[Kraków] Łopata. Awantura w 134 , niedziela 4 październik.

Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

Krakos pisze:jezeli tego nie rozumiesz to chyba masz zaniki ukladu neurologicznego.
to brzmi jakbyś jakąś szkołę skończył ;]

Nie rozumiem jednego, Lisek-Tm Krakos czy jakbyś jechał autobusem z rozwalonym rowerem i ktoś kazał Ci wyjść to byś tak o bez słowa opuścił autobus i męczył się z buta, z rowerem śmigać do domu ? słabo to widzę, Tak więc skoro ktoś ma rower do ZJAZDU to dlaczego ma wyprowadzać go pod górę skoro istnieje możliwość podjechania w autobusie tego odcinka ?!
Jestem klientem MPK, płacę po to abym miał możliwość np. dojechania do szkoły, na miasto i właśnie TE 2 PRZYSTANKI DO LASU a jeśli kogoś w autobusie bolą oczy od patrzenia na mnie to już nie mój problem, można się obrócić w drugą stronę i cześć.
kelahcim666
Kontakt:

Post autor: kelahcim666 »

Lisek-Tm pisze:Tym sie rozni ze my naszym podjazdem sprawiamy klopot? tak ciezko to zrozumiec? my jestesmy sprawni i mozemy podejsc te 5min do gory (po plaskim) a pani z dzieckiem, czy moher to juz gorzej chyba. jak mowisz ze placisz i wymagasz to poprostu nie plac.
Ej chlopie zastanow sie to ty w ogole piszesz. Moze to tobie sprawia klopot rower w autobisie ale nikt ci nie kaze jezdzic. Gdyby MPK nie chcialo nas w tych autobusach to by nie bylo w regulaminie ze mozemy jezdzic.

Dla pani z dzieckiem jestem uprzejmy i wiele razy poprostu wysiadalem, moherami troche gorzej bo one sraja sie do wszystkiego...

Ale teraz biorac twoj tok rozumowania:
Mam duzy plecak podrozny i walizke, wsiadamy tak w 4 osoby i wychodzi na to ze nie mozemy jechac bo jestesmy utrapieniem? Czyz nie tak?
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4575535]SELL[/url]
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

Krakos widzisz, uwazasz sie za chama, to nie jest chamstwo, to jest zwyczajny lans glupota i proba zwrocenia na siebie uwagi ;p

MAGIK_KRK_PL rower niesprawny to jest zupelnie co innego, a Twoj/Wasze rowery jednak przeszkadzaja w autobusie.

kelahcim666 masz w regulaminie gdzies ze "autobus 134 sluzy jako regularna linia wyciagowa"? bo nie wydaje mi sie, to ze nie ma zakazu jest wlasnie na wypadki o ktorych powiedzial Magik (uszkodzony rower itp). I nie naciagaj sztucznie faktow przykladem z walizka bo to zupelnie inna sprawa, tu chodzi o jednorazowa podroz, a w Waszym przypadku o regularny wyciag.

jestem bardzo ciekawy jakbys zachowal sie w podobnej sytuacji, jedziesz sobie do gory autobusem, a w srodku siedzi kilka osob z rowerami, sa miejsca wolne ale nie masz jak do nich dojsc bo sa zastawione, dodatkowo sa to jakies 15 letnie szczeniaki glosno szczycace sie swoim brakiem inteligencji, rowerzysci wysiadaja i tracaja Cie kierami i oponami, bylbys zadowolony? o ile zdarzylo mi sie jechac kilka razy autobusem (bo koledzy jechali) i wiem jak zachowywaly sie te "szczeniaki" i z jakim politowaniem ludzie na nich patrzyli, w sumie na nas wszystkich pomimo iz my siedzielismy cicho.

o moherach i ludziach upierdliwich to mi mowic nie musisz bo ja w takich sytuacjach nie umiem zachowac spokoju.

pozdrawiam ;p
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

PS.
Niestety opinie rowerzystow (jak i kazdego spoleczenstwa) ksztaltuja nie ludzie normalni a idioci, dlatego jestem przeciwny traktowaniu 134 jako wyciagu.
A ja (i mysle ze Wy tez) nie zycze sobie zeby pozniej ludzie widzac mnie na rowerze utozsamiali mnie z 15 letnimi (chodzi o rozum) gnojkami.
kelahcim666
Kontakt:

Post autor: kelahcim666 »

Lisek-Tm
No tu masz racje ze to nie jest wyciag.. no ale powiedzmy szczerze pod "babajaga" nikt nie wysiada a jak sie zdazy to raz na 100 wyjazdow do gory...

Ludzia wszystko przeszkadza... jedni siedza na lawkach chleja cpaja, inni jezdza z rowerami autobusami pod zoo i tego sie nie zmieni do puki nie bedzie na to zakazu ;) puki co kto chce byc wygodniejszy kozysta ;)
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4575535]SELL[/url]
mathieu_88
Kontakt:

Post autor: mathieu_88 »

Kupidyn a co Ty mi będziesz pisał do kogo ja się zaliczam?? A może widziałeś, że aferę kręciłem z kierowcą i z pasażerami?? Skąd możesz wiedzieć skoro mnie nie znasz?? To Ty zaprezentowałeś tutaj swój poziom intelektualny wyzywając co chwila kogoś od debila. Jak Ci nie pasuje Kraków to się przeprowadź - nikt Ci nie broni. Wyjedź sobie za granice nawet...

Krakos pisze:mathieu_88 takkk ******! podgórze to wola justowska! wroc sie do przedszkola!
a skąd ja mam do ***** nędzy wiedzieć z jakiej Ty dzielnicy jesteś?? niby dlaczego się mam wracać do przedszkola?? chcesz podchodzić to sobie podchodź z rowerem, a my z Jozanem i Zibim będziemy jeździć autobusem bo jesteśmy wygodni.
[url]http://sroczka.pinkbike.com/[/url]
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

nie wiem do czego ta rozmowa prowadzi, skoro nikt nie robi siary w autobusie to czemu ma niby nie korzystac z niego? Ci co chcą niech podprowadzaja i tyle :) wyluzujcie
www.mudserwis.com
Kupidyn
Kontakt:

Post autor: Kupidyn »

mathieu_88 debilem nazwałem gościa który zrobił siare w autobusie... wiec nie wkładaj mi w usta rzeczy których nie powiedziałem...

mathieu_88 pisze:a skąd ja mam do ***** nędzy wiedzieć z jakiej Ty dzielnicy jesteś??
nie potrafisz podejść do tematu bez nerwów, wulgaryzmów i na luzie to się nie wypowiadaj, bo zaczynasz wychodzić na "nolifa" ktory żyje forum i walczy z osobami o odmiennym zdaniu. Tyle z mojej strony.
jan.mikael
Kontakt:

Post autor: jan.mikael »

mógłby ktoś zamknąć ten temat, bo naprawdę od dawna nie było równie bezproduktywnego bełkotu na tym forum. Wystawcie po kolei głowy na pole, ochłońcie, i potem przeczytajcie jeszcze raz co napisaliście, to zobaczycie że to zmierza do czarnej dupy. Chyba że potrzebujecie tematu do ciągłej napinki , niektórym widzę od czasu "dzieciaków od bmxów niszczących dual" trochę przybyło testosteronu i trzeba się wyładować. fap fap fap gentlemen
dawniej mikael:)
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Również uważam, że temat do niczego konstruktywnego nie prowadzi dlatego go zamykam ;)
Zablokowany