Samoobrona :)

falcon
Kontakt:

Post autor: falcon »

kurna sorki :/ niewiem co sie stalo ze 3 razy wyslalo :/
"My Bike is My Live" :P
Hunter
Kontakt:

Post autor: Hunter »

A ja wam powiem tak trenuje Aikido ale ciężko jest cokolwiek zastosować bo trenuje to krótko tylko 4 lata. Proponuje Krav Maga bardzo skuteczne polecam wtedy żaden dres nie skoczy a najlepiej jest jak jóż dwóch bikerów coś potrafi to wtedy jest potęga polecam Krav Mage. Aikido też żeby poćwiczyć refleks i dystans no i oczywiście rzuty i dźwignie. Jak chcecie coś realnego to najlepiej Krav Maga. Albo też bardzo stara i mająca tradycje sztuka walki nazywa sie walka sztycą ehhehehe to apropo pomysłu kogoś z forum :P
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

pierdolita ludki. bez sensu, wiem fajnie sie wyrzyc w taki sposob ale ziomy, 90% procent waszych pomyslow jest nierelana. a gdizes to juz wszystko slyszalem nawet...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
falcon
Kontakt:

moje nie realne ? ja to wiem z wlasnego doswiadczenia... czlowiek ktory cos trenuje czuje sie pewniej i nie spanikuje jak ten ktory nic nie robi !
osobisci trenuje kickboxing i wiem jak sie zachowywalem 2 lata temu gdy taka sytuacja sie zdarzala a jak obecnie...
Hunter
Kontakt:

falcon zgadzam sie z tobą ale nie powiedziałem że kickboxing nie jest realny poprostu o tym nie wspomniałem. Ale kickboxing też jest dobry na ulice
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
falcon
Kontakt:

tutaj moja wypowiedz odnosila sie do Cszyvy :)
zanim ktos zacznie cwiczyc kravke polecal bym sie zapisac na cos uderzanego wpierw by miec juz te podstawy opanowane... dobre jest laczenie styli wtedy wiesz ze jak nie dajesz rady w stojce dasz rade w parterze :)
ps. kravka spoko jest mialem kontakt z gosciem co cwiczy troche ponad 2 lata i naprawde nie ktore kombinacje mnie zaskakiwaly szczegolnie jak sie uwalniac z duszen i itp :)
Hunter
Kontakt:

Masz racje łączenie styli jest bardzo dobre wtedy jesteś wzsechstronny i jesteś przygotowany na więcej możliwości ataku. Ale KraV maga jest zajebista cholernie skuteczna
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

juz widze jak dźgasz kogos nozem... co zrobisz ja wyciagniesz kose a tamci rusza na Ciebie? albo sami wyciagna noze? mozna sobie narobic za duzo problemow. gaz i kilka butow w ryja chyba sa najskuteczniejsze.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

najlepiej sproobować się przełamać i złamać np łokieć.

kopanie w ryj to zły pomysł - pomyślcie sobie, że jesteście w furii i zaczynacie gościa traktować jak jakiegoś robala - podeszwą go. traficie w nos i możecie wbić go w podstawę czaszki, a wtedy lipa, gość is dead...
iceman
Kontakt:

No dobra, przynzaje ze mnie ponioslo :) No to nie w ryj a przynajmniej po kolanach zeby pogorszyc jego mobilnosc :DD - na jakies 5 lat :PP
cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

KLILL DRESS ALL!!!!!!!!!!! a tak poza tym to nie ma na chamów sposobu. rozmnażają się jak króliki!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
cosin
Kontakt:

KILL DRESS ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hunter
Kontakt:

połamcie palce gnojom kto sie zna to wie że jak połamiesz mu palce to już cie ręką nie uderzy;D
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
Hunter
Kontakt:

mam pomysła zamontować na ramie tam gdzie crossowcy wożą bidony adapter na baseball-baseball aluminiowy oczywiście żeby nie dociążać roweru. Ten pomysł podsunął mi kumpel niezły nie;P
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
cosin
Kontakt:

predzej czy pozniej ich gatunek wyginie....:P
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

to jest moda...:/
tak samo jak z skinami kilka lat temu - było tego pełno, teraz są tylko ci, którzy na prawdę wierzą w ideologię bla bla bla...

drechy też - biedne dzieci, bez żadnych możliwości, kto z nich się wybije, musi dostać, bo już nie jest takim wysiedleńcem, stęka to, że nie ma dla nich możliwości, a sami nic nie robią... ciule i lenie. Jakby się starali, powalczyli(nie dosłownie:)) to może by wyszli na prostą, ale oni wolą lać ludzi lepszych od nich, takich, którzy coś osiągnęli nieżadko z wielkim poświęceniem.

najgorsze jest to, że nawet to ścierwo ma swoje prawa, szkoda, bo czasem mój umysł jest w takim stanie, że nie zawachałbym się takiego lać i lać(resztę sobie dopowiedzcie)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Drechy tez ludzie , jak wszyscy, czasem trafisz na spoko kolesi , czasem na skurwieli , niestety w przypadku dresow 99% to skurwiele ;D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
iceman
Kontakt:

Eeee tam...wszyscy to pojeby! Nie ma dobrych i złych, sa jedynie z kosami i bez.

Max widze, ze szalejesz z postami :)) 1000? Chyba jako pierwszy :))
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

yhm
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ