Będąc dziś w pracy wystawiałem na allegro rame,
Giant Faith 2005 z Metelem RP i z bonusami:
- Pakiet Truvativ GIGAPIPE DH
- Korby Truvativ Hussefelt + z22 + z32
- Napinacz e13 DRS z rockringiem e13 - jest to napinacz do stosowania z przednią przezutką
- obejma podsiodłowa
- stery FSA PIG DH PRO na łożyskach maszynowych
- osłona LizardSkins pod łańcuch
Same bonusy po cenie nowych rzeczy to jakieś 900 zł...
Zastanawialiśmy się w sklepie hehe jaka będzie pierwsza super propozycja cenowa.. no i się doczekałem...
W chwili obecnej aukcja stoi 1575 zł (14 dni do końca) a ja dostaje propozycje zakończenia przed czasem za 1800 zł.... poważni Ci ludzie czy nie ??
I kolejne kilka przykładów mi sie przypomniało, związanych z plecakami Camelbaka:
Miałem ich kilka na aukcjach ...
1) Camelbak Mule, polski detal - 349 zł.. wystawiłem aukcje od 125 zł ... z zamiarem sprzedania za 275 zł... zadzownił jakiś gość, zapytał czy może przyjść obejrzeć... przyjechał do mnie do sklepu z 2 końca miasta ... oglądnoł plecak .. po czym wyciaga 120 zł i sie pyta czy urwie jeszcze 5tke za prowizje z allegro
2) Sprzedałem Camelbaka HAVOC (taki najwiekszy plecak z przeznaczeniem FR/DH), polski detal 550 zł za 350 zł. Po czym pisze do mnie jakiś gość ze kupi odemnie MULEa za 150 zł, ja mu mówie, że mule 275 i tego sie trzymam, a on do mnie z PRETENSJAMI, że jakoś Havoca sprzedałem 200 zł mniej niż detal

hehe i że mula za tyle to ja nie sprzedam i że zwariowałem ....
bez komentarza.... sprawiedlowiości stało się zadość.. na 2gi dzien mule poszedł na allegro heheh
Mam jeszcze kilka rzeczy do wystawenia .. będe na bierząco dodawał kolejne super pomysły