[Kramon] - Stinky 09 + 66rcv 09

KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

Kramon Zobaczyłem ten post i myślałem ze to jest twój pierwszy post który napisałeś poprawnie ale niestety zjeżdżając troszkę niżej się pomyliłem.

PISZE SIĘ długość MONTAŻOWA !! ( już nie mówię o reszcie odpowiedzi w tym temacie....)

Ale tak mimo wszystko to napisz nam proszę ile masz lat ? ( a i gratuluję fajnej zabawki )
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
raczus
Kontakt:

Post autor: raczus »

http://raczus.pinkbike.com/
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Kramon czy ty óżywasz mózgó jak cokolwiek piszesz? Jusz nawed nie chodzi o blendy ortograficzne ale o sens calego posta.
easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

:evil:

Te docinki pod adresem Kramona tak jak to ujął np. Marcio zaczynają być:
po pierwsze primo - głupie
po drugie primo - nudne
po trzecie primo... ultimo - zupełnie nie związane z tematem

Kramon zainstaluj sobie chłopie jakąś przeglądarkę z opcją sprawdzania pisowni i będzie po problemie
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Hellraiser Jak mozna pisac w poscie "yyy nie wiem" ? Jesli gosc uzywa nieudolnie jezyka potocznego to niech sie nie dziwi ze tak ludzie pisza...
easy_rider_1
Kontakt:

Marcio policz ile osób zjechało Kramona przed tobą.
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Kramon pisze: chumoru
... po raz setny . Czemu nie mozesz sprawdzac tych postow przed wysłaniem pare razy ?
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Jaki wkońcu damper kupiłeś, mam nadzieję ze vivida?? Noo i co z tego ze robi błędy, każdemu sie zdąża a jest coś takiego jak dysortografia :) wiem wiem dawniej tego nie było i po prostu musiałeś umieć ale udogodnie są dla ludzi:). Fajny rower , kupiony jak rozumiem w skiteam'ie ?
Karpiel i Duncon to moje zycie
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

a dysmózgowie tez ?

Mozilla Cie Uratuje od wszystkiego http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/ naciśnij (proszę i nie tylko ja zapewne ) w ten link , kliknij pobierz a potem ustaw jako domyślna przeglądarka :)
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

war23 pisze:Noo i co z tego ze robi błędy, każdemu sie zdąża a jest coś takiego jak dysortografia wiem wiem dawniej tego nie było i po prostu musiałeś umieć ale udogodnie są dla ludzi:)
Dla ludzi to jest wspomaganie kierownicy, mikrofalówka i ruchome schody, a nie usprawiedliwianie własnej skrajnej niewiedzy, głupoty i ignorancji jakimiś świstkami. Zamiast dawać papierki powinni uczyć do skutku, a jak nie niech zalicza rok jeszcze raz... 3x nie zaliczy i zagazować albo do wora i do Wisły i nikt nie będzie musiał tego bełkotu znosić :evil:
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Kramon pisze:Tak mam dysortografie w raz z dyslekcją.
nawet nie wiesz jak się to poprawnie nazywa to raz, dwa - to się leczy, chyba że przy okazji jesteś ciężko upośledzony umysłowo.

W ramach motywacji do pisania poprawnie po polsku mam zamiar po prostu kasować Twoje posty z babolami, do czego zachęcam również innych moderatorów i nie tylko jeśli chodzi o Kramona

Firefox podkreśla błędy, ewentualnie słownik jest do nabycia w każdej księgarni.

A z tym też skończ:
Kramon pisze:hymnn
bo nie ma takiego słowa w naszym języku
easy_rider_1
Kontakt:

SeraaX pisze:W ramach motywacji do pisania poprawnie po polsku mam zamiar po prostu kasować Twoje posty z babolami
Świetnie, może Kramon pójdzie wreszcie po rozum do głowy.
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Las3k_91 Ldz twoje ostatnie zdanie napewno nie jest na miejscu, pokazuje jedynie ze nie tylko kramon jest tępy, proszę pomysł 5x zanim coś napiszesz, bo mnie tym uraziles bardzo !!!!
Karpiel i Duncon to moje zycie
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

war23, a mnie razi za każdym razem, jak czytam coś, co jest napisane z błędami...
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Easy Man :wink:
Chłopak młody , ja rozumiem. Wiem , że jest takie coś jak dysleksja czy dyskografia i również wiem jak takiemu człowiekowi jest ciężko... Takich ludzi nie powinno się usuwać , że społeczeństwa :wink:
Pisanie na forum powinno być czymś co sprawia przyjemność , a nie powinnością i związanym przy tym stresem.
Chłopak od razu się nauczy , trza mu dać czas ...
Troche wyrozumiałości :wink:
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

Temat ma 3tyś wyświetleń i 70 postów. A z tego co widzę to wszystko jest na offtopic. I co 2 post tyczy się tego, że trzeba mnie skasować lub... Także jeśli coś do mnie czujesz i chcesz mi o tym oznajmić to proszę cię bardzo na PM albo na GG ale nie zaśmiecaj tego forum i nie psuj opinii DH-zone, temat ma wielką popularność wbija jakiś typ patrzy a tu całe forum pierdoli od rzeczy..
randy-rockstiff
Kontakt:

Post autor: randy-rockstiff »

Kramon pisze:temat ma wielką popularność
owszem, ma, gdyż wszyscy się z Ciebie śmieją i pouczają, poprawiają.
cóż, sława za wszelką cenę, nie? :lol:
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
bamix71
Kontakt:

Post autor: bamix71 »

Kramon...bez obrazy ale jak dla Mnie to Ty jesteś "dzieciak" mimo iż masz te 16 lat...najpierw zaracasz
głowe o damper do swojej kony...piszesz tematy jaki damper wybrać itp a potem stwierdzasz że ta dł.jest zła...
odpowiadasz na połowe postów...znasz się jak mało kto...a takiej podstawowej żeczy nie wiesz?!no sorry stary...lepiej nic już nie pisz!!!
Radix
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

Hellraiser pisze:Normalnie pobiłeś Evera
A to ciekawe, fajnie wiedzieć. Wracając do tych co nadal twierdzą, że zależy mi na popularności to są w błędzie, oraz jakby odświeżyli oczy czy nie wiem co by zauważyli że nie wypowiadam się w każdym temacie. I chciałbym aby ten temat był jak inne.

Każdy post wklejam do worda, zrobiłem to bo chce być zaakceptowany oraz dlatego, iż uczę się cały czas ortografii.

Ktoś tam pisał, że jestem kidem. Nie jestem ale go doskonale rozumiem zasłużyłem sobie na to miano, jednakże zmieniłem się.
ODPOWIEDZ