Studia niestacjonarne

bike86
Kontakt:

Post autor: bike86 »

motomysz miło mi hehe
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

KFP sugerujesz, ze na panstwowych jest lepiej? Z moich doswiadczen raczej wrecz przeciwnie ;)
cepa
Kontakt:

Post autor: cepa »

adrian99 pisze:Chcę studiować informatykę i tu moje pytanie. Czy z takimi wynikami dostanę się na studia niestacjonarne (pol: 76 mat:74 niem:69) to wszystko poziom podstawowy.
dostac sie - byc moze, ale...

sory, bez matmy rozszerzonej (o ile w liceum w ogole mozna o matmie i fizie mowic) nie masz szans na normalnej informatyce

na agh wyglada to tak ze pierwsze dwa lata to wlasciwie podstawy programowania a reszta to oj ciezka matma wyzsza i fizyka (zaleznie gdzie trafisz), jak przejdziesz przez analize, algebre, matematyke dyskretna, teorie liczb itp to pozniej jest jeszcze lepiej czyli metody numeryczne, symulacje komputerowe itd, a o programowaniu pod gry zapomnij calkowicie bo to fiza... fiza... i jeszcze raz fiza :P
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

cepa zalezy w jakiej szkole był nadgorliwy nauczyciel i moze ogarnie chociaz mnie tez dziwi ze ludzie maja problemy z niektórymi z wymienionych rzeczy. Metody numeryczne to chyba najlatwiejszy przedmiot jaki na polibudzie mialem. Trzeba po prostu umiec logicznie myslec i sie jakos przepchnie ;)
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

"spora czesc wykładowcow st. dziennych traktuje bardziej pobłazliwie niz zaocznych" <--- dawno wiekszej bzdury nie slyszalem...
adrian99
Kontakt:

Post autor: adrian99 »

Witam ponownie!

Dostałem się na Akademie Ekonomiczną w Krakowie (informatyka i ekonometria/niestacjonarne) i mam pytanie. Czy ktoś z użytkowników dhz się na to "wybiera"? Zawsze to będzie ciekawiej spotkać kogoś ze świata rowerowego :p
ODPOWIEDZ