Samochody xD
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
widze że jest paru miłośników klasycznych muscle car"ów
Jak dla mnie ford mustang shelby GT500 zrobiony przez YearOne to najpiękniejszy samochód na świecie, oprócz tego to camaro, nova mi się podoba
nie lubię współczsesnego gówna, no może tylko rx-8 ze względu na silnik wankla który niszczy wszystkie inne silniki.

Jak dla mnie ford mustang shelby GT500 zrobiony przez YearOne to najpiękniejszy samochód na świecie, oprócz tego to camaro, nova mi się podoba

enduromaster ja nie mowie ze automaty są złe, tylko chodzi o to ze serwis automatycznej skrzyni biegów jest cholernie drogi, a dla zwykłego zjadacza chleba takiego jak ja ktory przypuścmy kupiłby Pontiaca Firebirda za 15000zł awaria tego układu to byłaby kaplica :P Wiadomo ze w samochodzie ktory ma 15 lat taka skrzynia automat napewno jest juz blizej serwisu niz dalej
A manualna skrzynię taniej sie naprawi :P

-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
enduromaster:
a ja twierdze ze automat to lipa ! nie dlatego ze zle zmienia biegi, tylko dlatego ze JA wole decydowac o tym jaki mam bieg.
A sekwencji bym nie wzial, bo sprzeglo tez lubie, tak po prostu.
I zdania nie mam zamiaru zmieniac przynajmniej do 40go roku zycia.
Pozdro!
p.s
dlatego tez lubie starsze supersportowe auta... bo lubie czuc ze to ja mam wladze, a nie 100 milionow roznych czujnikow. A tymbardziej nie bedzie za mnie zaden badziew decydowac o tym jaki mam bieg
.
(XJ220, F40, 959...)
a ja twierdze ze automat to lipa ! nie dlatego ze zle zmienia biegi, tylko dlatego ze JA wole decydowac o tym jaki mam bieg.
A sekwencji bym nie wzial, bo sprzeglo tez lubie, tak po prostu.
I zdania nie mam zamiaru zmieniac przynajmniej do 40go roku zycia.
Pozdro!
p.s
dlatego tez lubie starsze supersportowe auta... bo lubie czuc ze to ja mam wladze, a nie 100 milionow roznych czujnikow. A tymbardziej nie bedzie za mnie zaden badziew decydowac o tym jaki mam bieg

(XJ220, F40, 959...)
Jak dla mnie to : Nissan 350 Z, Audi S3, Audi TT,Mitsubishi Lancer Evolution IX, Subaru Impreza, BMW 645, PORSCHE 911 CARRERA, Honda S2000, Mazda RX8, Lamborghini: Diablo GTR, Gallardo, Murciélago.. i parę innych jescze.. oczywiscie wszystko w odpowiednich wersjach silnikowych 
(oczywiście wszystko to jest poza zasięgiem zwykłego śmiertelnika.. a ja niestety takim jestem :P )

(oczywiście wszystko to jest poza zasięgiem zwykłego śmiertelnika.. a ja niestety takim jestem :P )
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: