Ciekawostka: ekstremalne RST do kupienia
nie no ty naprawde masz jakies problemy i chcesz swita chyba zbawic za pomoca rst
dziwi cie ze czesc osob podchodzi do nowych modeli tak sceptycznie ? nikt nie napisal ze interesowanie sie nowymi modelami jest bezsensu , sam to odpisales pon wypowiedziach innych...
ostatni akapit wydaje sie bardzo rozsadny
dziwi cie ze czesc osob podchodzi do nowych modeli tak sceptycznie ? nikt nie napisal ze interesowanie sie nowymi modelami jest bezsensu , sam to odpisales pon wypowiedziach innych...
ostatni akapit wydaje sie bardzo rozsadny
www.mm-foto.pl
sciannki goleni gornych ? chyba ci sie nieco pomylilo ;] mialem oba i na pewno to 2 razy grubsze nie bylo...Czarnuch pisze:chrabał a niepopularne u nas Alfalfa i Sigma??
A Hi-5 który po pewnych przróbkach chodził całkiem dobrze, a złamać go to bajka w porównaniu z obecnym szajsem. grubość scianki w takim Hi5 to prawie 2x jak ta w Psylo:/
tak tak juz kiedys w wielu tego typu gatka wiekszosc ludzi stwierdzial ze kilka modeli bylo w miare udanych , wlasnie tych o ktorych wspomniales...
www.mm-foto.pl
co takiego napisalem ze cie az tak zdenerwowalo co ?Czarnuch pisze:kuźwa wookie nie chce mi sie teraz rozbierac pyslo specialnie dla ciebiebym zmierzył. Jak się nie ma techniki to kurw.a nic ci nie wytrzyma. Wogule czytając twoje wypowiedzi to pieprzysz jak poparany.
czy ja cos o technice mowilem ?
nie rob mi laski nie rozbieraj amorka milaem rac i xc oraz 2 hi5 wiec doskonale wiem jak to wyglada
www.mm-foto.pl
własnie ale mówisz jakby RST rzyczewiscie miały golenie z kartki papieru a tak nie jest, i ty tym tez wprowadzasz ludzi w bład wiec te gadanie jest tez poniekąd irytujące.
A jakość goleni w Psylo to taka rewelacyjna nie jest anoda, przytarta anoda w 2 letnich goleniach to trochę nędznie, a to, że sa z rurek
Eastona to powoduje, że przy zakupie nowych bulisz za taki zestaw blisko 1000zł, a za np. golenie do Shermana które napewno słabsze nie sa
płacisz około 500zł.
A jakość goleni w Psylo to taka rewelacyjna nie jest anoda, przytarta anoda w 2 letnich goleniach to trochę nędznie, a to, że sa z rurek
Eastona to powoduje, że przy zakupie nowych bulisz za taki zestaw blisko 1000zł, a za np. golenie do Shermana które napewno słabsze nie sa
płacisz około 500zł.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
jeezzzu ja napisalem ze pewnie sa jak z papieru i to byla przenosnia , zapomnielem ze neiktorzy nie wiedza co to jest i wszystko biora doslownie
PRZEPRASZAM
pytales sie o koszt goleni ze znow piszesz 1000 zl ? :D pewnie to przenosnia ;p
grubosc goleni o ktorych wspomnialem dotyczyla nowych modeli - wiem dobrze jaka grubosc mialy starsze modele niektopre i chcialem uzmyslowic fakt ze jesli cos ma 36mm golenie nie znaczy ze sa zajebiscie wytrzymale i na pewno jak to napisal wujek sztywniejsze od inncyh , zoomy jakies z wygladu wybajerzone tez mialy 36 cczy nawet 40 i co z tego skoro grubosc puszki po piwie...
nie wiem co zrobiles ze swoimi goleniami w psylo ja moge tylko powiedziec ze w 4 letnim racie na calej dlugosci nie bylo zadnej skazy i byly w switnym stanie a teflon wysokiej jakosci i do rst to sie nijak nie umywa
aha i ja w porownaniu do nnych nie czepiam sie i nie wyzywam jak to co poniektorzy robia , napisales ze sa 2x grubsze to mnie zaciekawilo skad te wnioski...
PRZEPRASZAM
pytales sie o koszt goleni ze znow piszesz 1000 zl ? :D pewnie to przenosnia ;p
grubosc goleni o ktorych wspomnialem dotyczyla nowych modeli - wiem dobrze jaka grubosc mialy starsze modele niektopre i chcialem uzmyslowic fakt ze jesli cos ma 36mm golenie nie znaczy ze sa zajebiscie wytrzymale i na pewno jak to napisal wujek sztywniejsze od inncyh , zoomy jakies z wygladu wybajerzone tez mialy 36 cczy nawet 40 i co z tego skoro grubosc puszki po piwie...
nie wiem co zrobiles ze swoimi goleniami w psylo ja moge tylko powiedziec ze w 4 letnim racie na calej dlugosci nie bylo zadnej skazy i byly w switnym stanie a teflon wysokiej jakosci i do rst to sie nijak nie umywa
aha i ja w porownaniu do nnych nie czepiam sie i nie wyzywam jak to co poniektorzy robia , napisales ze sa 2x grubsze to mnie zaciekawilo skad te wnioski...
www.mm-foto.pl
nic nie zrobiłem z goleniami a to mój drugi Psylo, poprzednio miałem SL i było ok przez 3 lata, w obecnie po 2 sa skazy. Wiec wychodzi, ze i panom spod zanku RS zdaża sie niedokładnośc wykonania. Uprzedzając nastepne pytanie. Wideles jest osobiscie przezemnie 3 razy w roku serwisowany. I gdyby to było RST to wlasnie bym nic nie powiedzial bo rozumiem tanie gorsze!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes