[Spaced] Banshee Legend + Boxxer WC Avalanche
Z heblami jest taki problem, ze własciwie w kazdym heblu mozesz miec pecha i ciagle go naprawiac i bedzie syf. Mam ziomków co mieli problemy z codami, formulami. W saintach pare osób narzekało na to jak sie klamka ugina ale to jest do wysterowania
Inna sprawa, ze jak chcesz miec 100% gware ze hebel bedzie dzialac to kup gustava
Wbrew pozorom taki ciezki nie jest, tylko troche ciezszy od code starego.

..code wyjęte z opakowania,3 pełne sezony z czego zalane 2 razy..org kable i 1 org kpl klocków plus 2 kpl UNEXA..nie widzę sensu kombinacji z Marianami,Gustawami czy Formulami..
Formule miałem 3 kpl i ani jeden nie pracował tak by chcieć go mieć 3 sezony..grzały się i brakowało im siły na szybkich ostrych hamowaniach na długich ściankowych odcinkach..
dziękuję wolę być zakodowany przy swojej masie niż modlić się aby zmieścić przed drzewami
do 80kg formule wydolą..po 80kg polecam inne firmy byle to był Avid Code
Formule miałem 3 kpl i ani jeden nie pracował tak by chcieć go mieć 3 sezony..grzały się i brakowało im siły na szybkich ostrych hamowaniach na długich ściankowych odcinkach..
dziękuję wolę być zakodowany przy swojej masie niż modlić się aby zmieścić przed drzewami

do 80kg formule wydolą..po 80kg polecam inne firmy byle to był Avid Code

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Michał wlasnie to jest problem, ze mylisz działa u mnie z działa u wszystkich. Tak miałes farta, mam znajomych co nie mieli i akurat Avid ma dosc długa historie wpadkowych hebli.
A co do grzania sie i braku siły na długich zjazdach - to znaczy, ze mógłes miec je dalej miec... Problem z formula to bylo losowe dzialanie w kilku seriach wadliwych. Na grzanie dałbys dobry płyn i nie miałbys problemów. I nie mówie to z własnego doswiadczenia,a ziomków blizej twojej wagi niz mojej.
Swoja droga co Ci w saintach nie pasowało? Konkretnie.
A co do grzania sie i braku siły na długich zjazdach - to znaczy, ze mógłes miec je dalej miec... Problem z formula to bylo losowe dzialanie w kilku seriach wadliwych. Na grzanie dałbys dobry płyn i nie miałbys problemów. I nie mówie to z własnego doswiadczenia,a ziomków blizej twojej wagi niz mojej.
Swoja droga co Ci w saintach nie pasowało? Konkretnie.
jaki lepszy płyn niż dot 5.1 stosowany w sportowych autach ??
Co konkretnie w saintach - oryginalne klocki piszczą tak że na deptaku bez dzwonka można się poruszać,ich siłą niby jest dobra ale dopiero gdy zastosujesz spora siłę na klamce..co mnie denerwuje lekko bo nie ma na starcie wyczucia
Znam z kilkanaście osób co mają lub miały Avidy i nikt nigdy nie miał z nimi kłopotów
więc nie wiem może mają sporo farta
Moje Formuje K24 kupione u dystry miały jakiś kawałek plastiku w układzie który nie był integralnym elementem a znalazł się w środku bo chinol za miskę ryżu zrobił mi pewnie dowcip
Tak jak mówiłem do 80kg masy własnej działają ale tak jak większość innych hampli
Co konkretnie w saintach - oryginalne klocki piszczą tak że na deptaku bez dzwonka można się poruszać,ich siłą niby jest dobra ale dopiero gdy zastosujesz spora siłę na klamce..co mnie denerwuje lekko bo nie ma na starcie wyczucia

Znam z kilkanaście osób co mają lub miały Avidy i nikt nigdy nie miał z nimi kłopotów

Moje Formuje K24 kupione u dystry miały jakiś kawałek plastiku w układzie który nie był integralnym elementem a znalazł się w środku bo chinol za miskę ryżu zrobił mi pewnie dowcip

Tak jak mówiłem do 80kg masy własnej działają ale tak jak większość innych hampli

Dot 5.1 dotowi 5.1 nierówny. Inna sprawa, ze motul rbf 600/660 ma wyzszy pkt wrzenia o bodajze 50 stopni.Schodek pisze:jaki lepszy płyn niż dot 5.1 stosowany w sportowych autach ??
Zmienic klocki wystarczy, spora siła na klamce? Od tego jest taka srubkaSchodek pisze:Co konkretnie w saintach - oryginalne klocki piszczą tak że na deptaku bez dzwonka można się poruszać,ich siłą niby jest dobra ale dopiero gdy zastosujesz spora siłę na klamce..co mnie denerwuje lekko bo nie ma na starcie wyczucia

Znam sporo osób co nigdy nie miało problemów ale te co miały tez sie trafiaja.Schodek pisze:Znam z kilkanaście osób co mają lub miały Avidy i nikt nigdy nie miał z nimi kłopotów więc nie wiem może mają sporo farta
Formule miały wadliwe serie, podobno teraz lepiej ale z grzaniem sie nie ma to nic wspolnego.Schodek pisze:Moje Formuje K24 kupione u dystry miały jakiś kawałek plastiku w układzie który nie był integralnym elementem a znalazł się w środku bo chinol za miskę ryżu zrobił mi pewnie dowcip
Formula nie ma siły hamowania odpowiedniej do DH w wydaniu amatorskim. Na stromych trasach gdy jedziesz konkretnie gotują się szybciej niż jajka na śniadanie
z własnych i kolegów doświadczeń.
..sorewicz znam jedną co miała kłopoty z codami bo serwisant zmieniając przewody zbyt mocno wkręcił w klamkę końcówkę i pękła..
Jeden lubi BMW a drugi Mercedesa ja wolę Avida

..sorewicz znam jedną co miała kłopoty z codami bo serwisant zmieniając przewody zbyt mocno wkręcił w klamkę końcówkę i pękła..

Jeden lubi BMW a drugi Mercedesa ja wolę Avida