Pewnie że współczuje. Zostać potrąconym idąc chodnikiem :/ Napiszcie coś więcej kto, jak, bo jak to rzeczywiście kobieta....naprawde nie wiem jak można byćtakim kompletnym kretynem, żeby na chodnik wjechać!!!!!! Chyba że to była wina samochodua, ale zawsze dało się coś zrobić :/
"Kobieta jechała z dużą prędkością i uszkodziła 7 pojazdów [...] Według ustaleń funkcjonariuszy, po każdej kolejnej kolizji przyspieszała, a po potrąceniu 17-letniego chłopca z dużą prędkością uderzyła w ścianę budynku. [...] Policja i prokuratura nie mogą także wykluczyć, że środowy tragiczny rajd w Zdrojach był próbą samobójczą. "
Co za idiotyzm ;/ A niech się zabijają ale czemu kosztem niewinnych ludzi?!?
Szkoda chłopaka, dokładnie mój rówieśnik...:(
['] Współczuje jego rodzinie.
[*] kondolencje
brak słów - jak zwykle.
nawet nie na głupotę ludzi ale na tragedie rodziny i odejście fajnego człowieka, dla wielu kolegi, dla nas nieznajomych brata w pasji.
zdecydowanie za dużo takich tematów pojawiło sie na forum przez te kilka lat.
;(
Dragon-kr ma racje, lepiej zeby nikt tego nie odczól, takiej straty... 2 lata temu zginał moj znajomy (Gawryl), duzo osob o tym slyszało jak spaliło sie 2 chlopaków w Białce Tatrz - cała społecznosc uczniowska z Krk była na pogrzebie, obraz rodziców który widziałem zszokował mnie:( przykry widok:( Jak nie mam natury płakania, to własnie 'solidarność ludzi młodych' daje dużo do myslenia, jak potrafimy sie choć na chwile połączyc w żalu i to własnie wzrusza... mimo, ze po jakims czasie sie zapomina o tym co było...
Serdeczne wyrazy współczucia dla rodziców i riderów z jego życia...:(