point lepszy niz nikolai
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rama to tylko 60% geometri,d o teszty naleza,długosc widelca, a do mointa idealem jest 10cm skoku po **** komu wiecej, mostek i kieta, a i podkładki pod mostkiem:P Bigmac napierdalasz w dh wiedz nie *******, dobra!! koszmar spoko, chodz ten jest brzydki i ciezki, a i robiony pod wiekszy widelec po cholere niewiadomo. do lekkiego stretu, dirtu i 4X głownie point jest idealny. i te argómety powoduja co wczesniej podawałem ze jest najlepsza ramo sztywna do 4x na swiecie:)
-
- Kontakt:
:/ ja ma pointa i sie jakos specjalnie nie podniecam.. chodzi tylko o to ze MI pasowała a nie wam czy im!!! mi ta rama pasuje i jak przypadkeim ja połamie (nie jestem jakis qrva pro's) to kupie ja znoowu... tak jak gadałem z -Przemoo-
to wiem teraz ze to nie wina ze rama jest shit... to nasha wina... a dlaczego??
taki Ryan Lechh (wpełni pro's)wymiata w street/trial na marcoku MX czyli do XC i on go nie połamie.... bo on umie zrobic tak zeby sprzetu nie połamac... czyli to nie wina ze sprzet jest shit tylko my nie umie,my zrobić tak zeby przezył... Lechhowi mozna by dac SIDa tesh by nie polamal...
to wiem teraz ze to nie wina ze rama jest shit... to nasha wina... a dlaczego??
taki Ryan Lechh (wpełni pro's)wymiata w street/trial na marcoku MX czyli do XC i on go nie połamie.... bo on umie zrobic tak zeby sprzetu nie połamac... czyli to nie wina ze sprzet jest shit tylko my nie umie,my zrobić tak zeby przezył... Lechhowi mozna by dac SIDa tesh by nie polamal...
http://www.jokejoke.prv.pl/
ja tam niejestem jakis super mada faka wymiataczem i jezdze dla zabawy i mam w dupie ze ta rama ma jeden hak weższy od drugiego, ze kazdy point ma inna srednice rury podsiodłowej... wazne ze podoba mi sie geo tej ramy i ze jak zepsuje (w co watpie) to niebedzie mi jej zal...
pozatym wyluzuje troche, teat ten załozony został do wygłupu wiec nie wiem czemu sie bulwersujecie
pozdrawiam
PS. co bedzie lepsze do streetu rs boxxer czy rst delta?
pozatym wyluzuje troche, teat ten załozony został do wygłupu wiec nie wiem czemu sie bulwersujecie
pozdrawiam
PS. co bedzie lepsze do streetu rs boxxer czy rst delta?
mtb to ***
OCZYWIŚCIE wszystkie niepochlebne opinie o pointach napisani super wymiataczem madafaka prosi! .....
może to przesada żeby okrzyną ją najlepsza rama świata,ale oczekujecie od pointa kurwa wytrzymałości streetlegala i sztywnosci morphine??
k u r w a ludzie ta ramka kosztuje 370 zeta,znajdzcie mi lepszy stosunek ceny do jakosći przy kupnie łatwo dostępnej nowej ramy na gwarancji w polsce???
gdyby kosztowała 600 i była firmy marzocchi to nikt by się tyle o niej nie rozpisywał,a że jest mało znanej firmy,tania i piopularna to to napewno musio być jakieś gówno,brawo!
dirt jumpery pękają,ale są kultowej firmy katalogowa cena to ok 1600 zeta można wyrwać za 1000,awięc sa fajne bo drogie fajnej firmy i ładnie wyglądaja ale nikt na nie oczywiście złego asłowa nie powie.
pointy to pękaja od kraweżników oczywiście a moim zdaniem i niekoniecznie początkującemu daja duży zapas wytrzymałoście a wy w wiekszosci pierdo!licie pozerskie głupoty.
jak jeszcze pare lat temu nie byłoprawie nic na rynku to wszyscy by kur.wa srali w gacie na widok pointa!! a jak ktoś nie ma hajsu albo nie potrzbuje czegos lepszego i wezmie pointa to odrazu lami bo nie jest taki fajny jak ci,co maja kur.wa V10,RB-ki,orange czy inne superwypasy które wytrzymałością podejzewam stukrotnie przerastają umiejętności ich właścicieli!
ktoś chlapnął ze point to gówno i teraz wszyscy podłapali i bezmyślnie powtarzają,rozpisałem się tak bo mnie to poprostu irytuje.to jest rama za niecałe 400 zeta i pamietajcie o tym,wymagajac od niej kosmicznych osiągów,debile.
p.s.to nie było kierowane do konstruktywnych krytyków,sami wiedzą którzy to.
może to przesada żeby okrzyną ją najlepsza rama świata,ale oczekujecie od pointa kurwa wytrzymałości streetlegala i sztywnosci morphine??
k u r w a ludzie ta ramka kosztuje 370 zeta,znajdzcie mi lepszy stosunek ceny do jakosći przy kupnie łatwo dostępnej nowej ramy na gwarancji w polsce???
gdyby kosztowała 600 i była firmy marzocchi to nikt by się tyle o niej nie rozpisywał,a że jest mało znanej firmy,tania i piopularna to to napewno musio być jakieś gówno,brawo!
dirt jumpery pękają,ale są kultowej firmy katalogowa cena to ok 1600 zeta można wyrwać za 1000,awięc sa fajne bo drogie fajnej firmy i ładnie wyglądaja ale nikt na nie oczywiście złego asłowa nie powie.
pointy to pękaja od kraweżników oczywiście a moim zdaniem i niekoniecznie początkującemu daja duży zapas wytrzymałoście a wy w wiekszosci pierdo!licie pozerskie głupoty.
jak jeszcze pare lat temu nie byłoprawie nic na rynku to wszyscy by kur.wa srali w gacie na widok pointa!! a jak ktoś nie ma hajsu albo nie potrzbuje czegos lepszego i wezmie pointa to odrazu lami bo nie jest taki fajny jak ci,co maja kur.wa V10,RB-ki,orange czy inne superwypasy które wytrzymałością podejzewam stukrotnie przerastają umiejętności ich właścicieli!
ktoś chlapnął ze point to gówno i teraz wszyscy podłapali i bezmyślnie powtarzają,rozpisałem się tak bo mnie to poprostu irytuje.to jest rama za niecałe 400 zeta i pamietajcie o tym,wymagajac od niej kosmicznych osiągów,debile.
p.s.to nie było kierowane do konstruktywnych krytyków,sami wiedzą którzy to.
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
no moj cel zostal osiogniety, w jakim stopnu obalilem mit stworzony przez chore spoleczenstwo bikerów, point jest dobra rama idealna do 4x i im podobnych. i wcale to ze kosztuje 400zl nie swiadczy ze jest gorszy od ramy za 1500zl tyle ze niema naklejki da bomb czy cos podobnego. sa ramy wyjebane i niewypalem i uwarzam ze ta rama jest wyjatkowo udana i polecam wszystkim przeciwnikom pointa zakup trej wspaniałej ramy:) a sie przekonaja. OGLASZAM ZE POINT TO NIE GOWNO, TYLKO ROZSADNA RAMA KTÓRA MOZNA WARTO BRAC POD UWAGE WYBIERAJAC NAWET MIEDZY DA BOMBAMI CZY, NORT SHORAMI!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="KURA fr"]point za 360, jak połamiesz to płakał nie bedziesz, wrecz bedzie przyjemnie jak zamiast amora poleci główka(do posiadaczy bomb,RS i manków) a geo(dla mnie) jest lepsze jak w dragu,DS 1 2 3 4 5 6... jest lekki, moze troche miekki ale cotam. POINT RZADZi[/quote]
Acid : 1400zł. ale małe prawdopodobieństwo że sie złamie:::....
Acid : 1400zł. ale małe prawdopodobieństwo że sie złamie:::....
http://www.mud-brothers.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: