ej meridy nie sa takie zle:P moja matts drifter 21 cali wytrzymala 3 lata bez zadnych wiekszych zniszczen;p co innego reszta sprzetu ale rama dala rade:D
Ja moge jutro jezdzic. DM, a masz juz kolo? Mi weekend odpada z dwoch wzgledow: 1) dzien pierwszy egzaminow, 2) nie mam integrala i nie chce sie zapuszczac w gory na zjazdy. Wiem jak sie fajnie zjezdza ze Slezy na Wiezyce i mam swiadomosc, ze mozna tam przegiac pale i poleciec na dynie. Not this time, maan! Poki co tylko lajtowe smigałki po terenie Wrocka.
mam juz do odebrania wiec Looka mozemy sie jakos umowic
a do x-fly koszty to tylko koszty paliwa na spole nic nie chce na tym zarabiac 3 osoby to akurat do kombiaka bo mam bagaznik na hak 2 biki wejda i jeden w bagaznik zalezy gdzie sie wybierzemy koszty TO PALIWO!!! dajcie cynka mozemy sie osobiscie umowic moze w piatek zaproponujcie gdzie i o ktorej Piotrek
No przecież spałem do południa ale mnie Sisior`s Squad obudził, ja bym chciał jechać ale jeszcze nie mam roweru, ale myśle, że do wiosny może już się dorobie jakiegoś
sie wyrwalem z wyjazdem, koza moja extremalnych warunkow nie wytrzyma, ale koniecznosci katowania siebie i kozy na Slezy chyba nie ma?! :|
poprosze kilka slow o zjezdzie i jak oszacuje moje zdolnosci i mojej maszyny co do warunkow na Górze to na piatek smialo mozemy sie ustawiac na ogledziny sytuacji
i nic nie mowcie ze sie na Sleze wybieram z takim podpisem ;]
wiesz, najlepiej jak sam oszacujesz na co cie stac, koza kozą ale do dh jest potrzebne duuuuzzzoooo odwagi, sprobuj a nie bedziesz zalowal.......... ;)
Na Ślęży jezdzi się tak samo jak po parku tylko, że pedałować nie trzeba bo jest z górki :) szczegołnie na lajtowym zjezdzie z wieżycy :)) Looka kto złapał na Ślęzy 2 snake naraz ??? <hahaha>