szkoda a bylo tak fajnie

MaciekM
Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
Kontakt:

Post autor: MaciekM »

wow :) to Dualboyu tam na wegrzech musza byc fajne szkoly :))))))
HoseArkadioMo
Kontakt:

Post autor: HoseArkadioMo »

ja tresz nowa klasa.32osoby chyba.Bikera żadnego.Panienki w wieksszości szpetne.LO we wrocławiu,klasa 1i .Ehhh a roweru jak niemialem tak niemam,niechce ktoś mi podarować czegokolwiek?Narazie mam sama rame dragaL:P:P:P:D

Pozdro
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Jurde, chłopaki, ale macie fajnie że już możecie iść do szkoły. Ja jeszcze muszę cały miesiąc czekać żeby pozwolili mi się troche pouczyć.
No ale takie życie, co zrobić. Mam nadzieję że szybko zleci ten wrzesień

:)))))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

[quote="Chrabał"]Jurde, chłopaki, ale macie fajnie że już możecie iść do szkoły. Ja jeszcze muszę cały miesiąc czekać żeby pozwolili mi się troche pouczyć.
No ale takie życie, co zrobić. Mam nadzieję że szybko zleci ten wrzesień

:)))))[/quote]

łooo, chrabal sie nudzi:) czyzby to oznaczalo wzmozone prace na kazoory? :P
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

a ja mam 31 osób w klasie :D i w tym tylko 2 szpetne laski, no paszkwile poprostu :/ ble

a reszta to jakiś zjeby i sie dziewczyny nie żalcie że macie 8 godnin bo ja w technikum mam 10 godzin jednego dnia czyli od 8.10 do 17.10 bede w szkole :]
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

no to ja juz wiem jak u mnie bedzie :)

7 osob, jedna nowa dziewczyna. moja panna juz ze mna do klasy nie chodzi 9moze i lepiej ;P) indexy bedziemy miec, zajecia w wyzszej szkole. w sumie jak ktos nie chce to nie przychodzi na zajecia, tylko na sprawdiany (zwane kolokwiami). w szatni mozna bike zostawic. dla palaczy + bo nie scigaja :p

no i 2 od 3-% pkt na sprawdzianie - tak jak zdana matura ;D

ogolnie zajebiscie ^^ no i lekcje do 14:30 (potem konsultacje/kolka/dodatkowe itp)

kto jezdzi na bike na 15,00 na starowke chociaz raz w tygodniu np sroda :P (a tak wogole to zobacze jak plan i wtedy wyznacze sobie jeden dzien na pelne smiganie na baju :D)

--
mi tam laski w klasie niepotrzebne tylko by rozpraszaly na lekcjach :p starczy mi tyle kolezanek ile mam (no bo kolezanki maja kolezanki i tak dalej :P)

dobra lece po bolki do sklepu na sniadanie na jutro.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

ehh szkola szkola jak sie dowiedzialem od kolesiowki naszej(fajna blondyneczka)ze w poniedzialki sa lekceje do 17.30 to mi kopara opadla :(:(:(a tak to spoko zbieram kase na zmiany w sprzecie....u nas w klasie mamy lacznie ze mna 4 bikerow ;]pZdR
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

dodam tylko ze u mnie z bikerow jestem tylko ja i wujek (w 3 lo)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

jak fajnie miec juz to za soba (te dziwne wszystki szkoly) i miec jeszcze miesiac wolnego a potem spokojnie studiowac a nie uczyc sie :-) wtajemniczeni znaja ta ogromna roznice :-)
Aha pitbull i rosa. Taki egzamin gimnazjalny to tylko zaprawka. Potem to czeka cie taka wieksza matura co 2 tygodnie na kazdym przedmiocie :-) LOL Ale powodzenia i tak.
Krzywy... to ta Twoja dziewczyna wytrzymala z Toba cale wakacje??? :-) hehe ja bym nie wytrzymal :-) ale od niej chyba pompki nie pozyczasz? :-P
Mi z moja Pania stuknie 5 lat juz wiec jej naleza sie wyrazy uznania:-)
ODPOWIEDZ