zlodzieje na allegro z rudy slask
nie chce zniechecac, ale allegro nie prowadzi polityki przeciwko osobom, ktore dokonaly tranzakcji w sposob niezgodny z regulaminem (tyczy sie to wymian). w ogole allegro malo robi, kiedys byla afera na temat jakiegos kolesia ktory wyjebal na kilkadziesiat tysiecy zlotych kilkaset osob sprzedajac platne z gory podzespoly komputerowe.
zycze ci powodzenia, moim zdaniem sie uda. skoro ludzie tutaj go mniej wiecej znaja, albo przynajmniej wiedza o kogo chodzi, to jest to tylko sprawa czasu no i wybrania sie do skurwysyna....
zycze ci powodzenia, moim zdaniem sie uda. skoro ludzie tutaj go mniej wiecej znaja, albo przynajmniej wiedza o kogo chodzi, to jest to tylko sprawa czasu no i wybrania sie do skurwysyna....
www.trialshop.pl
mojemu kumplowi powiedzieli kiedys na policji ze mozesz otworzyc sobie paczke przy listonoszu nie placac jeszcze za nia i jezeli zobaczysz ze nie ma tam tego co mialo byc to poprostru oddajesz to listonoszowi (paczkowemu) i finito nie placisz a jezeli owy pan by cos ryczal ze kase bo juz otworzyles to mozesz mu powedziec ze moze policje wzywac a i tak kasa zostakje u ciebie i nie idzie juz przez poczte :)
pzdr
pzdr
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
-
- Kontakt:
[quote="wookie85"]emate co w tym smiesznego zeby na policje zglosic ??? ze niby po co zglaszac ? genialne jakby kazdy mial teki podejscie ze sie nie oplaca itp itd to slow mi brakuje....najlepiej darowac oszustowi...lol...[/quote]
lol to ty jestes... z gnojem do sadu... i co, kara 100zl? eeeeee... jak by ktos mu wje-bal to by chlopak mial nauczke do konca zycia... a nie... straszenie prawem nigdy nie skutkuje... lepiej trzymac zycie w swoich rekach... a nie liczyc, ze ktos obcy ci pomoze... bo 997 tak zalezy na pomocy innym jak mi na popsutych czesciach z 90...
lol to ty jestes... z gnojem do sadu... i co, kara 100zl? eeeeee... jak by ktos mu wje-bal to by chlopak mial nauczke do konca zycia... a nie... straszenie prawem nigdy nie skutkuje... lepiej trzymac zycie w swoich rekach... a nie liczyc, ze ktos obcy ci pomoze... bo 997 tak zalezy na pomocy innym jak mi na popsutych czesciach z 90...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
no do sadu to przesada....ale zeby na policje zglosci to moze tez ???? bez przesady....wiem jakby mnie taka sytuacja spotkala juz dawno bylbym u niego bo w tym kraju inaczej sie nei da poki co...ale pomysl jak on zglosi na policje ze to jemu niby ukradli ta rame i jeszcze go np pobili to co wtedy ? sam mozesz miec problem a tak jestes zabezpieczony....pzdr i nie chce sie klocic :]
www.mm-foto.pl