Czy ten rower się nada? (foto)

tomeks
Kontakt:

Post autor: tomeks »

fiteg jestes zajebis.ty :D xD

co chwile podajesz linki do jakichs ramek i sie pytasz ... " to jeszcze mi powiedzcie" , "albo moze ta" , "a ktora lepsza" itd . :>

wiec sie zdecydujw koncu na cos.

jesli jakies lekkie fr to polecam draga czy tam cocaine, na poczatek spoko.

ale do dirtu raczej sie nie nada, wiec przymysl dobrze w czym chcesz jezdzic.

powodzenia zycze w kupnie ramy:D
fiteg
Kontakt:

Post autor: fiteg »

kurcze, ja myśle że freeride składa się właśnie z dirtu, streetu itp... . Ja potrzebuje ramki to niezby ambitnych jak narazie skoków i potrzebuje waszej pomocy... Prosze powiedzcie mi tylko czy ten dartmoor 17" czy moze merida 16" o któej juz wyżej gadałem...
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

fiteg polecam najpierw nabyc chociaz troche elementarnej wiedzy a potem zadawac jakiekolwiek pytania
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Matelin
Kontakt:

Post autor: Matelin »

fiteg pisze:kurcze, ja myśle że freeride składa się właśnie z dirtu, streetu itp... . Ja potrzebuje ramki to niezby ambitnych jak narazie skoków i potrzebuje waszej pomocy... Prosze powiedzcie mi tylko czy ten dartmoor 17" czy moze merida 16" o któej juz wyżej gadałem...
Freeride to nic innego jak jazda po leśnych trasach i naturalnych hopach. Dirt to skoki na usypanych hopkach. Street to jazda stricte po mieście.

Mam 184 cm, jeżdze na cocainie 16" i nie jest źle, ale jakbym miał teraz kupować to bez wahania brałbym dużo mniejszą ramę. Coś w okolicach 13" by pasowało. Pomyśl... jak jedziesz gdzies dalej to przecież możesz sobie podciągnąc siodełko... A co do ramy, to na twoim miejscu brałbym dartmoora, ale na pewno nie 17" (to jest dopiero krowa), tylko między 13 a 15".

A tak wogóle to witam, bo jestem nowy na forum ;)
ODPOWIEDZ