LestatBiker mialem boxxera w pitbullu, jezdzilo sie dobrze nawet. ale hardtaile nie sa przystosowane do takich ram. co z tego ze wytrzymaja jak geometria nie wytrzyma. fajnie jest miec choppera? co innego jak ladujesz jakies 888, boxxera, travisa itp do hardtaila bo chcesz go w najblizszej przyszlosci zmienic na fulla. to rozumiem.
LestatBiker ja jezdziłem 2 sezony na Ht z 888 to jest cos naprawde :P mnie z kolej irytuje jak ktoś mów na HT " dual " ..... np gówniarze jacyś łoo ja kupuje duala i bede skakał .. porażka
ja tam narazie do swojego ht mam 140 skoku ale troszke brakuje to niedlugo beda "dwie szósteczki" tyle ze nie wiecej niz 170mm.. pakowanie dwopolkek do ht moim zdaniem jest troche glupstwem no ale jak kto woli.. czesci i tak narazie skladam tak ze kiedys jesli bylaby kasa i moglbym kupic fajnego fulla to tylko czesci by sie przelozylo
Michal4X czy pakowanie dwupolek jest glupstwem to sprawa do dyskusji. faktem jest ze bardziej cierpi na tym glowka ramy ale sa tez inne pozytywne aspekty. przede wszystkim masz amor nizszy niz gdyby to byla jednopolka z takim samym skokiem (a wiec niekoniecznie czoper). Drugą sprawą jest sztywnośc o wiele wieksza niz w jednopolce - naprawde bardzo odczuwalne. Chociaz jesli spojrzec na to inaczej to czyv rzeczywiscie dwupolka jest niezbedna ? pozdro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
HAHAHA jak wogloe to tlumaczy "dziisaj uderzyłem się nie w brzuch ani nie w jaja tylko po srdoku - tzn tak bardziej na bok co jest ta kosc międzu jajami a nogą" ever to wogole mial tematy...
sergio94 na tym zdjeciu ever ma plecak, najwyrazniej wyjechal na dlugi trip przed dom ;p Slopstyler kiedys proponowalem zrobic dzial specjalnie dla niego na tym forum. zeby nikt nie musial szukac jego postow tylko wszystko bylo w jednym miejscu ;p