[Wisła] Stożek 2011!Będzie się działooo!!
-
- Kontakt:
Re: [Wisła] Stożek 2011!Będzie się działooo!!
witam wszystkich,mam pytanie czy jak nie zapisze sie na zawody to mozna jezdzić na trasie w dniach 30.04.-01.05?
Zapewne w niedziele po trasie nie pojeździsz, dopiero po zawodach gdyż na trasę wpuszczają jedynie zawodników z numerkami.
-
- Kontakt:
ok dzieki,moze w sobotę pojezdze.
Witam, jeździł ktoś dzisiaj? Jak z warunkami? Jakie opony brać na czwartek? 

-
- Kontakt:
Wczoraj było błoto, na wety, ale przesychało.
od ktorej chodzi wyciag jutro?
-
- Kontakt:
czesc...
czy jedzie ktos z powiatu suskiego na ta impreze....?

Warunki w czwartek super, dzisiaj pewnie podobnie. Miniony i HRy spokojnie wyrabiały 

Sie ma!!
Mam takie pytanko, bo wyjechałem z Wisły o 14:30 i do tego czasu była piękna pogoda, jeździło się bardzo fajnie, ale w okolicach Skoczowa dopadła mnie wielka ulewa i jestem ciekaw czy dotarła ona również do Wisły??
ICM niestety na niedzielę rano zapowiada dosyć mocny opad (12mm) a widząc jaka się robiła nawierzchnia na początku trasy oraz na nowym odcinku przed step-up'em to jak popada to będzie bardzo ciekawie
Pozdro i do zobaczenia jutro na trasie
Mam takie pytanko, bo wyjechałem z Wisły o 14:30 i do tego czasu była piękna pogoda, jeździło się bardzo fajnie, ale w okolicach Skoczowa dopadła mnie wielka ulewa i jestem ciekaw czy dotarła ona również do Wisły??
ICM niestety na niedzielę rano zapowiada dosyć mocny opad (12mm) a widząc jaka się robiła nawierzchnia na początku trasy oraz na nowym odcinku przed step-up'em to jak popada to będzie bardzo ciekawie

Pozdro i do zobaczenia jutro na trasie
-
- Kontakt:
Cesiu pisze:Mam takie pytanko, bo wyjechałem z Wisły o 14:30 i do tego czasu była piękna pogoda, jeździło się bardzo fajnie, ale w okolicach Skoczowa dopadła mnie wielka ulewa i jestem ciekaw czy dotarła ona również do Wisły??
W Wiśle lało około godziny koło 13 ; )
Na trasę później wszyscy wety zakładali żeby pojeździć
http://marcin4.pinkbike.com/ PINKBIKE
fotki z wczorajszych treningów:
https://picasaweb.google.com/lukaszloso ... directlink
(zaglądać, bo załadowanie 200 fotek trochę trwa)
dzisiaj od 12-13 totalna ulewa i wesolutko na trasie, a jeszcze weselej na tymczasowym parkingu na łące;) - dzięki chłopaki za pomoc przy wypychaniu z tej breji:)
https://picasaweb.google.com/lukaszloso ... directlink
(zaglądać, bo załadowanie 200 fotek trochę trwa)
dzisiaj od 12-13 totalna ulewa i wesolutko na trasie, a jeszcze weselej na tymczasowym parkingu na łące;) - dzięki chłopaki za pomoc przy wypychaniu z tej breji:)