EX FEST KRAKÓW - WSPOMNIENA :)

sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

motomysz pisze:TEN 3CI :P - biegał z kamera i krecił jak mnie biją - nie lubie go ;)
bez takich prosze, ja tam jestem tylko maly biedny operator i filmuje co mi pan rezyszer sruba kaze hehe

jeszcze co do festu to porazką bylo: "nie sprzedajemy piwa bo ktos rozwalil kibel"... no i wojna na papierkowe kuleczki wymiata.
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

tylko dodam ze nigdy nie bedzie uczciwej oceny, tak dlugo jak 30% sali bedzie wypelnionej osobami ktore produkowaly te filmy. i przeglad taki powinno sie zrobic w stolicy albo gdzies na totalnym zadupiu.

poki co nalezy sie cieszyc ze film zostal pokazany i ze inni mogli go obejrzec - i ze im sie podobal. a kto co wygral to chyba nie jest takie wazne bo zaden z was nie robil filmu dla nagrody.
www.trialshop.pl
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Sobek nie no lubie Cie :P kiedy film :>

sobek fr pisze:szczerze mówiąc to nie wiem jakim cudem "WE" o "MB" wygrało ze "ścianą". nie żeby byly zle, ale "sciana" jest, wedlug mnie, o niebo lepsza.

Bardzo prosto. Wiecej ludzi na nich głosowało. Spójżmy prawdziwe w oczy na tym feście bikerzy stanowili na bide 60% wszystkich zebranych. W dodtaku jak ktoś przychodzi to juz ma swój typ, bo tak jak mówiłem .. wypuszczasz film wczesniej w necie.. i robi odbre wrażenie .. i ludzi idą głosowac na "swój" film.
Szczurek
Kontakt:

Post autor: Szczurek »

Mnie osobiście najbardziej podobał sie Wild Emotions, Ściana też wypas szczególnie te długie raile:D Najlepszy motyw i sceneria to Lisek Crisis. Ogólnie wszystkie filmy poza wyjątkami paroma, ci co byli to wiedzą o co chodzi:d Cała sala szalała przy Freeride Rutine:P...
Mam prośbe mógłby ktoś zripować i wrzucić WildEmotions i Ściane i reszte też z płytki, bo nie mam DVD i nici z oglądania.
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Motomysz masz racje generalnie rzecz biorac :).Chociaz ja np przyszedlem z zamiarem ktory zmienilem w chwili glosowania ;).
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

macie moze jakies fotki z festu?? pomijajac te z extremefest.pl :)
sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

motomysz jak chodzi ci o film z festu to nie wiem kiedy bedzie, pogadam ze śrubą i dam znac. masz jakieś gg???
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
piotr602
Kontakt:

Post autor: piotr602 »

Witam wszystkich.
Niestety nie mogłem być na festiwalu poniewaz miałem operacje kolana (rower) i chciałbym sie dowiedzieć jak w oczach bikerów wypadł jeden z pierwszych filmów. On chyba był puszczony na drugiej pozycji "Freeride Rutine Obsession".Oraz film "Wild emotion".
www.downhill.uk.pl
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

FRO czyli ten film w którym jeździło dwóch kolesi .. wypadł.. na tle innych i tak wogole.. mówiąc delikatnie .. blado :) Nie chece byc nie miły ale nie wywołał jakichś pozytywnych wibracji na sali.

Pozdrower
duffs
Kontakt:

Post autor: duffs »

Bardzo mi sie podobało na festiwalu:D Filmy które według mnie były najlepsze to:

Because we can
Arh+
Sciana
ten z liskiem ;)
Ale tak naprawde każdy na swój sposób był fajny.Ogólnie impreza bardzo udana.
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

Szukam wszędzie i nie mogę znaleść a ciekawskość mnie zrzera,po prostu muszę to obejżeć,CZY MA KTOś FILM WINCENCIAKA"WILD EMOTIONS"??proszę o kontakt ze mną gg7147041 albo wrzucenie go na serwa i podanie linka tu bo niewierzę że wszyscy
go oglądali oprócz mnie:p
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

nia czytałem wszystkich stron tematu....
ale zapytam sie.....CO ZA HOJJ ROZJEBAŁ KIBEL ?? PRZEZ TEGO BUBKA NIE MOGŁEM SIE NAPIĆ PIWA !!.............
co do festu to było normalnie jak na fest. Wincent dal rade, pozatym Rokon, Gola. Pozatym snowboardowe i Rolkowe filmy dały czadu. Ostatni film dawał rade (nie pamiętam tytułu....czyżby to była Sciana ?? ) zamiażdył końcówką !! !! !! Tam chłopaki naprawde miażdzą.
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

pepikDH^
Trzeba bylo plytke kupic :]
piotr602
FRO wypadlo baaaaaaaaaardzo blado, zwlaszcza w porownaniu do pierwszych 2 filmow (Wincenta i MB chyba).
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

MadCowTAA,gdzie,co i kiedy??:(niesłyszałem że można było zakupić to na płytce,może mi ktoś udostępni na serwer??bardzo chętnie pocieszyłbym oko z wami,na ex fest byłem w tamtym roku a teraz to fundusze mi niepozwoliły:/
ODPOWIEDZ