[Banan725135650] Kross Sign DS + RST Launch RA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sorry, rzeczywiście mój błąd i przeoczeniealexanderrr pisze:Czemu dodałeś foto od lewej strony .

Mam tylko 2 aktualne zdjęcia napinacza z wczoraj, bo dziś jest już w dużo gorszym stanie, niż wczoraj (błoto i inny syf z trasy):alexanderrr pisze:Mogłeś dać takie na którym widaćc napinacz.

Edit: Sorry za wielkość i jakość ale miałem problemy z wrzuceniem, oba zdjęcia miały ten sam rozmiar a wyszły inne rozmiarowo i jakościowo.
Też miałem z tym problem ;D ile forsy na haki wydałem... nowy rower bym kupił
do tego jescze 2 przezutki wylądowały między szprychami, w tym na jednej z nich jeździłem przez tydzien :P
co ciekawe, w nie wszystkich signach haki sie co chwile j*bią ;p
gdzies chyba na jesien kupilem nową przezutke z krotszym wozkiem i sprawiłem sobie stalowy hak chyba ze 2x grubszy od normalnego - na razie sie trzyma!
za rok, na wiosne kupie nową rame i będe miał spokój

co ciekawe, w nie wszystkich signach haki sie co chwile j*bią ;p
gdzies chyba na jesien kupilem nową przezutke z krotszym wozkiem i sprawiłem sobie stalowy hak chyba ze 2x grubszy od normalnego - na razie sie trzyma!

za rok, na wiosne kupie nową rame i będe miał spokój

-
- Kontakt:
Ja na razie nie spotkałem jeszcze kogoś kto jeździłby na jednym haku przynajmniej miesiąc, no chyba, że jeździ po drodze z prędkością 5 km/hGabryH pisze:w nie wszystkich signach haki sie co chwile j*bią

Nie boisz się, że zamiast haka pójdzie rama? Bo Sign`y zbyt wytrzymałe nie sąGabryH pisze:stalowy hak

Mój kumpel ma stalowy (madehome) i jak na razie hak mu się trzyma-ale poszła przerzutka, następna może być rama.
Dokładnie, chyba najlepsze z możliwych rozwiązańGabryH pisze:kupie nową rame

Ja na seryjnym haku już 2 lata smigam (lekkie Dh, freeride, street dirt dosłownie wszytsko) i co ważne ani jednej przezutki nie rozwaliłem. Nawet często po schodach zjeżdzam a hak i przezutki jak noweBanan725135650 pisze:Ja na razie nie spotkałem jeszcze kogoś kto jeździłby na jednym haku przynajmniej miesiąc, no chyba, że jeździ po drodze z prędkością 5 km/h

http://cezar-mtb.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Ta, to jest bardzo miarodajna opinia.GabryH pisze:wejdź sobie w sprzętownie i poczytaj recenzje Rolling Eyes
Pics or it didn't happen.
Forum ma to do siebie, że jest na nim spora grupa teoretyków, która wymyśla różne rzeczy, tudzież powtarza zasłyszane teorie trochę je ubarwiając ;]
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
-
- Kontakt:
Właśnie sobie jaj nie robię, kumplowi poszedł pod główką-model z 2007 roku z kodem kreskowym. Ale to zależy na jaki kto trafi, w WG wszyscy w sign`ach haki łamią-jakaś epidemiaVin_OSW pisze:Jaja sobie robisz? Pokaż mi jebniętego signa.

Ale Ci zazdroszczę. Też bym tak chciał-bo niemiło jak rower trzeba do domu prowadzić przez parę kilometrów.CEZAR pisze:Ja na seryjnym haku już 2 lata smigam (lekkie Dh, freeride, street dirt dosłownie wszytsko) i co ważne ani jednej przezutki nie rozwaliłem. Nawet często po schodach zjeżdzam a hak i przezutki jak nowe