Mój pierwszy dirt bike /wycena i komenty
Podpinam sie pod tym tematem co sadzicie o tym bike ??
# Rama: Author A-zone!Rama jest w bardzo dobrym stanie!Posiada dodatkowe wzmocnienie pod główkš
# Amortyztor: Marzocchi Bomber Mr.T 150mm regulacja tłumienia i napięcia wstępnego!wszystko na zewnatrz!!!
# Koła P/T: piasta RINGLE+ obręcz Vuelta Downhill/ piasta Quando+ Obręcz Vuelta Freeride( w obydwu szprychy wipemann czarne)
# Kierownica: Giant
# Mostek: Acor kopia Azonic Shorty
# Hamulce P/T: Grimeca sys 8/ mechanik 160mm+klamka Shimano DX
# Opony P/T: Panaracer DH Magic/ Vee Ruber Ninja
# Sztyca: Kore
# Przerzutka tyl: Sram
# Manetka: Gripshift Sram 8 rzedow
# Korba: Shimano deore LX jeden blat 42 zęby
# Napinacz dwurolkowy!
# Pedały typu cage
Czekam na komentarze
# Rama: Author A-zone!Rama jest w bardzo dobrym stanie!Posiada dodatkowe wzmocnienie pod główkš
# Amortyztor: Marzocchi Bomber Mr.T 150mm regulacja tłumienia i napięcia wstępnego!wszystko na zewnatrz!!!
# Koła P/T: piasta RINGLE+ obręcz Vuelta Downhill/ piasta Quando+ Obręcz Vuelta Freeride( w obydwu szprychy wipemann czarne)
# Napinacz dwurolkowy!
# Pedały typu cage
Czekam na komentarze
więc rower niezły podoba mi sie ale tylko jedno ALE piasty quando na kulkach?? czy jakis wyższy model jest na maszynach... tylko do tego można sie doczepic:) No i obręcz vulalta FR mogły byc obie DH i było by OK wiadomo jaka to jest obręcz każdy ma swoje zdanie na jej temat.
http://www.pinkbike.com/photo/994730/ może kiedyś POD :P ??
Mol pisze:Podpinam sie pod tym tematem co sadzicie o tym bike ??
# Napinacz dwurolkowy!
# Pedały typu cage
Czekam na komentarze
Mówisz o rowerku który koleś sprzedaje od pół roku na Allegro?? Chujówka na maxa.
-
- Kontakt:
Zgadzam sie z Masta Blasta :) b ona ramie alu to jeden sezon ze sztywnikiem. .wiadomo alu to gówno :D wiem bo mam :D a tak wogle... to np ja i masta blasa radzim sztywne... no ale każdy bedzie p oswojemu robił... bo tak naprawde... to przeciez chodzi o to żeby sie fajnie jeździłi i żeby czerpać przyjemnosc z jazdy... Ja np ostatnio zdjąłem hamulec.. skróciłem kierownice i kupiłem stzywniaka... i twiem ze dobrze wybrałem bo mi to pasuje.. ale kto inny woli przerzutke , amorka i 2 hamulce :) i na koniec powtórze to co każdy powinien wieziec i każdy powatrza.. sprzęt to 1/3... reszta to umiejetności :) POzdrawiam wszytskich streetowców :D:D:D
elo ziomki
elo ziomki
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=57018