Nie napisałem że jeździsz słabo, tylko że często zmieniasz rowery. Słyszałem pare opini, że srednio ogarniasz, ale to pewnie ploty i na nich nie polegam;) Chodzi mi o ten cały shit, że kłócicie się (już 3 strona forum) o to czy ten rower waży kilogram więcej, czy mniej.. Wystarczy troszkę błota i już cała waga idzie się walić.BikerJG
Jak napisałem wyżej, nigdzie nie zjechałem Konrada, że słabo jeździ. Proszę więc, nie czytaj między wierszami:) Chodzi o to, że rowerek na samych high-endowych partsach złożony, więc biedy na pewno nie ma. Na forum juz widzialem kilka rowerów Biker'aJG. Zastanawia mnie wiec, po co je tak czesto zmieniac, skoro mozna sobie ogarnac jakies tripy np. do raju jakim jest whistler;) Jasne, ze im wiecej rowerow w swojej karierze, tym ciekawiej, ale po co:)? Chodzi mi o sytuacje, ze na Bike check'a gosc wrzuca rower, zebysmy mogli nacieszyć oko, a Wy nie wiem, z zazdrosci, czy czegos klocicie sie o kilogram czy 2.. Jasne ze waga ma znaczenie, ale czy warto robic wojny o takie pierdoły?Spaced
Nie zabijajcie...