wrocław
winyl fajna macie nazwe kromorurky :] podoba mi sie :] ja bym se pojechal chetnie na sleze ale mi sie wygina powoli moj indy hiehie wiec wole nie ryzykowac zlamaniem amorka :] ale jak cos to po feriach ja sie pisze na taki wypad bo nowego amorka bede mial i napinacz to spoksik bedzie :]
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
[quote="winyl"]kto napierdala w thursday? hofciu moze ty? :D trzeba odkurzyc moje kromorurky
ajjjjjjj[/quote]
Bardzo bardzo bardzo smieszne, pekam ze smiechu,hahahaahahha, hihihiih,huhuhu, ojej , ziombel zobaczymy, w sobote jade po rurky do czechow. A jak barspin? dalej ten tego.... połowa?
Co do serwisu to moze u kraja? do harfy nie idz bo Kajaka nie ma narazie ,jest na urlopie, a jak nie ma Kajaka to dupa nie servis
ajjjjjjj[/quote]
Bardzo bardzo bardzo smieszne, pekam ze smiechu,hahahaahahha, hihihiih,huhuhu, ojej , ziombel zobaczymy, w sobote jade po rurky do czechow. A jak barspin? dalej ten tego.... połowa?
Co do serwisu to moze u kraja? do harfy nie idz bo Kajaka nie ma narazie ,jest na urlopie, a jak nie ma Kajaka to dupa nie servis
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
endrju71 a masz jakies fajne czesci ?? bo ja chce skladac rower i nie wiem gdzie kupic a kumple z gimnazium tez nie wiedzą.............
Budka zadzwon do Kuraka tel 889-280-161 jak go nie znasz powiedz ze jestes z polecenia Fuzzy`ego to on ci zrobi kółka i wezmie za to jakieś smieszne pieniądze, on robi dobrze
Budka zadzwon do Kuraka tel 889-280-161 jak go nie znasz powiedz ze jestes z polecenia Fuzzy`ego to on ci zrobi kółka i wezmie za to jakieś smieszne pieniądze, on robi dobrze
-
- Kontakt:
zamieszanie zrobilem ze jade na Sleze - odpada, przemyslalem sprawe i wiem ze jestem calkowicie bez hajsu $$, ale tak jak Szczur pisze - po feriach (ktorych ja nie mam na uczleni :] )wybierzemy sie, wtedy bedzie nowy miesiac i te pare pln bede mogl odlozyc, a teraz zwyczajnie jestem biedny :|
narazie sympatyczne i eXtremalne ustawki we wro pozostają! :)
narazie sympatyczne i eXtremalne ustawki we wro pozostają! :)
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
Stasio
wszyscy chcą widelca od bruisera, jednego staram sie załatwic ale juz i tak jest zaklepany więc w tej chwili nie da rady, co do sprzętu NS to ciezko o używki a ja głównie używkami sie zajmuje, a musiałbym sie zorientować czy mam do tego dojscie w jakiejs hurtowni bo nie jestem pewny jakby co dam cynka
Kasku nie chce, chce rower, ale musi być cały bo ja części mam ale złożyc nie potrafie :D
wszyscy chcą widelca od bruisera, jednego staram sie załatwic ale juz i tak jest zaklepany więc w tej chwili nie da rady, co do sprzętu NS to ciezko o używki a ja głównie używkami sie zajmuje, a musiałbym sie zorientować czy mam do tego dojscie w jakiejs hurtowni bo nie jestem pewny jakby co dam cynka
Kasku nie chce, chce rower, ale musi być cały bo ja części mam ale złożyc nie potrafie :D