hehe. :) nom, można sie zmówić na jakiegoś Hayesa.. tylko pod warunkiem, że wsadzisz go na przód. :) na tył starczy nawet najprostrzy BlackBox i tyle. (w Twoim przypadku te 525)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
Szczep pisze:hehe. :) nom, można sie zmówić na jakiegoś Hayesa.. tylko pod warunkiem, że wsadzisz go na przód. :) na tył starczy nawet najprostrzy BlackBox i tyle. (w Twoim przypadku te 525)
Tak jak ja - wsadzam na pewnie na tył MX-2 160mm a na przód Juicy Five lub Hayesa Maga
mnie na tyle 525 w zupełności wystarczy!A na przodzie hfx9 mile widziany :)
Zły on nie jest:P Styka w zupełności!!!Jeszcze na Rampag'e się nie wybieram, a wczoraj co dopiero dostałem zaproszenie do wzięcia udziału w New World Disorderze 16 :D
nie chcialo mi sie czytac calego ale... mam magury louise fr i jestem bardzo zadowolony. kazdy kto wsiada na rower sie dziwi jaka maja moc hamowania. Jedyne co do czego mozna sie przyczepic ze troche zajmuje zanim sie je wyczuje... nie sa to tolerancyjne heble i trzeba sie nauczyc ich uzywac.ale sa niezawodne