ja to sie pewnie do technikum wybiore :) ale nie wykluczam LO :)
ja tak myśle że 70 bede miał :D cienko ale mi styknie :D 40 z ocen co daje razem 110 :) plus za jakieś osiągnięcia sportowe i tyle :)
Cszyvy jest 4 gimnazjalistow - ja tez :D tyle ze ja do egzaminow mam jeszcze 2 lata hehe :) a tak wlasciwie to niech ktos mi wytlumaczy czemu "moda jest tyran" to przenośnia a nie epitet? :|
Uhhh... chciałbym napisać sobie taki egzaminek gimnazjalny ;(
Tyle że ja, kurwa, za 3 dni mam maturke. O pisemną się nie martwię ale dla mnie ustna to zgroza!
Chciałbym być młodszy :]
No to tak. "Moda jest tyran ktory prawa daje" - to jest porownanie mody do wladczego tyrana, ktoremu wszystko wolno. I to jest metafora. Ja bede mial 90 pkt minimalnie, a maksymalnie to 95. Rozrzut niewielki, ale ile kto mial to sie okaze pozniej.
Damianbiker - moze mialbys wiecej punktow jak byc pisal i zapewne mowil WZIĄĆ a nie inaczej. Juz z tym "weszłem" sie jakos lud otrzaskal, ale wziąś albo wziąść to mowia nawet w telewizji
Ech...
Ale powiem wam jedno:
Napiszę tą maturkę i do końca września mam WAKACJE !!!!
Buahahaha... Szykuje się ostra rzeźnia w bieszczadach... ba, na słowację się bikiem wybiore, bo przeca jesteśmy w UE...
Hehehe... byle by zdać matoorę na jakąś ładną łocene :D
a mi ojciec powiedzial ze jak bede mial z testow 60 punktów to mi hayesa kupi :) narazie wiem ze z matematycznego mam okolo 30 przyjdą wyniki sie zobaczy ;)