Nowe DH-zone - wasze opinie
odnosnie rowerow - strzalki z forum (i inne emotikony) nie beda dzialac, nie ma szans na to 
(p
kurcze, nie bardzo rozumiem ten problem..
Pozostale bledy - pracujemy.
Najwazniejsze w tej chwili jest logowanie - naprawde prosze o troszke cierpliwosci, bo staramy sie namierzyc problem, widac naet po statsach (i mailach ktore dostaje) ze czesc osob dalej nie moze wejsc na forum.
pozdro i dzieki za wyrozumialosc!

(p
rzynajmniej w tej chwili)Tadziuu^ pisze:A ja z innej beczki. Gdzie można zmienić stronę w komentarzach w bikechecku? Bo widać tylko kilkanaście pierwszych, a następnych już nie. Natomiast po dodaniu komentarza ukazują się te dalsze i pod nimi nasz komentarz.
kurcze, nie bardzo rozumiem ten problem..
Ikony forum - chodzi o obrazki z boku?Vrzechu pisze:Ja np. nie mogę założyć nowego tematu, ikony forum nachodza jedna na drugą, jak probuje wyszukac cos za pomoca szukania na forum to pojawiaja sie tylko teksty a nie ma odnosnikow do tematow...tak jakby mi wyzeralo na kazdym kroku po kawalku strony. Co z tym fantem zrobic? Spradzalem i na chromie i na foxie i to samo.
Pozostale bledy - pracujemy.
Najwazniejsze w tej chwili jest logowanie - naprawde prosze o troszke cierpliwosci, bo staramy sie namierzyc problem, widac naet po statsach (i mailach ktore dostaje) ze czesc osob dalej nie moze wejsc na forum.
pozdro i dzieki za wyrozumialosc!
Re:
Tadziuu^ pisze:@Nikom
Dajmy na to, że chcesz odpowiedzieć na komentarz dodany do jakiegoś bikechecka. Jak go przeczytasz?Jeśli taki bikecheck ma już dobrze ponad 30 wpisów, to "zwiedzianie" go i późniejszy komentarz staje się niemożliwy.
kurcze, racja, dzieki! Wlasnie poprawilem, linki do stron w komentarzach byly ukryte

Logowanie - wczoraj zrobilismy male zmiany, mozliwe ze bedzie lepiej teraz.
-
- Kontakt:
i dalej nikt mi nie pomógł....nie wiem co mam zrobic nigdzie na forum nie ma napisane co zrobic zeby znalesc moj rower szukalem w innych postach niby ludzie maja ten sam problem ale nikt nie wyjasnia co zrobic zeby go rozwiazac
wchodze w moje konto i tam nie ma linku do mojego roweru co robic
nikom pomoz w koncu
wchodze w moje konto i tam nie ma linku do mojego roweru co robic
nikom pomoz w koncu
Nikom, pomóż w końcu mlodemupaniczowi daj mu bana na miesiąc, póki się wszystko nie wyklaruje i będzie miał chłop z głowy wszystkie problemy. Widzę, że mamy tutaj typową ofiarę bezstresowego wychowania. Mama daj bo będę płakał i mamusia leeeci żeby tylko się krzywda bachorkowi nie stała.
Z gówna bata nie ukręcisz.
Re:
plus jest taki ze bedzie sie wygodniej przegladac i zarzadzac.. na forum na pewno mialo to swoje dobre strony, ale na stronie glownej zobaczy to wiecej osob. Dajcie troszke czasu a ostatnie rowery beda tez wyswietlane na forum, bo taki jest zamysł.Impus pisze:Jak dla mnie rowery jako dział forum wypadał fajniej, było prosto i bez zbędnych komplikacji. Teraz tylko namnożyło się problemów, a czy jest tego właściwie jakiś plus?
mlodypanicz - pliz chwila cierpliwosci, tak jak pisalem wczesniej wszystkie rowrey sa wiec nic nie zginelo, tylko musimy to ogarnac wszystko po kolei.
-
- Kontakt:
Re:
ile razy było pisane że trzeba czekać i wszystko zostanie naprawione to nie zlicze...mlodypanicz pisze:no to trzeba było tak odrazu napisać a nie kierowac do innych postow teraz juz wiem wszystko git pozdro
a ogólnie mi sie podoba

Teraz to chyba najważniejsze jest ogarnięcie logowania w forum, bo muszę usuwać cookie w Foxie po każdy uruchomieniu kompa. :/ I tak jak KubaLaPL mówi: pokazywanie kto jest online. Widziałem przez chwilę po uruchomieniu nowej wersji forum, że była taka chorągiewka w prawym rogu posta i to nawet fajnie wyglądało.
Re: Nowe DH-zone - wasze opinie
W końcu udało mi się wejść na forum!! A teraz pytanko - jak edytować opis roweru? Zdjęcia mogę zmieniać ale nie mogę edytować tekstu.
Na wstępie przyznam, że nie przeczytałem całego wątku.
Pierwszym problemem było zalogowanie.
Co do szaty graficznej, nie podoba mi się to, że nic nie zrobiono z kolorem odnośników do ston internetowych, są mało widoczne, ciężko je zobaczyć, nie wspominając o przeczytaniu. (białe na szarym tle).
Fajnie, że naprawiliście możliwość cytowania bez wcześniejszego "podglądu", kto miał z tym problem na pewno wie o czym piszę.
Reszta wyjdzie w praniu. Fajny temat do wylewania żalu, za źle wykończone forum.
Pierwszym problemem było zalogowanie.
Co do szaty graficznej, nie podoba mi się to, że nic nie zrobiono z kolorem odnośników do ston internetowych, są mało widoczne, ciężko je zobaczyć, nie wspominając o przeczytaniu. (białe na szarym tle).
Fajnie, że naprawiliście możliwość cytowania bez wcześniejszego "podglądu", kto miał z tym problem na pewno wie o czym piszę.
Reszta wyjdzie w praniu. Fajny temat do wylewania żalu, za źle wykończone forum.

Centruję i zaplatam w Krakowie, zapraszam do współpracy.
Mi się jeszcze jedna rzecz rzuciła w oki. Mianowicie możliwość edytowania/usuwania swoich komentarzy pod bikecheckami. Przydałoby się
.
Co do forum:
Fajnie też jakby pojawiły się kiedyś awatary i jakiś sposób na odwdzięczenie się za przydatny komentarz. Coś ala reputacja/wirtualne piwa etc.

Co do forum:
Fajnie też jakby pojawiły się kiedyś awatary i jakiś sposób na odwdzięczenie się za przydatny komentarz. Coś ala reputacja/wirtualne piwa etc.
http://tadziu-.pinkbike.com/album/2k12-Riding/