GT Chucker recenzja
Chucker w Łodzi
Dex mam pytanie. Ile osób na ośce chce kupić i ma tych Chuckerów? Bo w Łodzi jest tylko 2 Dealerów GT - Bober i Stefan. Stefan w ogóle tego nie ma a Bober mówił że na Łódź jest tylko po 3 z każdego modelu. A i według mnie wersja 1.0 sie nie opłaca.Ja mam 2.0 kumpel 1.0 i w sumie to sie niewiele różnią. A to czym sie różnią nie jest warte tych 600 zł różnicy. Pozdro !!
kurvva ... napisalem posta i mi skasowalo logfowanie!! jebanne!! a chodzilo w nim o to ze :
kupuj GT ( nie chce mi sie znow pisac argumento) te ramki sa ze sklepu roweromania!! wiec nie sa super tajnymi dragstaro podobnymi produktami z garazu ala GT... naklejki ma normalnie...
chlopaki nie myslcie tyle bo wam kurvva nie wychodzi!! kupuj jak chcesz.. jak nie tonie kupuj.. ale nie rob z tego problemu.. ludzie daja Ci argumenty i rady... nik Ci nie powie co masz robic.. kurvva
juz to napisalem w innym temacie...
Roweromania jest dobra!! ma tyle pozytywow ( nmie wystawilem komentarza bo koles zapomnial mi suportu przyslac ale jak zadzwonilem to przeprosil.. bywa negatywa nie dostal.. pozytywa tez nie )
TO JEST TO SAMO... KUPUJ nie marudz.. jesli to ma byc pierwszy rwer to nie pojdzie... jesli ma byc drugi.. to tym bardzije nie.. a jesli ma byc trzeci.. to tu sprawa jest inna... nie pojdzie!! nie marudz... i nie sluchaj wszytskich "specjalistow" na forum bo polowa z nich to widziala rame GT tylko na zdjeciach w katalogu lub w necie.. druga polowa sie nie zna... a reszta to kilka osob ktore wiedzia o co chodzi i znaja sie na rzeczy... a tych jest najmniej... patrz na agrumenty. jak ktos Ci mowi ze o super ekstra... a nie ma argumentow to nie sluchaj... wiec ja majac argumenty ( napisalem recenzje ) mowie CI jedno : kupuj jak chcesz...
no... a wogole to ide na rower a nie siedze i pisze na forum!!
kupuj GT ( nie chce mi sie znow pisac argumento) te ramki sa ze sklepu roweromania!! wiec nie sa super tajnymi dragstaro podobnymi produktami z garazu ala GT... naklejki ma normalnie...
chlopaki nie myslcie tyle bo wam kurvva nie wychodzi!! kupuj jak chcesz.. jak nie tonie kupuj.. ale nie rob z tego problemu.. ludzie daja Ci argumenty i rady... nik Ci nie powie co masz robic.. kurvva
juz to napisalem w innym temacie...
Roweromania jest dobra!! ma tyle pozytywow ( nmie wystawilem komentarza bo koles zapomnial mi suportu przyslac ale jak zadzwonilem to przeprosil.. bywa negatywa nie dostal.. pozytywa tez nie )
TO JEST TO SAMO... KUPUJ nie marudz.. jesli to ma byc pierwszy rwer to nie pojdzie... jesli ma byc drugi.. to tym bardzije nie.. a jesli ma byc trzeci.. to tu sprawa jest inna... nie pojdzie!! nie marudz... i nie sluchaj wszytskich "specjalistow" na forum bo polowa z nich to widziala rame GT tylko na zdjeciach w katalogu lub w necie.. druga polowa sie nie zna... a reszta to kilka osob ktore wiedzia o co chodzi i znaja sie na rzeczy... a tych jest najmniej... patrz na agrumenty. jak ktos Ci mowi ze o super ekstra... a nie ma argumentow to nie sluchaj... wiec ja majac argumenty ( napisalem recenzje ) mowie CI jedno : kupuj jak chcesz...
no... a wogole to ide na rower a nie siedze i pisze na forum!!
www.hcfr.pl !!
A w Łodzi póki co niewiele na tym czymś jeździ... I dobrze :D Lubie być niepowtarzalny :) Ale za to dragstarów i authorów a-gangów zatrzęsienie... Gdyby tylko jeszcze tyle umieć co Ci na tych "popularnych"ramkach... :| I mam jeszcze jedno zastrzeżenie - lakier coś szybko schodzi. Raz mi się przewrócił w chacie na podłoge i już takie zadrapanie... Bbbbuuu. Tak czy siak podtrzymuje że to wykopany rowerek...
Bkillah a masz ziomków co kupil tą ramke z allegro ? bo kurde mi nie chodzi o tych co kupili całego gt ze sklepu tylko o tą rame ...i jak bys sie przypatrzał to bys dostrzegł róznice miedzy tymi ramami ta ramka z allegro ma inne głowke (wzmocnienia ) i o to mi chodzi... jesli masz gg to podaj mi num bo to sie hujowo gada ;/
HC :)
jak go ustwailem :
te srobki na dole (4) na takim polkolu sluza do stabilizacji napinacza.
zeby przestawic banana ( tego z rolkami ) przydalby sie ten klucz, ale nie jest niezbedny.
odkrecasz te cztery srubki (wcodzace jaky w rame) ustawiasz tak zeby gorna rolka nie dotykala lancucha:
| |___| |
| ___ |
| | ł | | - łancucj nie dotyka rolki ale jest pomiedzy. gorna rolka jest prowadnica! dolna ma napinac lancuch.
te srobki na dole (4) na takim polkolu sluza do stabilizacji napinacza.
zeby przestawic banana ( tego z rolkami ) przydalby sie ten klucz, ale nie jest niezbedny.
odkrecasz te cztery srubki (wcodzace jaky w rame) ustawiasz tak zeby gorna rolka nie dotykala lancucha:
| |___| |
| ___ |
| | ł | | - łancucj nie dotyka rolki ale jest pomiedzy. gorna rolka jest prowadnica! dolna ma napinac lancuch.
www.hcfr.pl !!