Witam
Przede wszystkim wielkie dzięki za przesłanego nam maila i sugestię dotyczącą tej ramy.
Doskonale zdajemy sobie sprawę, że istnieje spore grono osób, które chciałoby zmontować sobie rower na ramie tego typu i stosować go właśnie do slopstylu, dirtu a może również fourcrossu. W chwili obecnej nie możemy podać Wam żadnych szczegółowych planów ani detali konstrukcyjnych dotyczących tego typu ramy, bo uważamy, że forum to nie najlepsze miejsce do ich publikacji. Cieszymy się jednak, że są osoby, które zauważyły progres naszych produktów w ostatnich dwóch latach (o czym świadczy chociażby założony przez Ciebie wątek). Nastąpił on w głównej mierze dzięki ścisłej współpracy z naszymi riderami oraz ich zaangażowaniu. Staramy się, by ten progres nadal postępował. Ale jakie produkty będą tego efektem nie chcę teraz zapowiadać, żeby nie zapeszyć

Mam nadzieję, że rozumiesz, ze nie mogłem odpowiedzieć w szczegółach na zadane przez Ciebie pytanie. Ale jeśli miałbyś więcej sugestii lub uwag dotyczących rozwoju naszej kolekcji to jak najbardziej jestem zainteresowany ich otrzymaniem

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za nawiązanie kontaktu.
Andrzej