Nowe DH-zone - wasze opinie

worgil
Kontakt:

Post autor: worgil »

pomijając fakt, że wszystkie moje posty zostały usunięte to super =D
komarek
Kontakt:

Post autor: komarek »

http://gyazo.com/4a5bd4cece209636f11b3c4815ee36e3

Chyba tylko masz problem ze znalezieniem ich.
galgan
Kontakt:

Post autor: galgan »

Fajnie jeszcze byłoby gdyby ten pasek na górze był w tym samym miejscu na forum i na stronie głównej :)
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

odnosnie rowerow - strzalki z forum (i inne emotikony) nie beda dzialac, nie ma szans na to :(

(p
Tadziuu^ pisze:A ja z innej beczki. Gdzie można zmienić stronę w komentarzach w bikechecku? Bo widać tylko kilkanaście pierwszych, a następnych już nie. Natomiast po dodaniu komentarza ukazują się te dalsze i pod nimi nasz komentarz.
rzynajmniej w tej chwili)

kurcze, nie bardzo rozumiem ten problem..
Vrzechu pisze:Ja np. nie mogę założyć nowego tematu, ikony forum nachodza jedna na drugą, jak probuje wyszukac cos za pomoca szukania na forum to pojawiaja sie tylko teksty a nie ma odnosnikow do tematow...tak jakby mi wyzeralo na kazdym kroku po kawalku strony. Co z tym fantem zrobic? Spradzalem i na chromie i na foxie i to samo.
Ikony forum - chodzi o obrazki z boku?
Pozostale bledy - pracujemy.

Najwazniejsze w tej chwili jest logowanie - naprawde prosze o troszke cierpliwosci, bo staramy sie namierzyc problem, widac naet po statsach (i mailach ktore dostaje) ze czesc osob dalej nie moze wejsc na forum.

pozdro i dzieki za wyrozumialosc!
Tadziuu
Kontakt:

Post autor: Tadziuu »

@Nikom

Dajmy na to, że chcesz odpowiedzieć na komentarz dodany do jakiegoś bikechecka. Jak go przeczytasz? :) Jeśli taki bikecheck ma już dobrze ponad 30 wpisów, to "zwiedzianie" go i późniejszy komentarz staje się niemożliwy.
http://tadziu-.pinkbike.com/album/2k12-Riding/
nikom
administrator
Kontakt:

Re:

Tadziuu^ pisze:@Nikom
Dajmy na to, że chcesz odpowiedzieć na komentarz dodany do jakiegoś bikechecka. Jak go przeczytasz? :) Jeśli taki bikecheck ma już dobrze ponad 30 wpisów, to "zwiedzianie" go i późniejszy komentarz staje się niemożliwy.

kurcze, racja, dzieki! Wlasnie poprawilem, linki do stron w komentarzach byly ukryte :)

Logowanie - wczoraj zrobilismy male zmiany, mozliwe ze bedzie lepiej teraz.
mlodypanicz
Kontakt:

Post autor: mlodypanicz »

i dalej nikt mi nie pomógł....nie wiem co mam zrobic nigdzie na forum nie ma napisane co zrobic zeby znalesc moj rower szukalem w innych postach niby ludzie maja ten sam problem ale nikt nie wyjasnia co zrobic zeby go rozwiazac

wchodze w moje konto i tam nie ma linku do mojego roweru co robic

nikom pomoz w koncu
Impus
Kontakt:

Post autor: Impus »

Jak dla mnie rowery jako dział forum wypadał fajniej, było prosto i bez zbędnych komplikacji. Teraz tylko namnożyło się problemów, a czy jest tego właściwie jakiś plus?
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Nikom, pomóż w końcu mlodemupaniczowi daj mu bana na miesiąc, póki się wszystko nie wyklaruje i będzie miał chłop z głowy wszystkie problemy. Widzę, że mamy tutaj typową ofiarę bezstresowego wychowania. Mama daj bo będę płakał i mamusia leeeci żeby tylko się krzywda bachorkowi nie stała.
Z gówna bata nie ukręcisz.
nikom
administrator
Kontakt:

Re:

Impus pisze:Jak dla mnie rowery jako dział forum wypadał fajniej, było prosto i bez zbędnych komplikacji. Teraz tylko namnożyło się problemów, a czy jest tego właściwie jakiś plus?
plus jest taki ze bedzie sie wygodniej przegladac i zarzadzac.. na forum na pewno mialo to swoje dobre strony, ale na stronie glownej zobaczy to wiecej osob. Dajcie troszke czasu a ostatnie rowery beda tez wyswietlane na forum, bo taki jest zamysł.

mlodypanicz - pliz chwila cierpliwosci, tak jak pisalem wczesniej wszystkie rowrey sa wiec nic nie zginelo, tylko musimy to ogarnac wszystko po kolei.
Jasoon
Kontakt:

Post autor: Jasoon »

poza tym że mój bike też zaginął na nowym forum :/:/ to galeria rowerów wygląda całkiem dobrze.. pomyślcie nad szukajką w listowanie rowerów i najlepiej zrezygnować z paginacji, niech doczytują sie po skrolowaniu;p taka moja uwaga...iiii proszę odnajdźcie zaginione rowery :D
mlodypanicz
Kontakt:

Post autor: mlodypanicz »

no to trzeba było tak odrazu napisać a nie kierowac do innych postow teraz juz wiem wszystko git pozdro
MUSZEL
Kontakt:

Re:

Post autor: MUSZEL »

mlodypanicz pisze:no to trzeba było tak odrazu napisać a nie kierowac do innych postow teraz juz wiem wszystko git pozdro
ile razy było pisane że trzeba czekać i wszystko zostanie naprawione to nie zlicze...
a ogólnie mi sie podoba :) tylko dziś znów musiałem usuwać ciasteczka, bo na forum jestem niezalogowany, a jak chce sie zalogować to wchodzi w mój profil i tak w kółko :p
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Mi brakuje jeszcze adnotacji "online" przy poście :)
Z gówna bata nie ukręcisz.
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

moj rower ma nie ta miniaturke co trzeba, a nie widze opcji jej zmiany ?
komarek
Kontakt:

Post autor: komarek »

Teraz to chyba najważniejsze jest ogarnięcie logowania w forum, bo muszę usuwać cookie w Foxie po każdy uruchomieniu kompa. :/ I tak jak KubaLaPL mówi: pokazywanie kto jest online. Widziałem przez chwilę po uruchomieniu nowej wersji forum, że była taka chorągiewka w prawym rogu posta i to nawet fajnie wyglądało.
kuklis
Kontakt:

Re: Nowe DH-zone - wasze opinie

Post autor: kuklis »

W końcu udało mi się wejść na forum!! A teraz pytanko - jak edytować opis roweru? Zdjęcia mogę zmieniać ale nie mogę edytować tekstu.
Korn_8
Kontakt:

Post autor: Korn_8 »

Na wstępie przyznam, że nie przeczytałem całego wątku.

Pierwszym problemem było zalogowanie.
Co do szaty graficznej, nie podoba mi się to, że nic nie zrobiono z kolorem odnośników do ston internetowych, są mało widoczne, ciężko je zobaczyć, nie wspominając o przeczytaniu. (białe na szarym tle).

Fajnie, że naprawiliście możliwość cytowania bez wcześniejszego "podglądu", kto miał z tym problem na pewno wie o czym piszę.
Reszta wyjdzie w praniu. Fajny temat do wylewania żalu, za źle wykończone forum. :D
Centruję i zaplatam w Krakowie, zapraszam do współpracy.
Tadziuu
Kontakt:

Post autor: Tadziuu »

Mi się jeszcze jedna rzecz rzuciła w oki. Mianowicie możliwość edytowania/usuwania swoich komentarzy pod bikecheckami. Przydałoby się :).

Co do forum:
Fajnie też jakby pojawiły się kiedyś awatary i jakiś sposób na odwdzięczenie się za przydatny komentarz. Coś ala reputacja/wirtualne piwa etc.
http://tadziu-.pinkbike.com/album/2k12-Riding/
ODPOWIEDZ