spoko..... mam problem czy tworzyc fula na wlasna lape czy takie coswjebac.... ale hajes zrobi swoje... nie wierze ze wytrzymalaby osprzet ja+mag hd z tylu...... dluzej niz rok..... :PP
"to nie jest naturalna hopka tylko taki jakby dirt :D " aaaaaa to qrde dobrze bo ja myslaełm ze to cos podobnego:P ale skoro nie widać róznicy to po co przepłacać:]
emat-e, chyba po to jest ten topic żeby się wypowiedzieć na temat tego sprzętu, więc nie wiem dlaczego od razu najeżdżasz na tupamarosa. Bo ma inne zdanie niż ogół? A swoją drogą ten rower raczej nie jest dobry do dualu.
Mi też sie ten bik nie podoba i już - po prostu nie uznaję mieszania stylów, czyli łączenia mtb i bmx.
w mi sie podoba :-) ja tylko dodal bym ( nie wiem jak sie to nazywa) ale takie coś na korbe żeby można bylo robić grindy. :-p A ramke masz wyjebaną w kosmos. Jak byś mógl to napisz ile takie coś kosztuje. A może chcesz sie zamienić na a-ganga :):):):):):):):):)
dobra , napisze , normalnie rama kosztuje 700 euro .
zajebiscie sie na niej jezdzi , tylni trujkat ma kurewszko krutki , o wiele krotszy niz w zjebanym streetlegalu