pobili mnie na skateparku :[
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Qbicz pisze:moje miasto jest dosc male (okolo 40tys mieszkancow) i ogolnie jest to spokojne miasto. kazdy biker sie tu zna (ale juest nas troche w tym miescie min. mistrz polski juniorow w zjezdzie z 2001 Piotrek Markowski potocznie zwany Marchewa
widze jak swietnie sie znasz ... marchewka ma na imie pawel a nie piotrek.
dziwne ale jakos cie nie kojarze. a ponoc wszyscy sie u nas znaja ...
-
- Kontakt:
ZIOM DOBRZE CI RADZE!! WEŻ EKIPE I ROZPIERDO....L IM RYJE!!!
Ja mieszkam wsłupsku i tu nie ma SKATEPARKU, ale jest w Ustce troszeczke dalej ok. 17km. Byłem tam i jakies deskohujki co nawet OLLE nie umnieją! powiedzieli żebym tu nie jeżdził bo to ich park, tylko dla deskarzy, nie dla bikerów, a ja na to TO CHODZ TU SKURWIELU! jeden podeszedł reszta spierdoliła, najebałem mu i tyle. KONIEC SPRAWY.
DESKO'CIOTY to głupie pizd...y idz tam z ekipą I ROPIEERDOL IM TE SKATE'OWE MORDY!!!
;-)
Ja mieszkam wsłupsku i tu nie ma SKATEPARKU, ale jest w Ustce troszeczke dalej ok. 17km. Byłem tam i jakies deskohujki co nawet OLLE nie umnieją! powiedzieli żebym tu nie jeżdził bo to ich park, tylko dla deskarzy, nie dla bikerów, a ja na to TO CHODZ TU SKURWIELU! jeden podeszedł reszta spierdoliła, najebałem mu i tyle. KONIEC SPRAWY.
DESKO'CIOTY to głupie pizd...y idz tam z ekipą I ROPIEERDOL IM TE SKATE'OWE MORDY!!!
;-)
http://www.pinkbike.com//modules/photo/?op=list&keycountry=146&keyprov=&keycity=1592
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Korean_boy ma racje, marchewa ma Paweł na imie, a do tego Marczak a nie Markowski - taki tam drobny szczegol<lol>,Qbicz pisze:moje miasto jest dosc male (okolo 40tys mieszkancow) i ogolnie jest to spokojne miasto. kazdy biker sie tu zna (ale juest nas troche w tym miescie min. mistrz polski juniorow w zjezdzie z 2001 Piotrek Markowski potocznie zwany Marchewa
Jak nie wierzysz to mozesz sobie poczytac:
http://www.dh-zone.com/zawodnicy/marchewa.php
a tak poza tym to popieram twoj pomysl tepienia dresow:)
przytoczyłbym wam jedna historyjke, ale powiem tylko czesc
dres dostał takie wpierdol rurą podsiodłowa w banie, ze typ który go nią lał byl cały obryzgany krwią, a poszkodowany wychodził ze skateparku na czworaka , nie widzac przez zalane krwią oczy. Nie pamietam na ilu szwach sie to skonczyło, ale liczone w dziesiatkach :D Od tamtej pory na skateparku z drechami spokój. Powodem było to ze chujj spalił klumpla plecak z kaskiem w srodku.
P.s chyba kazdy z lublina jest w stanie to poswiadczyc :D
dres dostał takie wpierdol rurą podsiodłowa w banie, ze typ który go nią lał byl cały obryzgany krwią, a poszkodowany wychodził ze skateparku na czworaka , nie widzac przez zalane krwią oczy. Nie pamietam na ilu szwach sie to skonczyło, ale liczone w dziesiatkach :D Od tamtej pory na skateparku z drechami spokój. Powodem było to ze chujj spalił klumpla plecak z kaskiem w srodku.
P.s chyba kazdy z lublina jest w stanie to poswiadczyc :D
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
u nasz w rybniku jest tor 4x i zaraz obok skatepark i jezdzom tam kolesie na deskach i na rolkach a na rowerach to raczej nikt. tylko czasem ja i kumpel na bmx. kiedyś sie pluli ze piach nanosimy ale jak jezdzimy na bmx tylko po sk8 to jest spoko i im sie podoba ze jezdzimy :) ...a tym co cie pobili to musisz zajebac z kumplami :]]
"Znudziło mi się siedzenie w domu - idziemy na rower" A.Lincoln