moglem chodzic, a nawet stac, teraz jest lepiej, ale jak jezdze to jeszcze boli i nieche sie zginac do konca.
Jeszcze mialem chyba 2 razy zapalenie sciagna w nadgarstku, lub cos podobnego, bolalo w h u j przez pare miesiacy, ciagle tabletki przeciw bulowe bralem, bo nie moglem wytrzymac na rowerze, ale przyczyna byla taka, ze krzywa kiere mialem...
2 razy glowa w ziemie jeblem, raz bylem w kasku :) i bark mocno zbilem, a przy drugim razem to niepamietam 15 min i maly palec od reki se wygiolem
A reszta to mniejsze otarcza i siniaki.
Pozdro
Jeszcze mialem chyba 2 razy zapalenie sciagna w nadgarstku, lub cos podobnego, bolalo w h u j przez pare miesiacy, ciagle tabletki przeciw bulowe bralem, bo nie moglem wytrzymac na rowerze, ale przyczyna byla taka, ze krzywa kiere mialem...
2 razy glowa w ziemie jeblem, raz bylem w kasku :) i bark mocno zbilem, a przy drugim razem to niepamietam 15 min i maly palec od reki se wygiolem
A reszta to mniejsze otarcza i siniaki.
Pozdro
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX