Zakochałem się...

Tolka
Kontakt:

Post autor: Tolka »

Respect 4 Maciapp

Pozdro
Junior T
Kontakt:

Post autor: Junior T »

Hahaha, damianbiker=> "...skoczysz z mostu?..." Jedna dziewka z mojej klasy niedawno skoczyła na ulice z takiego mostu 8-metrowego <lol> Serio...
Jazda jest prosta, nie dorabiajcie do niej ideologii...
Tolka
Kontakt:

Junior to Ty z Mielca jesteś? hehhe nie mów że to z Toba wczoraj jeździłam :P
Junior T
Kontakt:

No, z Mielca(na Konie Stinky '04 jeżdże). Ale wczoraj, to ja cały czas sam jeźdźiłem... I wydawało mi się, że nikt nie jeźdźi, a tu prosze :-P
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

Życie w sumie nie jest sux.........tylko ludzie potrafią je spieprzyć. A tak wogóle to myśle żę bedzie za niedługo już lepiej.....18 stka za niedlugo na karku....19 lipca....może akurat jakiś przełom nastąpi......kto wie jeszcze kawał tego śmierdzącego psiem gównem życia przede mną:] Narazie to sie próbuje skupić na czymś innym....... mnie martwi jak tu kase skąbinować na suntora duro:) Ale nie da sie nie myśleć o kobietach........w sumie to po to zostaliśmy stworzeni.....żeby kochać i dać potomstwo........a odtrącenie jest wpisane w ludzką naturę:]Nie załamujcie sie........po prostu trzymajcie dystans do całego życia...zawsze sie lepiej na tym wychodzi:P
Maciapp
Kontakt:

Tej a tak propo to jestem z Kolbuszowej:) Witam ziomali!!!!!!!!!hyhyh
Tolka
Kontakt:

aaa Junior T to ja Cie czaje... a myślałam ze z Toba jeździła bo Przemek to Junior przecież :D

Pozdro
Tolka
Kontakt:

Maciapp z Kolbuszki... no prosze... POZDRO :D
Junior T
Kontakt:

Czyli Junior z tego forum to Przemek?? A Maciapp, może się kiedyś do was wybierzemy(ekipa HCFR Mielec :-P), bo podobno coś nowego tam u was pobudowali.
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

dh forum łączy ludzi .... :P
Junior T
Kontakt:

Hahaha, fakt :-P
Tolka
Kontakt:

nie Junior to nie Przemek ja myslałam ze Junior T ,czyli Ty, to Przemek :D Reszty tu chyba nie ma
Maciapp
Kontakt:

Co do nowości w kolbie to nie wiem....może budowała coś ekipa dirt jump.Ja tam nie lubie dirtu to pewnie dlatego nic nie wiem.Wole duże normalne hopy i dropy:P Ale przyjechać zawsze można....
tupamaros
Kontakt:

Post autor: tupamaros »

temat powraca niczym bumerang.
sprawa jest taka: jest se pewna laska która wpadła mi w oko całkiem przypadkowo. ktoś mi sie wjebał na gg i wysyłał do ludzi różne teksty no i trafił na nią , rozmowa sie wywiązała i okazało sie że laska jest odemnie rk młodsza i chodzimy do tej samej szkoły(mieliście taki numer z gg kiedys bo mnie zatkało i wkurwiło to troche ale to jużinny temat) jak wyczaiłem która to to se pomyślałęm że mnie sie kobitka podoba. i teraz sprawa jest tak. znamy sie tak tylko z widzenia troche na necie znią gadałem i kilka razy w szkole sie mineliśmy mówiąc soebie cześć. ja za cholere niemam pewności czy ona ma kogoś na oku a już niedaj boże jakiegoś chłopaka. i teraz niewiem czy kurde warto ją zapraszać gdzieś(niebardzo mam możliwość sprwadzenia jej stanu cywilnego żetak powiem) co pewnie zrobie w miesiącu sierpniu (tak na 80%) i czy dobrym miejscem na takie spotkanie zapoznawcze żeby nienazwać tego randką bedzie irlandzki pub ?
co o tym wszystkim myślicie?
męczy mnie tra sprawa już od końca czerwca i dopiero teraz mam czas żeby działać
dawać to wasze sugestie i opinie
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

hi.. ja na tfoim miejscu.. bym plubował.. albo podpuszczał na początek na necie co o Tobie myśli.. potem zaatakował w sql czy gdzieś tam zeby sie umuwiła..(sysko jush pujdzie szybko) i po syskim.. :) ja na szczęście nie mam takich problemów.. :) mam ukofanoom dziefcynke.. i inne panny sie zupełnie nie licom.. kiedys było inaczej..
WIENC DZIAŁAJ ! ! !
Mikel
Kontakt:

Post autor: Mikel »

no spróbować to zawsze możesz :] jak to mówią: do odwaznych świat należy - więc próbuj :).
jak juz sie z nią spotkasz to są tylko trzy opcje:
1.najgorsza - oleje cie
2.średnia - zostaniecie przyjaciółmi
3.najlepsza - będziecie razem ;)
Xprot

Post autor: Xprot »

eh to jest to forum maciapp wylal cala gorycz z serca a tu:

"ty tez mieszkasz w mielcu??"

ludzie troche powagi nie krzyczy sie na pogrzebie...... :P
Maciapp
Kontakt:

dzięki za zrozumienie.....hyh....ale tam cza sie było pozbierac troszki.....ale dalej mam chorą sytuacje
tupamaros
Kontakt:

Post autor: tupamaros »

AMOEBA: z tym podpuszczaniem to może by wyszło ale to by wymagało chyba dużo głowkowania- da sie zrobic ale to w sql to chyba troche późno, ja chciałbym już zacząć działac

jakieś sugestie jeszcze może :P
ODPOWIEDZ