zasysanie NFS underground2
kurwa ale ja nie rozumiem producentów gier robią gierki z wyjebczą grafiką ale koszt grania w tką grę to sie równa koszt gry(ok.200zł)+ koszt nowej karty graficznej i ew. innych podzespołów(ok.500zł) chyba że ktoś już ma wypasisty sprzęcior. gry mogli by wydawać w dwóch wersjach jedna z grafą na nowsze komputery i drugą dopasowaną do sprzętów ltóre ma większość ludzi z np. okrojonymi detalami i innymi. wiem że większość gier ma możliwość wyłącznia niektórych detali ale rzadko to pomaga. dali by silnik graficzny który nie wymaga aż tak szybkiego taktowania zegara procesora i procesora karty graficznej.
mój config to: Pentium 4 2.4ghz oc do 3.0 ghz. geforce 4 mx440 64mb sdram z oc(podkręcona), 256 mb ddr sdram i inne takie pierdółki. myślicie że nfsu2 pójdzie?? na jakich detalach?? bo nie chce ściągać specjalnie po to żeby jeździć w 800x600 z 1/4 detali. aha i czy polecacie jakieś tannie wydajne(bardzo) i w miare ciche wiatraczki do proca i na obudowę?? 1 na proca(a może heat pipe czy jakoś tak) i dwa na obudowę. i może jakiś heat pipe na karte graficzną??
mój config to: Pentium 4 2.4ghz oc do 3.0 ghz. geforce 4 mx440 64mb sdram z oc(podkręcona), 256 mb ddr sdram i inne takie pierdółki. myślicie że nfsu2 pójdzie?? na jakich detalach?? bo nie chce ściągać specjalnie po to żeby jeździć w 800x600 z 1/4 detali. aha i czy polecacie jakieś tannie wydajne(bardzo) i w miare ciche wiatraczki do proca i na obudowę?? 1 na proca(a może heat pipe czy jakoś tak) i dwa na obudowę. i może jakiś heat pipe na karte graficzną??
-
- Kontakt:
Ja tez w pewnym momencie sie zawiesilem, bo nie mialem zadnego wyscigu na mapie, ale przez telefon mi mowil gosc ze jest jakis wyscig tylko nie wie gdzie dokladnie, w koncu udalo mi sie znalezc. A moze po prostu musisz dokupic cos do fury zeby miec wiecej gwiazdek?
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
a ja dalej nie ściągłem z nikąd NFS U2, próbowałem ściągnąc emule i ****, próbowałem kazę - nawet nei znajduje, FreshDownload nie chce mi ściągać, torrent jakieś błedy a jak sie ruczy to pisze ze 200 dni sie bedzie ściągać :/
Hej pomóżcie mi, napewno są jeszcze jakieś inne sposoby na ściągniecię tej gry
Hej pomóżcie mi, napewno są jeszcze jakieś inne sposoby na ściągniecię tej gry
-
- Kontakt:
***** ale ja nie rozumiem producentów gier robią gierki z wyjebczą grafiką ale koszt grania w tką grę to sie równa koszt gry(ok.200zł)+ koszt nowej karty graficznej i ew. innych podzespołów(ok.500zł) chyba że ktoś już ma wypasisty sprzęcior. gry mogli by wydawać w dwóch wersjach jedna z grafą na nowsze komputery i drugą dopasowaną do sprzętów ltóre ma większość ludzi z np. okrojonymi detalami i innymi. wiem że większość gier ma możliwość wyłącznia niektórych detali ale rzadko to pomaga. dali by silnik graficzny który nie wymaga aż tak szybkiego taktowania zegara procesora i procesora karty graficznej.
Widzisz to zrozum... Producenci chca by ich produkt wygladal jak najlepiej. To ze ciebie nie stac na taki sprzet to akurat ich niezbyt interesuje bo np w USA kazdy kto duzo gra ma sprzet ktory gierki mu ciagnie. Nie wymagaj od nedznej grafy plynnosci w nowej grze. Koszty czesci to akurat fajnie zanizyles bo nawet gdy masz uklady dojscia i siedziwsz w sprzecie po uszy to pewnych pogow nie przeskoczysz i konkretny upgrade to minimum z 2000zl.
Zakladajac oczywiscie ze przesiadasz sie z jakiegos shitu. Dlaje piszesz ze powinno to bys dla wiekszosci ludzi - nio i tak jest, wiekszoszc ludzi jak juz wspomnialem ma wlasnie takie kompy i dla nich ta gra jest. Zamiast p4 trza bylo kupic taniego xpka z dobrej serii, tania plytke z dobrym fsb , 512 ramu i dolozyc nieco do grafy - np ten gainward o ktorym mowilem bo ti4200 zabija cale to marketingowe gowno co teraz na rynku lezy. 100 tysiecy kart z dupy ktore i tak sa do dupy a kosztuja 2x tyle co ten ti...
Ti4200 to boska karta, volt mod na core i ram, blok wodny i wyciagasz z tego cacka chore takty :D Mimo to to juz przestarzala karta no ale kurde 350zl!!!
Nie ma tanich i wydajnych, jak juz chcesz pakowac 100 wiatrakow zainwestuj w tanie wc. Kup jakis sredni blok wodny, gowniana pompke , chlodniczki polecam z kadeta i warburga i lec, za 300zl zlozysz juz cos dzialajacego.
A i nie narzekaj ze nie chce ci sie gry sciagac , to jes chamskie - nie najezdzaj na cos czego nawet nie chcesz kupic. Ja tam akurat stosunek do piractwa mam olewczy. Ale nie lubie jak ktos na gre narzeka a nawet za nia nie zaplacil. To tak jak by powiedziec - EJ nie chce mi sie jechac na ten nowy tor 4x , co jak bedzie ******? ( a nawet sie go nie budowalo... )
Kumasz? ;]
Ludzie jak wam tak zalezy na grach to inwestujcie w dobre karty graficzne, i wiecej ramu. 512 to absolutne minimum. I bron boze nie ulegajcie marketingowi i nie kupujcie kart ktore kosztuje 500zl i maja 256mb ramu, po kiego tyle pamieci jak ta karta ma 4potoki... Ogolnie nie kupujcie nic co jest tanie , ma super dluga nazwa i najlepiej second edit itd itp. Kurde referat wyszedl a to nie jest forum komputerowe... Chetnie pomoge wiec pisac na gg , albo na forum tweaka ;]
Widzisz to zrozum... Producenci chca by ich produkt wygladal jak najlepiej. To ze ciebie nie stac na taki sprzet to akurat ich niezbyt interesuje bo np w USA kazdy kto duzo gra ma sprzet ktory gierki mu ciagnie. Nie wymagaj od nedznej grafy plynnosci w nowej grze. Koszty czesci to akurat fajnie zanizyles bo nawet gdy masz uklady dojscia i siedziwsz w sprzecie po uszy to pewnych pogow nie przeskoczysz i konkretny upgrade to minimum z 2000zl.
Zakladajac oczywiscie ze przesiadasz sie z jakiegos shitu. Dlaje piszesz ze powinno to bys dla wiekszosci ludzi - nio i tak jest, wiekszoszc ludzi jak juz wspomnialem ma wlasnie takie kompy i dla nich ta gra jest. Zamiast p4 trza bylo kupic taniego xpka z dobrej serii, tania plytke z dobrym fsb , 512 ramu i dolozyc nieco do grafy - np ten gainward o ktorym mowilem bo ti4200 zabija cale to marketingowe gowno co teraz na rynku lezy. 100 tysiecy kart z dupy ktore i tak sa do dupy a kosztuja 2x tyle co ten ti...
Ti4200 to boska karta, volt mod na core i ram, blok wodny i wyciagasz z tego cacka chore takty :D Mimo to to juz przestarzala karta no ale kurde 350zl!!!
Nie ma tanich i wydajnych, jak juz chcesz pakowac 100 wiatrakow zainwestuj w tanie wc. Kup jakis sredni blok wodny, gowniana pompke , chlodniczki polecam z kadeta i warburga i lec, za 300zl zlozysz juz cos dzialajacego.
A i nie narzekaj ze nie chce ci sie gry sciagac , to jes chamskie - nie najezdzaj na cos czego nawet nie chcesz kupic. Ja tam akurat stosunek do piractwa mam olewczy. Ale nie lubie jak ktos na gre narzeka a nawet za nia nie zaplacil. To tak jak by powiedziec - EJ nie chce mi sie jechac na ten nowy tor 4x , co jak bedzie ******? ( a nawet sie go nie budowalo... )
Kumasz? ;]
Ludzie jak wam tak zalezy na grach to inwestujcie w dobre karty graficzne, i wiecej ramu. 512 to absolutne minimum. I bron boze nie ulegajcie marketingowi i nie kupujcie kart ktore kosztuje 500zl i maja 256mb ramu, po kiego tyle pamieci jak ta karta ma 4potoki... Ogolnie nie kupujcie nic co jest tanie , ma super dluga nazwa i najlepiej second edit itd itp. Kurde referat wyszedl a to nie jest forum komputerowe... Chetnie pomoge wiec pisac na gg , albo na forum tweaka ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Aha zapomnialem tobie odpisac w koncu...
Nio wiec tak:
Podpisales zapewne jakis kontrakt badz slyszales jak autko ma wygladac zeby trafic na okladki ? Odwal fure, szukaj wyscigow - wielu z nich nie ma na mapie , musisz wypelnic warunki kontraktu.
Nio wiec tak:
Podpisales zapewne jakis kontrakt badz slyszales jak autko ma wygladac zeby trafic na okladki ? Odwal fure, szukaj wyscigow - wielu z nich nie ma na mapie , musisz wypelnic warunki kontraktu.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
a co do samej gry to da sie tam samochody sprzedawać czy trzeba ciągle nowe kupować bo jakoś nie moge tego zkapować ?
A no i mam problem bo jak dam na max detale to mi wszysko czarne sie robi i widze tylko światła samochodu i nie wiem czego to wina - może sterowników ?
A no i mam problem bo jak dam na max detale to mi wszysko czarne sie robi i widze tylko światła samochodu i nie wiem czego to wina - może sterowników ?
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
..:My cock is much bigger than yours:..
eMule trzeba dobrze skonfigurowac (www.osiol.com) inaczej dupa. Po za tym rozkreca sie dosyc dlugo - np. zeby plik zaczal sie sciagac to trzeba czekac 4 godz czasami albo i dluzej. Na dodatek sa tam skomplikowane systemy kolejek, high lub low id i wiele innych. Ale jak juz sie wszystko opanuje, ladnie skonfiguruje to hasa pieknie - To osiol, trzeba go wypasac zeby zaczal ladnie chodzic - mułek to program dla wytrwałych. Ma najwiejsze zasoby. Znajdzie sie wszystko.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446260
-
- Kontakt: