Niebezpieczenstwo z kosmosu...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"To wizja, jaką miałem mniej więcej 3 lata temu. Powtórzyła się ona 7 kwietnia 2006 roku o godzinie 22.00, podczas medytacji na wybrzeżu Pacyfiku przy udziale jeszcze dwóch osób. Otrzymałem wówczas informacje uzupełniające te wizję - pojawiła się data 25 Maja 2006 roku! "
Smoke dope!
Smoke dope!
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
----------------------
No nie wiem czy aż tak ciekawie by było, jakbyśmy się znaleści na drodze komety czy czegoś właśnie wielkości domu... Zalezy przeciez od kąta pod jakim wchodzi w atmosfere, a jej grugość niewydaje sie zbyt duża przy prędkościach jakie takie ciałą moga osiągać. O ile artykuły wymienioe w tym topicu może sa śmieszne, to zagrożenie ze strony kosmosu wcale mnie nie śmieszy. Zgłębie temat, bo interesują mnie takie rzeczy, ale mając w perspektywie uderzenie komety w ziemie, raczej nie skakałbym ze szczęścia. Takie rzeczy, a przynajmniej zniszczenia da się przewidzieć, musieli to w końcu oprzeć na jakichś faktach...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
kometa juz kolo tygodnia temu minela Ziemie turczyny! to odlamek ma rzekomo udezyc, bo kometa jest w fazie rozpadu. Co najlepsze to nasz kraj niebyly zagrozony, gdyby uderzylow miejsce, ktore wyznaczaja przepowiednie. Ja to szczerze pierdole i w to niewierze, ale jak juz sie za cos zabieram, to staram dowiedziec sie jak najwiecej. Żenujący jest lizzard king, gdzie odswierza temat, o ktorym niema pojecia. haha Cioty!
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sie dowiemy co jest grane już tuż tuż,sam sie zainteresowałem tą społeczną paranoją w stanach już wpizdu marketów wyprzedało suchary itp.żarcie do przetrwania,watykan też spierd*lił jak szczury z tonącego okrętu do bezpiecznych rejonów-nostradamus to przepowiedział jak i równwież kometę z iskrzącym warkoczem,i trzęsienie ziemi oraz runięcie teatru w rzymie w maju(!)ale to różnie można przytaczać po fakcie;) miejmy nadzieje że kometa niepierdyknie w nas i mega tsunami niepowstanie bo wtedy pierd*lone masońskie totalitarne władze USA jak i araby będą chcieli wykożystać tą chwilę do zrealizowania swoich niecnych planów