Fullface qrcze mać !!!!
-
- Kontakt:
jazda z integralem na kierze mija sie troche z celem - latwiej o wyjebke, kiedy trzeba mocniej skrecic a tu kask blokuje sie o kolano. rownirez hamowanie jest utrudnione... ja kiedys probowalem przejechac sie z kaskiem na kierownicy, ale po kilku metrach zrezygnowalem - ciagle napieprzalem w niego kolanem. teraz kask ciagle siedzi na glowie w czasie jazdy, a naprawde od swieta przypinam go do plecaka. to jednak robie bardzo zadko, bo zadko wychodze jezdzic z plecakiem,
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
jaka tam siara z ff!!!! źle na to patrzysz... co cie obchodzi ze ktos sie z tego smieje? z niego sie smiej, bo to on jest ****** (chociaz moze naprawde z wygladu to czasami ten w ff ;) joke). co ci zalezy na zdaniu takiego kretyna?
a u bikerow uznanie... :)
pozerka? ktos tak napisał... a moze w lecie z gołą klatą jeszcze pojedziesz co? poszorujesz po aslafcie...
jesli ktos tylko ma kase na max. ochrone i korzysta z tego to co to za pozerka? dbanie o bezpieczenstwo jest pozerstwem? nawet jesli jakis lamer kreci sie po parku z super monsterem i siada na rynku w ff... jego sprawa, jak myslisz ze jest pozer to z nim nie gadaj... ale jak bedzie wracal do domu i potraci go pijany kierowca to wlasnie ten twoj pozer ma wieksze szanse.
a kaski do xc najlepiej wygladaja na polce :] orzechy odwrotnie, na głowie :] jeeeju ja szczerze mowie ze z dachow nei skacze, bunnego na pol metra nei zrobie, ale po kazdym nose manualu po zjezdzie dla wozkow marzy mi sie ff... brak kasy, bedzie orzeszek... tylko jaki najlepszy, czarny, srebrny czy biały??? (wiem, wazne zeby chronil, ale przeciez prawie kazdy chroni tak samo... :] )
a u bikerow uznanie... :)
pozerka? ktos tak napisał... a moze w lecie z gołą klatą jeszcze pojedziesz co? poszorujesz po aslafcie...
jesli ktos tylko ma kase na max. ochrone i korzysta z tego to co to za pozerka? dbanie o bezpieczenstwo jest pozerstwem? nawet jesli jakis lamer kreci sie po parku z super monsterem i siada na rynku w ff... jego sprawa, jak myslisz ze jest pozer to z nim nie gadaj... ale jak bedzie wracal do domu i potraci go pijany kierowca to wlasnie ten twoj pozer ma wieksze szanse.
a kaski do xc najlepiej wygladaja na polce :] orzechy odwrotnie, na głowie :] jeeeju ja szczerze mowie ze z dachow nei skacze, bunnego na pol metra nei zrobie, ale po kazdym nose manualu po zjezdzie dla wozkow marzy mi sie ff... brak kasy, bedzie orzeszek... tylko jaki najlepszy, czarny, srebrny czy biały??? (wiem, wazne zeby chronil, ale przeciez prawie kazdy chroni tak samo... :] )
what can I say... ;)
Kurde mi tyle razy kask uratowal glowe ze juz nawet nie licze, a kiedys myslalem ze to straszny obciach w helmie jezdzic, szczegolnie w integralu, ale po 1. w kasku jakos sie pewniej czyje i mam wiecej odwagi do nowych <czyt. wiekszych> rzeczy, po 2. nie wiem czy bym to pisal gdyby nie full face :]
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
Hehehe
Ja mam Giro Mad max II i jest jest prze zajebisty... [ szczegolnie ze kosztowal 340 zl ]
Kask jest swietnie wentylowany.... Nie ogranicza widocznosci i przedewszystkim jest wytrzymaly...
gdyby nie kask , to bym lezal teraz na urazowce... Doslownie wczoraj wychodze na hoopy [ bez roweru, ale kumpel mial mi pozyczyc na kilka jumpow ]no i jade i chcialem zrobic x- up na poczatek, no i zbyt mocno kiere szarpnelem i obrcilo mnie 90 stopni, jak przypierdolilem glowa, to do teraz jeszcze jest dziura...
Zaoralem z 0, metra zwiro ziemi... i gdyby nie full face, to by mi nawet nie pomogl SC v10 I do tego monster... [ w mniemaniu niektorych...]
Stary bierz kask bez namyslu... ,
A i jebie mnie to co omnie mysla ludzie, ja jezdze dla siebie, i gowno mnie obchodzi czy mysla ze jestem ufo czy tez jezus...
A i wogle na www.jensonusa.com 661 FF- kosztuje 171 zlociszy + iles tam za przesylke , wiec mysle ze sie oplaci...
Ja mam Giro Mad max II i jest jest prze zajebisty... [ szczegolnie ze kosztowal 340 zl ]
Kask jest swietnie wentylowany.... Nie ogranicza widocznosci i przedewszystkim jest wytrzymaly...
gdyby nie kask , to bym lezal teraz na urazowce... Doslownie wczoraj wychodze na hoopy [ bez roweru, ale kumpel mial mi pozyczyc na kilka jumpow ]no i jade i chcialem zrobic x- up na poczatek, no i zbyt mocno kiere szarpnelem i obrcilo mnie 90 stopni, jak przypierdolilem glowa, to do teraz jeszcze jest dziura...
Zaoralem z 0, metra zwiro ziemi... i gdyby nie full face, to by mi nawet nie pomogl SC v10 I do tego monster... [ w mniemaniu niektorych...]
Stary bierz kask bez namyslu... ,
A i jebie mnie to co omnie mysla ludzie, ja jezdze dla siebie, i gowno mnie obchodzi czy mysla ze jestem ufo czy tez jezus...
A i wogle na www.jensonusa.com 661 FF- kosztuje 171 zlociszy + iles tam za przesylke , wiec mysle ze sie oplaci...
www.jensonusa.com
jak sie tam zakupuje te kaski. i ile wychodzi za przesylke do polski jezeli wogole przesylaja??!!
kupowal ktos tam???!!!
jak sie tam zakupuje te kaski. i ile wychodzi za przesylke do polski jezeli wogole przesylaja??!!
kupowal ktos tam???!!!
-
- Kontakt:
to ja moze napisze..ze gdyby nie fullface to juz od ndz moj login bylby wolny:/...i to nie sciemka...mialem najglupsza glebe w zyciu i teraz pluje krwia..mam obite płuca i jakies dziwne badania...cale szczescie ze jestem w domu....dlatego always kask!!!!moge sprzedac swoj pekniety 661 fullcomp:P...
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mały offtopic:
czy ktoś qpował coś z http://www.jensonusa.com/ ???
if so, tell me ile wychodzi koszt sciagniecia tego z usa do domq? :> z góry dzięki :)
czy ktoś qpował coś z http://www.jensonusa.com/ ???
if so, tell me ile wychodzi koszt sciagniecia tego z usa do domq? :> z góry dzięki :)
what can I say... ;)
ja tam smigam w Fullface ciagle tylko na uphille go sciagam
pozatym go lubie
661 fullbravo CARBON jest zajefajny i ma fajna grafike
pozatymjeszcze zawsze mam ochraniacze na golenie i kolana
polecam
Fox 911
i na lokcie tez fox 911
i pierdole co ludzie mowia ja sie tam dobrze czuje w kazdym razie bezpiecznie
i raz tez mi zycie uratowal bo bylem na hopie wybilo mnie za bardzo do gory ja spadlem na ziemie a moj rower na mnie najpierw na kask a potem na moje cialo ale i tak przytomnosc stracilem ale na kasku dziurke mam idealnie na srodku glowy wiec jakbym dostal tak bez kasku tooo niewiem. a moj dual 19 kg wazy hehe nadmiar materialu czołg.
pozatym go lubie
661 fullbravo CARBON jest zajefajny i ma fajna grafike
pozatymjeszcze zawsze mam ochraniacze na golenie i kolana
polecam
Fox 911
i na lokcie tez fox 911
i pierdole co ludzie mowia ja sie tam dobrze czuje w kazdym razie bezpiecznie
i raz tez mi zycie uratowal bo bylem na hopie wybilo mnie za bardzo do gory ja spadlem na ziemie a moj rower na mnie najpierw na kask a potem na moje cialo ale i tak przytomnosc stracilem ale na kasku dziurke mam idealnie na srodku glowy wiec jakbym dostal tak bez kasku tooo niewiem. a moj dual 19 kg wazy hehe nadmiar materialu czołg.
A tam