paul - jesli chcesz to moge ci dac np. 50mb na konto na serwerze thc. mi to tam wszystko jedno zarzuce ci jakis limit transferu rzedu 5gb zebym sie zawsze mogl zamknac w limicie miesiecznym. jak co to daj znac
obejrzalem. ogolnie ok. poziom - ehehe - tego szybko nie dogonimy;) co do montazu to jest fajny. podoba mi sie ten pomysł z monitorem bardzo;> jesli chodzi o muzykę to jest słaba. rozumiem, że hardkory się już mogły przejeść, ale pakowanie 3-4 kawałków Frantz Ferdinand, który imho wogole nie pasuje do jazdy to przesada:P (nie zebym bardzo nie lubiał, choc dosc szybko wywalilem cały album po sciagnieciu;)). muzyka do bmx tez imo totalnie nieciekawa. nie tutaj w kazdym razie... no to takie moje subiektywne zdanie;]
A ja Ci powiem ze w sumie cos innego i mi sie podoba. I nie wime czy taki był zamysł Inura czy nie ale trailer i film sa zupelnie inne w tarilu nie widac bylo kto jedzie tak dynamicznie było zrobioe (z reszta bardzo fajnie) a w filnie lajcik klimacik. Wg mnie spoko
sqlim moglbym walnac hardcore'owa muzyke ale to jest na dluzsza mete, moim zdaniem przynajmniej, meczace. mi sie franciszek ferdynant podoba dlatego ze potrafi w pare sekund kompletnie klimat zmienic... chcialem temu filmowi nadac nieco inny klimat niz po prostu lupanka i napierdalanko :) poza tym jesli sekcja byla ukierunkowana na 1-3 riderow, to na ogol oni sami wybierali muzyke.