Forum szalonych trzynastek :~~~~D
-
- Kontakt:
czy wy też uważacie że chłopcy myślą tylko o jednym????????????17:17 04.05.2004
ja Tak Uważam
bo oni to zacofane yeti
>> do klasztoru z nią... i z resztą też. One chyba nie mają żadnych kontaków z normalną rzeczywistościa. Max nie zgadzam się z Tobą, takie fora tylko pogrążają te dzieci w zacofaniu społecznym. Wychodzi na to że na korytarzu w budzie sie o jaką otrzesz a ona później patrzy się jakbyś ją zgwałcił i sie zastanawia czy ten "kontakt" miał podłoże sexualne itd. Wywalić takie fora i puscic ich na głęboką wode jak ją raz czy 2 wyśmieją za "całowanie z języczkiem czy golenie nóg" to moze sie obudzi i domysli co jest tak a co nie tak, i sama stwierdzi że można kogoś dotknąć bez odruchów wymiotnych.
Jak ja miałem 13 lat to wydaje mi się że nie było takich problemów, przynajmniej wokół mnie, chodzi mi o klase raczej i koleżanki, można było się dotknąć nawet przytulić po koleżeńsku, i żadnych txtów yeti i całowaniu z języczkiem nie było. Czy to wina internetu i tych debilnych pisemek propagujących życie towarzyskie na emeryturze? Oni normalnie zakazują kontaków chłopak- dziwczyna i nie mówie tu o sexie bo jak dla mnie dla 13-latek to oczywiscie temat zamknięty. To pisemko nie powinno sie nazywać dziwczyna ale dziecko.
ja Tak Uważam
bo oni to zacofane yeti
>> do klasztoru z nią... i z resztą też. One chyba nie mają żadnych kontaków z normalną rzeczywistościa. Max nie zgadzam się z Tobą, takie fora tylko pogrążają te dzieci w zacofaniu społecznym. Wychodzi na to że na korytarzu w budzie sie o jaką otrzesz a ona później patrzy się jakbyś ją zgwałcił i sie zastanawia czy ten "kontakt" miał podłoże sexualne itd. Wywalić takie fora i puscic ich na głęboką wode jak ją raz czy 2 wyśmieją za "całowanie z języczkiem czy golenie nóg" to moze sie obudzi i domysli co jest tak a co nie tak, i sama stwierdzi że można kogoś dotknąć bez odruchów wymiotnych.
Jak ja miałem 13 lat to wydaje mi się że nie było takich problemów, przynajmniej wokół mnie, chodzi mi o klase raczej i koleżanki, można było się dotknąć nawet przytulić po koleżeńsku, i żadnych txtów yeti i całowaniu z języczkiem nie było. Czy to wina internetu i tych debilnych pisemek propagujących życie towarzyskie na emeryturze? Oni normalnie zakazują kontaków chłopak- dziwczyna i nie mówie tu o sexie bo jak dla mnie dla 13-latek to oczywiscie temat zamknięty. To pisemko nie powinno sie nazywać dziwczyna ale dziecko.
-
- Kontakt:
Ale one sie tym chwalą (czy to prawda czy nie) i to jest kurwa straszne, ze dzieci w tym wieku danie dupy 15 letniemu pedofilowi uznaja za powod do chwaly i bycia lepszym...
Kurwa, jak pietnastolatek moglby wydymac 13 latke, to jest kurwa straszne, ja pamietam ze zawsze majac 13 czy 14 lat na mlodszych o rok patrzylo sie jak na totalne dzieci, a tu roznica dwoch lat i takie jazdy...
Kurwa, jak pietnastolatek moglby wydymac 13 latke, to jest kurwa straszne, ja pamietam ze zawsze majac 13 czy 14 lat na mlodszych o rok patrzylo sie jak na totalne dzieci, a tu roznica dwoch lat i takie jazdy...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
"ja mam chłopaka, mam 15 lat a on 18 i dotyka mnie wszędzie, oprócz tego miejsca, poniżej pasa..... nie pozwoliłabym zreszto na to......"
Ja pierdole, pierwszego pedofila juz mamy...
Jak mozna kurwa chodzic z pietnastolatką???
Sam mam osiemnaście lat i dla mnie 15stki to glupawe cipeczki...
Wole babki w moim wieku albo starsze.
Ja pierdole, pierwszego pedofila juz mamy...
Jak mozna kurwa chodzic z pietnastolatką???
Sam mam osiemnaście lat i dla mnie 15stki to glupawe cipeczki...
Wole babki w moim wieku albo starsze.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
wiesz chodze do 2kl. LO i tak czasem jak mam WF to tak siedzimy z kumplami na balkonie i patrzymy sie sie jak 2 gimnazjum zuca do kosza, i wiesz mi że niekture to wyglądaja na 1-2 LO, przerażające jest to jak ktos wyzej powiedział że laska w wieku 13-14 lat daje się macac... mi się wydaje czy w tym wieku to DZIEWCZYNA to było złoooooooooo, nie no w sumie to juz gimnazjum ale mimowszystko...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://dziewczyna.redakcja.pl/forum/wsz ... 1120051144 czytac!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm... no aż mi głupio ze mam 13 lat. zawsze uwazalem ze moje rowiesniczki maja nie rowno pod kopułą, ale po tym co przeczytalem...
klientka w moim wieku uprawiala sex z 15 latkiem... dobra, ona jest głupia(mało powiedziane) ale on?! oon to robi z 13 latka! ona jest 2 lata mlodsza, a wedlug ,mnie w wieku 13 lat dziewczynom najbardziej sie nie układa pod kopułą... ;/;/ ja napewno nie chciał bym chodzic z zadna z moich rowiesniczek....
klientka w moim wieku uprawiala sex z 15 latkiem... dobra, ona jest głupia(mało powiedziane) ale on?! oon to robi z 13 latka! ona jest 2 lata mlodsza, a wedlug ,mnie w wieku 13 lat dziewczynom najbardziej sie nie układa pod kopułą... ;/;/ ja napewno nie chciał bym chodzic z zadna z moich rowiesniczek....
www.coastridazkg.prv.pl
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=696259
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=696259