triki streetowe i nie tylko.spis

Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

Teraz to znowu wszyscy najezdzaja na tych, co sie czepiali - czyli nadal stoimy w miejscu...
Niech ktos, kto zna wszystkie triki je tu napisze najlepiej, bo tak to sie robi bydlo i nie mozna nic znalezc.....
Pro rider^^
carvos
Kontakt:

Post autor: carvos »

[quote="MaciekM"]http://www.author.pl/szkola_trialowa.htm tu masz troszke
i tu tez http://www.spaceman.cz/skola_en.htm
moze to to samo jest ale nie wiem :) poza tym sprawdz troche w tym dziale bo bylo opisane ;][/quote]

w tych linkach, które podał maciek są najważniejsze tricki z filmikami i opisami. sam się na tym uczę i zaczyna mi wychodzić więc polecam.
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|
YaNkEs
Kontakt:

Post autor: YaNkEs »

Jak ktoś chce spis trikow to zapraszam do sciagania chain reaction 5. Tam jest wszystko. Ja pobralem przez emula.
YaNkEs from Mad Machines
jacolo
Kontakt:

???

Post autor: jacolo »

jestem tu nowy wiec pewnie juz za to dostane pocisk. ale tak czytając niektóre temat mam wrazenie ze wiekszosć z was zapodawała manula juz w spacerówce....
jacolo
Kontakt:

Post autor: jacolo »

co do jazdy.... po sobie wiem ze nie ma to jak koles który jezdzi troche lepiej od ciebie i kiedy ty juz zaczaisz numer który on zapodawał miesiąc temu i jestes "lekko" podbudowany postepami nagle on wyskakuje z czyms nowym.... i znowu gul lekko ci skacze ;) wsiadasz na fure i jezdzisz zeby znowu wejsc na pozim wyzej... to jest naprawde mega motywacja.. w ten sposób przez 3 miechy nauczyłem sie kilku nowych akcji o których niedawno jeszcze wogóle nie myslałem.... .. pora na manual barspin. ;)
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

Punkers chodzi co o Chain Reaction 5??
masz moze jakeis linka skad to mozna zassac?

a co do trikow to:
-nie wiem jak to sie nazywa ale wyglada tak:
jedziesz blisko krawedzi jakiegos murka robisz front manuala i jadac na nim zarzucasz dupe w strone zeskoku, potem wyrywasz przod i w locie korygujesz zeby spasc 2 kolami za krawedzia. Jak bedzie ci dobrze szlo to mozesz to pocwiczyc jeszcze z ,,zejsciem na manual,,

pozdro
ODPOWIEDZ